Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Hawai, ééljen stb

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Hawai, ééljen stb

10:47
Tudom, hogy szemtelen vagyok.. meg gonosz.. meg minden :) de akkor is tök jó, hogy mától megint nincs itthon senki sem napközben, csak én vagyok egyedül kétlábú itthon, és azt csinálok amit én akarok :)))
komolyan, már kissé csömört kaptam a családtól az elmúlt két hét alatt.. ezt lehet mégsem ide kellene írni, dehát.. ezt hívják úgy, hogy napló..

:)

Szal ma ennek örömére egész reggel jó sokáig lustiztam az ágyban anélkül, hogy bárki is felzavart volna, addig enyém a szgép, ameddig meg nem unom (vagy ameddig nem kell mennem tanulni..), azt hallgatok, amit szeretnék és olyan hangerővel, amilyennel nem szégyellem (remélem, a szomszédok sincsenek itthon.. ;) ), meg oda megyek, ahová akarok, és nem köt belém senki.. (ja el kellene menni a postára, meg újévi nagytakarítást csapni.. meg másik lakásra meglocsolni a virágokat, meg megnézni, élnek-e még ott a szellemek..)
jujjdejó nekem!!! :PP

Amúgy meg.. egy valakitől kezdek egyre jobban elidegenedni.. nem akarom megnevezni, hogy ki, mert hiába nincs tc-n, legalábbis nem tudok róla, de sosem lehet tudni.. de már megint belé bújt a kisördög a napokban, és amit csinálgat már megint.. félek, ebből oltári nagy veszekedés lesz, ha egyszer betelik nálam a pohár, vagy elszakad a cérna, bár most még egyenlőre bírom tolerálni.. de hogy utána mi lesz.. vagyis utána az lesz, hogy megint én leszek a hisztis-raplis stb, tehát a szokásos.. pedig..

jaj, és már megint nem iszok elegendő folyadékot, teljesen ki van száradva a szám..

öö.. én ma úgy indultam neki a naplónak, hogy tök jó kedvem van.. aztán eszembe jut az összes morognivaló, és tessék :) amúgyis, teljesen elzüllöttem, éjjel kettőig msn-ezni.. :) hát igen, ami jó, azt képtelen vagyok abbahagyni.. azt még meg is tudom állni, hogy nem kezdek neki valaminek, de ha már elkezdtem, akkor nem tudom abbahagyni :)

nah, ennek a mai naplónak most aztán végképp semmi értelme nincs.. ezvan.. :) kissé szét vagyok szóródva :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat