Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Szupi éjszaka

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Szupi éjszaka

07:20

Olyan jó éjszakánk volt ma a kórházban!! :)) Nem is tudom, mikor volt már utoljára ilyen jó csendesség, de ránk is fért már nagyon. A vérzőben volt egy súlyosabb beteg, de végülis vele sem volt különösebb dolgunk. Egy nénike szenvedett még térbeli tájékozatlanságban hajnali 3-kor, de aztán sikerült megnyugtatni.

Jó lenne megnézni a Dirty dancing 2-t, állítólag nemsokára adják a moziban :) Most több jó film is van, asszem rá is veszem barátnőmet, hogy legalább valamelyiket nézzük meg. (a Holnaputánt is jó lenne megtekinteni...)

Állítólag ma ökörsütés lesz a Bujtoson (ez egy kis tó nem messze a lakótelepünktől). Lesz mindenféle program, koncertek, játékok stb. Délután bizti jó kis lárma lesz, remélem azért jó koncertek lesznek, ha már kénytelen leszek végighallgatni az egészet itthonról... Elég nagy hangzavarral tudnak lenni.

Mentem aludni (bár nem is érzem magam annyira álmosnak :) )



*******

11:40

Ti ki tudtok igazodni a családotokon?? Mert én nem... Tegnap még úgy volt, hogy kétszeri fuvarral viszem ki őket Tiszalökre, erre ma megjelenik keresztapám a furgonjával (10 órakor, jól felébredtem rá, szal nem aludtam sokat...), és kivitte apámat meg a cuccok nagy részét. Végül is jól jártam, mert így holnap csak egy köröm lesz, csak anyut meg nagyapát kell vinnem, de... A családom sose tudja eldönteni, mit akar... mindent 600-szor kell megváltoztatni. Tegnap még úgy volt, hogy keresztapám nem ér rá, mert dolga van. Még ma reggel is úgy volt. Na erről ennyit, ezt hamarabb is eldönthették volna, viszont a tesóm most valszeg a plafonon lehet mérgében, mert úgy volt, hogy ő meg csak holnap jön haza velem... Állítólag el is kezdett csomagolni ... Merthogy most ő van kint a barátnőjével, szal szegényeknek az utolsó éjszakájuk így odavan, mert apám kint is marad. Hát elég dühös volt a hangja tesómnak, de én is az lennék, ha ez történne velem.. Szal jönnek haza..

Erről ennyit.
És Frenkit is kiviszik magukkal anyuék... Sőt, ma apám szó nélkül elvitte délelőtt, amikor még az ágyban voltam, és mivel nem tudtam, hogy mennek, el sem tudtam búcsúzni Frenkitől... Legalább beszóltak volna, úgyis félig ébren voltam... Most három hétig nem látom szegény Frenkit... :( Nekem már hiányzik... :(

Írok inkább vidámabbról...

Holnap lesz Emese barátnőmnek a névnapja! :)) Még jó, hogy holnap délelőtt egy kicsit szabadabb leszek így, hogy csak egy fuvarom van, legalább több időm lesz ajándékot venni, ugyanis a múlt héten a szörnyű beosztás miatt semmit nem tudtam nézni neki. Pedig mindig meg szoktam minden ajándékot már napokkal előtte venni, utálom az utolsó pillanatra hagyni az ilyesmit. Hát ez most nem jött össze.
Meg én fogom felköszönteni a munkahelyen is a kollegák nevében :)) Kedd reggel. Még 4 emberkétől kellene beszednem addig a pénzt, szörnyű, hogy egyesek képtelenek időben beadni bármit is... Asszem, hitelezhetek helyettük.. Jaj, még valami szép képeslapot is néznem kell :)


*******

12:50

Szegény tesóm megjött... Hát nem lennék most a helyében, elég mérges a hirtelen hazajövetel miatt.

Viszont eszembe jutott, hogy holnap el tudok búcsúzni Frenkitől, ha úgyis viszem ki anyuékat! :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat