Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Hétvége

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Hétvége

Megpróbálom gyorsan és tömören megfogalmazni, milyen is volt a hétvégém..

Szombat:
Délelőtt megerőltettem valszeg a derekamat cipekedéssel meg stb, mert szépen elkezdett fájdogálni már megint, és mindez párosult egy jó kis baloldali lábzsibbadással... kissé beindult megint a kezdődő gerincsérvem asszem.. (nővéri élet "örömei"..) szóval az ebédet már igencsak fájdalmasan főztem meg, még jó, hogy félig már kész volt előző napról. Aztán a délutánt már csak vízszintesben tudtam elfogadhatóan eltölteni, igaz, a bal lábammal akkor sem tudtam igazán mit kezdeni, bármilyen testhelyzetben zsibbadt meg fájt. Aztán nagy nehezen elaludtam, átaludtam a délutánt, (ilyen is ritkán van, olyan voltam, mint akit agyon vágtak..) estére meg már nem sok kedvem volt felkelni, úgyhogy korán le is feküdtem aludni. Azért még előtte hallgattam egy kis zenét, meg beraktam egy adag mosást, de a szárító felhúzásával is megszenvedtem...

Vasárnap:
Nappalos voltam a kórházban. Mire kiszűnt volna a fájás a derekamból-lábamból, annyi fekvő mosdatós várt reggel az osztályon, hogy... rengeteg.. mire végeztünk, persze hogy megint rákezdte a derekam. Azóta csak egyenes derékkal tudok bármit is csinálni, hajolni nem bírok. Szal jó kis napom volt így, 12 órázhattam.. :( még jó, hogy tűrhető napunk volt, csak délután 3 után volt nagyobb hajtás, amikor az egyik vérző elkezdett vérezni, meg egy időben ezzel hoztak egy kivérzett Syncumar-túladagolt nénit nagyon súlyos, életveszélyes állapotban.

Mostmár talán tűrhetőbb a derekam, hogy le tudtam ülni pihizni egy kicsit. Holnaptól asszem megint el kell kezdeni a gyógytornát, mert ez így nem állapot.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat