Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Babalátogatóban

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Babalátogatóban

21:05
Elég fárasztó egy nap volt ez...
Délelőtt voltam az egyik évfolyamtársamnál, meg elintéztem pár hivatalos dolgot, aztán irány a fősuli. Hát persze hogy még mindig nem lehetett az összes tantárgyat felvenni a Neptunon, nem is tudom, miért gondoltam, hogy majd pont most lesz minden oké a fősulin... Csak legyen időm még egyszer bemenni oda a jövő héten, ki tudja, milyen lesz a beosztásom. Azért is akartam elintézni most a sulit, na mindegy.. Egyébként 4,63 lett az átlagom a múlt félévben, ez lett a hivatalos végeredmény. Végül is nem rossz, bár lehetett volna jobb is, bár... amennyit én nem tanultam a múlt félévben, ahhoz képest tök jó, nem mintha számítana valahová is :)

Na szóval suli-ügyintézés után hazaugrottam, főztem egy kis kínai kaját (éppen most vacsizza a család), ettem, aztán mentem kocsival anyuért a munkahelyére, onnan mentünk Nagyapa lakására, megnézni, minden rendben van-e. Aztán onnan is tovább. Nagyapa még mindig változatlanul van.

Hazajöttünk, de csak boltba meg kutyust sétáltatni, aztán mentünk uncsitesómhoz meglátogatni a kisbabáját :) olyan édes baba, 6 hetes, tündéri gyerek :)) korához képest viszont nagyon fejlett, tiszta erős kissrác.
Miközben babáztam, megint eszembe jutott, hogy de jó lenne, ha nekem is lenne már saját picurom... Én már annyira szeretném, de hát... a fősuli nem is lenne annyira akadály, csak hát az apa hiányzik nagyon ehhez... na mindegy... amúgy anyun is láttam, amikor tartotta a picit, hogy mennyire szeretne már egy unokát. Csak azon csodálkozom, hogyhogy most nem mondta, hogy neki mikor lesz ilyen tündéri unokája.. Mondjuk nagyon egy fiatalos nagyi lenne :) amúgy is olyan jól állt a kezében a pici, szerintem nagyon jó nagymama lesz belőle :))
Amúgy nem is értem.. sokszor akinek van, az semmibe sem veszi a gyerekét, akinek meg nincs, az meg szeretne.. és általában gyakran pont azoknak van sok gyerekük, akik nem is szeretnének, és csak azért van gyerek, mert csak úgy besikerült, vagy csak a segély miatt stb..
De uncsitesóm karján olyan jó volt látni a kis Bencét :) látszik rajta, hogy mennyit foglalkozik vele az anyukája, meg olyan kis nyugodt baba tényleg... Uncsitesóm kislánya is már olyan nagy, már óvodás, úgy megy az idő... nemrég még ő volt ilyen picur, mint most a kisöccse :)

Na megyek mostmár mára, még megint megdöntöm itt az 5000 karaktert, mint tegnap. Holnap is elég menőkés napom lesz, na majd lesz bizti olyan időszak is, amikor nem leszek ennyire elfogalt, most nem sok idő jut a tevézésre. Jujj, meg olyan hideg van, elő kellett vennem az őszi-téli ruhákat, hogy ne fagyjak meg... ez rettenetes, megint itt a tél mindjárt. Pedig még jó lenne egy kis meleg napsütéses ősz!

Amúgy még akartam írni valamit, amit tegnap már nem tudtam, mert elfogyott az 5000 karakter, csak már nem tudom, mi az.. Na mindegy.. Majd csak eszembe jut :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat