Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Miért kövér a kövér ember??.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Miért kövér a kövér ember??.

14:53
Mikor leültem a gép elé, még jó kedvem volt, stb, de most, hogy így ülök, úgy rámtört a fáradtság.. pedig már el is terveztem, milyen vidám dolgokat fogok írni ide stb, hát nem tudom, mi lesz ebből..

Elvileg megírtam az utolsó vizsgát, gyakorlatilag majd pár nap múlva kiderül, tényleg az utolsó volt-e, azért remélem, sikerült annyira, hogy görbüljön.. amúgysem érdekel már különösebben, ez a félév úgy lett elrontva, ahogy van, és ahogy még sosem rontottam el idáig.. mindegy, most ha nem az egészségem helyreállítása lenne az első, lehet még izélnék is rajta egy sort, de így most a legkevésbé sem érdekel, hogy hiába kaptam pl informatikából ötöst, mégis hármas került be az indexbe.. meg hogy 10 percen múlik az, hogy át tudok-e nézni egy számítást, és észreveszem, hogy jól írtam fel ugyan a képletet stb, de már szorzás helyett összeadok, mert sietek, hogy esetleg be tudnám akkor fejezni.. meg ilyenek, most valahogy semmi nem akarta, hogy ez a félév jól sikerüljön. Hát ez van..

Most inkább tényleg azzal fogok törődni, hogy valahogy sikerüljön visszaszednem azt az elvesztett pár kilót, amit az utóbbi időban sikerült leadnom.. tulképp tök ijesztő, hogy most ennyit fogytam, bár nekem azt igazán nem nehéz.. elég egy gyomorhurut, ami miatt pár napig nem tudok enni, és kész, főleg vizsgaidőszakban. Nem tudom, most a napokban valahogy úgy megijedtem, hogy mi lenne, ha pl valami miatt meg kellene műteni, akkor mennyit fogynék.. csak tudnám, hogy miért nem tudok én hízni??.. más még a levegőtől is hízik, én meg.. 3-4 hét összekuporgatott dekáit képes vagyok két nap alatt leadni.. csakhogy most még önmagamhoz képest is nagyon mínuszban vagyok.. de hát van is időm arra, hogy kicsit itthon legyek, sokat egyek stb?? nincs.. tessék, holnap is dolizni kell már menni, őrület..
hmm.. lehet utálják a kövérek, hogy kövérek, de soványnak lenni sem egy leányálom, hiába hiszik azt.. de most mondja meg valaki, hogyan lehet elhízni???



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat