Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Kiskarácsony, nagykarácsony

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Kiskarácsony, nagykarácsony

20:35
Hát ha már jöttem cd-ket hallgatni a gépen, gondoltam írok is egy kicsit..

A tegnap sikeresen eltelt a karácsonyra készülődés jegyében.. épp hogy elég lett a csomagolópapír az ajándékokra, vagy másfél órán át csak csomagoltam. Amúgy úgy imádok csomagolni!! :) Úgyhogy végül nem is lett semmi abból, hogy sokkal hamarabb bemegyek dolizni. De azért valamennyivel csak sikerült korábban beérnem, a liftes asszonyság csak nézett, hogy én milyen sok szütyővel rohangálok dolizni :) Két hazamenő barátnőmmel gyorsan meg is köszöntöttük egymást, egy pillanat alatt tiszta ajándék- és csomagolópapír halmaz lett az egész öltöző :) meg nagy örömujjongások stb :)

Aztán a sok puszi stb után ők el, mi meg közös műszakos barátnőmmel meg az ügyeletes főnővérünkkel ott maradtunk.. mindjárt kaptunk is 3 új beteget, meg pár raplis hozzátartozót, szal úgy hirtelen lőttek is a karácsonyi hangulatnak.. hát elég vacak egy éjjel volt munka szempontjából.. de azért szerencsére éjjel 1 körül sikerült nagyjából kis csendet teremteni, és akkor mi is nekiláttunk karácsonyozni. Meg dumcsizni stb :) Fél ötkor aztán kaptunk egy új vérző beteget, úgyhogy.. eléggé lefáradtan jöttünk haza..

Aztán még egy picit felmentem barátnőmhöz meg a cicákhoz, aztán mentem aludni. Hát eléggé átaludtam a mai fél napot, olyan hulla voltam..
Este 6 körül a családdal is megtartottuk a nagy karácsonyozást. Meg délután óta 10 percenként jön szinte sms, telefon stb, hihetetlen :) tök jó, hogy ennyien gondolunk egymásra :) úgyhogy így estére egész jó kis karácsonyi hangulatom lett végül, szép lett a fa, sok kis aranyos apró ajándék gyűlt össze, és hogy ennyi mindenkivel gondolunk egymásra, hihetetlen.. de olyan jó :) komolyan, még olyan régi barátokkal is váltottunk sms-t, akikkel már évek óta nem láttuk egymást a nagy távolság miatt.. úgy örülök :)

Na megyek mostmár, tényleg kicsit belehallgatok az ajándék cd-kbe :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat