Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Halihó 2005!!! :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Halihó 2005!!! :)

0:35
Jaj, boldog új évet!! :)))
Hát még ilyen szilveszterem sem volt, netközelben egész este. De mindent ki kell próbálni :)
Azért itthon adtunk a családi hagyományokra, éjfél előtt találka a nagyszobában, apámnak sikerült pont éjfélre bedurrantani és kinyitni a pezsgőt (azért ez nem mindig szokott neki sikerülni :P ), aztán szépen maghallgattuk a himnuszt, koccintás, és irány az ablak :) és mialatt szegény köztársasági elnök szépen elbeszélgetett magában (nem tudom, már lassan 25 éve hallgatom, vagyis tudatosabban mondjuk 15 éve, de még sosem tudtam meg, hogy ilyenkor mit is mond szegény.. amúgysem hallani :D ), addig megnéztük-meghallgattuk a szokásos kis éjfél utáni lakótelepi össznépi petárda és tűzijátékot. Azért minden évben elő tudnak rukkolni valami új pirotechnikával, tiszta füst volt minden a végére, még csukott ablakon keresztül is lehetett érezni. Végülis szép volt.
Frenki is nagyon jól viselte ezt a nagy felfordulást szerencsére, egyszerűen bement a helyére, aztán mikor kicsit csitult a durrogtatás, előjött és nekiállt enni-inni, stb, szal szerencsére nem félt.

Szal.. mostmár 2005 van :) ez legalább egész kerek szám, könnyebb lesz belőle kiszámolni pl az emberek életkorát stb :)
Remélem, nyugis és vidám év lesz.. bár valszeg zsúfolt és nehéz is, elvégre neki kell állnom a szakdogámnak, le kell tennem egy nyelvvizsgát, a munkahelyen is mától nagy változások vannak, új oszt. vezető főorvos, átszervezések egyebek.. na de csak optimistán, volt már ennél félelmetesebbenk tűnő év is :) remélem, lesz sok jó is :))

Na majd kiderül. Megyek hallgatok egy kis zenét még, a tévében egész este nem volt semmi jó sem. Régen olyan jó kis szilveszteri műsorok voltak, most meg sehol semmi. Na de velem nem tolnak ki :P

Happy new year!! :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat