Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Ez nem az én napom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Ez nem az én napom

13:15
Asszem, ez ma nem teljesen az én napom... Egyrészt elment a levelezőrendszer, és így nem tudok írni senkinek, mert nincsenek meg a régi levelek, és a tegnapi üzijeimet sem tudják elolvasni az érintettek.

Másrészt akármilyen időjáráselőrejelzést nézek, mindenhol csak esőt és rossz időt jósolnak holnapra... :( pedig kirándulást terveztünk be holnapra, már hetek óta ezt szerveztük, hogy mindenki el tudjon jönni stb, erre itt van ez az egy olyan tényező, amivel nem lehet előre számolni.
Mindegy, most beszéltem barátnőmmel, hogy azért csak megpróbálunk elmenni, hátha nem lesz olyan vészes az idő. Végül is Kassára megyünk csak, Lillafüredre majd máskor, mert túl sűrű lenne úgy a program, nem tudnánk rendesen szétnézni. Hátha Kassán sütni fog a nap :)
Csak itthon ne felejtsem a személyimet, mert akkor a határon fogok csücsülni, amíg a többiek Kassát nézegetik :)

Na visszajöhetne már az a levelezőizé, ma olyan jó kis szabadnapom lenne, végre tudnék írni mindenkinek, erre itt van ez. Lehet ugyan írni, a mai leveleket talán meg lehet nézni, de nekem a régiek kellenének, mert azokra kellene válaszolni. Tegnap is hiába írtam így pár emberkének, ha nem tudják elolvasni...

Ja, azt nem is írtam még, hogy barátnőim már tiszta kerítőnőkké léptek át :) mostmár csak az lenne a röhej, ha mindkét pasi bejönne, akiket ezek be akarnak nekem szervezni :)) na majd meglássuk :P

*******

17:10
Sztem már az idén nem kapjuk vissza a korábbi két hét leveleit... Nekem elég lenne az utolsó 3 nap is, csak lenne már meg... A legidegesítőbb az, hogy írhatnék, de ha meg közben visszajön ez az egész, akkor minek?

Na meg az időjárás... Az előbb szépen elkezdett cseperegni valami esőnek látszó csapadék, ami abbamaradt, viszont a metnetesek éjjelre felhőszakadást ígértek a keleti országrészre. Hát remélem, nem jön be nekik. Úgyis elmegyünk kirándulni :)

*******

21:39
Legalább azt írná ki a TC arra a hülye üzenőfalra a vacak "van-e már babzsákod" helyett, ha már van üzenőfal, hogy vissza tudja-e állítani ezt a hülye levelezést, vagy ne is reménykedjünk... Á, dühítő ez az egész, és nem is ragozom tovább... Az embernek szét kell offolnia a saját karifórumát, hogy kommunikálni tudjon a többiekkel, és ez mégsem kommunikáció. Ahhoz eléggé kiterjedt a levelezésem, hogy ez gondot tudjon okozni, elvégre a levelezés miatt akartam a szteveséget is...

na jó, csak vidáman :/ ...

még mindig felhőszakadást ígérnek éjjelre a meteorológus tudós emberek, hát szerencsére egyelőre nem tűnik úgy, hogy az is lesz :)

holnap 9 körül indulunk, hát előtte még megpróbálok benézni, hogy itt mi a helyzet...

:P ----> ez most AZOKNAK szólt :))

megyek is innen el... :P

*******

22:05
ja, még csak annyi, hogy azért nem csak bosszúság volt a mai nap :) lett két fogadott húgom így estére, úgyhogy már ez kárpótol minden mai izéért :))

azt viszont nem értem, hogy hogyan tudok egyszer iszonyat komoly lenni, máskor meg ilyen kis játékos kislány, mint ma :) azért az tök jó, hogy nem nőttem fel teljesen még, és tudok még ilyen is lenni... remélem, 100 év múlva is marad még bennem ilyen kis játékos én :)

tényleg, most hogy így belegondoltam... van itt tevehitvesem, tevehúgaim, nagyon jó barátaim... nem is csodálom, hogy annyira ideragadok néha :)

tényleg nem vagyok teljesen komplett :P de nem baj... :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat