Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Görcsök között..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Görcsök között..

16:45
Egyre jobban kivagyok.. tulképp borzasztó volt az elmúlt pár napom.. csak úgy röviden azért leírom, de inkább mászok vissza az ágyba, ahonnan csak azért bújtam ki, mert már szörnyen fájt a derekam a sok fekvéstől.. de asszem még az is jobb, mint ez a hasi görcsölgetés..

Szal kedd óta nem is voltam.. rettenetes volt a keddi műszak, a 3-dik emeletre voltam beosztva, arra a vírustelepre.. na mindegy, akkor még elvileg nem voltam beteg, viszont az ottani dolgozók.. hát enyhén kiborultam tőlük, meg az a fejetlenség, ami ott van.. nem is részletezem, viszont tiszta hullán jöttem haza akkor, ráadásul plussz egy órát voltam bent, mint ahogy lejárt volna a műszak, hogy szegény éjszakásoknak valahogy tűrhetően át tudjam adni azt osztályt, mert.. áá..

Szerdán éjszakás voltam, már rendes helyemen a negyediken.. viszont szegény barátnőm tiszta beteg volt, hipertóniás, dagadt a lába stb.. azért neki még nagyon nem hiányzik ez az egész.. és.. megint a szokásos, amin egyszer már nyáron már kiakadtam, hogy a családja oda sem figyel rá.. én legszívesebben jól kiosztanám a családját, na mindegy..

Aztán csüt reggel hazajöttem, és akkor tört ki rajtam ez a kórság.. kezdődött a hasmenéssel, aztán a hányingerrel, amiből nem lett ugyan hányás, de még az is jobb lett volna, mint az az üres öklendezés.. délutánig még egy korty vizet sem mertem inni, utána is csak azért, hogy ki ne száradjak végképp.. aztán beszedtem egy kis B6-ot, és estére legalább ez elmúlt.. akkor jött a hasi görcsök özöne, meg a láz.. azt hittem, ez a vég, és mehetek a műtőasztalra vakbéllel.. közben már csak úgy félálomban léteztem, hát..
ma reggelre lement ugyan a lázam, és már kis keksszel is próbálkozom, de a hasam még mindig görcsöl, de szerencsére már csak akkor, ha függőlegesben vagyok.. szal most még a WC is túl messze van..

Most is mindjárt leragad a szemem.. és ráadásul jövő hét hétfőn vizsga, jajj de "jó".. alig tudtam valamit tanulni, na mindegy, megyek vissza és próbálkozom tovább.. bár szerintem megint csak elalszok..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat