Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Eszter naplója


Eszke [123872 AL], gazdája Eszter
Mostmár jöhet a karácsony!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/123872
Mostmár jöhet a karácsony!

21:27
Na, végre ez is összejött, mindenkinek megvan a karácsonyi ajándéka!! :)) Tulképp most jöttem rá, hogy még elég messze van a karácsony, mert még majdnem két hetet izgulhatok azon, hogy mindenkinek tetszeni fog-e az, amit neki gondoltam. Egyedül ezt a kis izgalmat szeretem, olyanok miatt utálok izgulni, hogy milyen lesz a vizsga stb.. de az olyan jóó, amikor kinyitja valaki a csomagomat, és megörül annak, amit kapott!! :))

Meg jól kiszülinapoztuk magunkat a barátnőmmel, szal ma nem sokat tanultam.. de nem baj, azon a pár órán már nem múlik semmi sem, amit barátnőmnél voltam, viszont olyan jó volt dumcsizni egy kicsit, hisz mostanában annyira ritkán tudjuk ezt megtenni.. lehet megyek szerdán is egy kicsit :)

Frenki ma is ugatott tükörbéli magára.. (tegnap óta ezt csinálja, mert bent van most az előszobai tükör a szobánkban, és látja benne a tükörképét) hát.. nagyon nem szereti magát :) asszem el fogom onnan tenni mostmár azt a tükröt, egyrészt most minek ugassa saját magát (még becsavarodik itt nekem, mondjuk mi csak nevetünk rajta), másrészt szeretném még a hallásomat megőrizni egy darabig :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat