Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Kicsit vidámabban

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Kicsit vidámabban

23:35
Hát lehet, hogy ma csöppet sem lesz tartalmas a bejegyzés, de az tény, hogy sokkal vidámabb vagyok, mint az elmúlt pár napban :)
Bár.. ez is csak amiatt van, hogy 4 órát cseteltem most este a barátnőimmel.. meg hogy nappalos műszak alatt is két barátnőmmel voltam beosztva.. szal amolyan ideiglenes állapot, sajna, mert ha arra gondolok..

Mindegy, nem gondolok arra, és holnap csakazértis jól fogom magam érezni, lesz ami lesz, itt pl úgyis jóbarátok várnak..

Szóval a mai napom jól telt el, szokatlanul kevés beteg volt az osztályon, és szokatlanul kevés volt a munka - szörnyű, az embernek már ez tűnik fel, ha kevés a munka.. de tény, hogy estére már halálra untuk magunkat a sok ülésben, háát.. más örülne ennek, végülis jó volt, hogy nem kellett halálba rohanni magunkat, de tényleg fura volt :)

Barátnőim meg.. jaj, olyan arik voltak :) tulképp már egy csomó programot megint elterveztünk nyárra, csakúgy, mint tavaly, meg tavalyelőtt.. hát nem tudom :) sztem a fele megint kútba esik, dehát.. végülis azt nem csodálnám, ha végülis senki sem jönne a túrákra, amit kinéztem, pedig jó lenne egy kis testmozgás, bár 12-16 km az nem is olyan kicsi táv, főleg meg az 50 km-es teljesítménytúra :) hááát nem tudom, ebből pl mi lesz :))
viszont gyorsan megnézem végre a színházműsort, hátha.. az csak egy este, és csak ülni kell ott, talán az összejön :P

Szal a lényeg, hogy ma napközben is, este is jól éreztem magamat.. nem árt ezekben a nagy feszültségekkel teli napokban ez a kis kikapcsolódás.. hát lesz ami lesz, mostmár nincs megállás.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat