Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Exit és madárka...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Exit és madárka...

Vegyes éjszaka volt a mostani...

Az egész azzal kezdődött, hogy egy szívelégtelenségben szenvedő bácsika majdnem nem élte túl az estét... nagyon rosszul volt, a keringése szinte nulla, fulladt, a tüdeje tiszta pangásos volt, alig kapott levegőt... aztán a rengeteg gyógyszer megtette a hatását szerencsére, de nagyon nehezen. Alig volt vizelete a rengeteg vízhajtó ellenére is, megkatétereztem, de úgysem jött le sokkal több vizelet, úgyhogy a veséje is eléggé rossz állapotban van.. Kapott oxigént is, aztán éjfél utántól lassacskán kezdett jobb színben lenni (ne tudjátok meg, milyen lila színű volt = cianotikus)
mire elcsendesedett ez a bácsi (reggelre már azért elég jól lett :) ), éjfél után az a súlyos vérző beteg, akiről már asszem írtam, sajnos meghalt.. már olyan rossz állapotban volt, hogy nem lehetett rajta segíteni. Tegnap óta kómában volt, aztán mostanra szép csendesen elaludt. És az is szomorú az egészben, hogy pont a szülinapján halt meg..
Aztán nem sokkal ezután berepült egy kismadár az ablakon át a folyosóra! Szépen leült az előkészítő ajtajára, és ott aludt békésen hajnalig :) Abszolút nem félt tőlünk, pedig ott járkáltunk mellette, de nem repült el, olyan édi volt :)) Hajnalban aztán repkedett egy kicsit, még a nővérszobába is berepült, aztán távozott. Ilyen még sosem volt...
Amúgy volt abban valami kísérteties, hogy a madárka azután jelent meg, mikor az a beteg meghalt.. fura volt az egész.

Hát ilyen volt ez az éjszaka. Reggelre megint rengeteg vérvétel volt.
De most két szabadnap következik egymás után, halleluja :))) erre vártam már mióta... Már nagyon régóta nem volt szabadnapom, elseje óta folyamatosan be voltam osztva. Na de most, mindjárt két szabadnap :))

Hú, és köszönöm a rengeteg szavazatot, amit az utóbbi napokban kaptam egy csomó emberkétől :)) ezt sosem hittem volna, hogy ennyi ismeretlen embernek ilyen szimpi vagyok, de jó érzés :))
És Hitveskémnek külön köszönet, hogy mindennap kapok tőle egy 10-est :)))

mostmár lecsukódik a szemem... léptem pihikézni :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat