Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Haha :))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Haha :))

08:17
Még hogy nem vagyok TC-függő... HAHA!! :)) Tegnap fél 2-kor kerültem ágyba éjjel, addig voltam itt a TC-n, most meg fél 8-kor már fent voltam. Persze, hogy elvagyok a net nélkül, de ha van, nem bírok szabadulni tőle :)

Na nem baj, ha már ilyen korán felkeltem, legalább be tudom fejezni a maradék levélválaszolást, és lassacskán talán kezdem utolérni magamat meg a bepótolandó dolgokat :) jó sokáig nem voltam... na mindegy..

*******

10:20
Na, talán-talán... Asszem, mostmár mindenkinek válaszoltam, akinek nem, attól reklamációt elfogadok :))

Ja, és anyu azt mondta, hogy Frenki után lehet, hogy lesz labradorunk :) mondjuk ez remélem, hogy nagyon odébb lesz még... viszont az a vicces ebben, hogy addigra én már valszeg úgysem fogok itthon lakni, és ha meg nem itthon lakok majd, úgyis én döntöm el, milyen kutyám lesz és mikor :)) de sebaj, végül is a szándék is fontos :)
És virágzik egy másik kaktuszom is :)) ez is lila, de nem baj, olyan kis helyes a kis lila apró virágjával!! :))

Na, mostmár megyek dolgomra.
Jujj, én még nem is reggeliztem ma, akkorát korgott a hasam az előbb, hogy csak na... Hogy lesz így hízás?? :))

*******

17:15
Hát ez a számítógép egyre vacakabb... kerek fél óráig tartott, míg be tudtam lépni most ide, ugyanis folyton lefagyott a gép, nem is tudom hányszor kellett újraindítani... izgalmas elfoglaltság :/
Na mindegy, most végre itt vagyok :)

Az előbb volt itt nálunk egy jó kis zivi, olyan furákat villámlott, tele volt a légkör elektromossággal. Még most is dörög, pedig már szépen húznak el a felhők.

Na most semmi értelmes nem jut az eszembe :) Pedig ma annyit akartam írni, na nem baj :)) Majd máskor :P

Jesszus, de megijedtem... akkora villám csapott le itt a környéken, hogy az iszonyat. Beriadt az összes autó. Csak tudnám, miből villámlik konkrétan ekkorát, ugyanis éppen süt a nap, bár újabb felhők érkeznek, de.. alig van beborulva, nagyon furi :) ez nem olyan szokványos felhőzet..

Most kapcsoljam ki vagy ne kapcsoljam ki a gépet??

*******

17:50
Elolvastam még egyszer a bejövő üzijeimet... Olyan furcsa, hogy ennyien aggódtak értem az elmúlt napokban, meg hogy így hiányoztam másoknak, de végülis ez olyan jólesik :)) az csak jót jelent, ha hiányolnak, nem? :) Meg az is jó volt, hogy a fórumon is olyan örömmel fogadtak :) Én meg annak örültem, hogy örültek nekem :))
Én nem is értem magam időnként, miért érzem úgy néha, hogy terhére vagyok másoknak?? Pedig semmi jel nem utal erre, és mégis ilyen hülyeségek jutnak időnként az eszembe... Ez olyan rossz érzés, főleg ha nem tudom, hogy most az reális-e vagy sem...

Na mostmár tiszta földrengés van a sok távoli villámtól, meg itt van mindjárt egy újabb vihar sejtésem szerint, valami csodás szürkeség kúszik éppen fölénk, csepereg az eső is.
Mire egyszer tudnék lenni itt is, ki kellene inkább kapcsolni a gépet, nehogy kicsapja a villám.. :/

Haha..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat