Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2012-08-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2012-08-27

Nem valami manós dolog, hogy az előzőt nem fejeztem be, de annyira rég volt,már nem is tudom, mit akartam beleírni..

Most már Székesfehérváron vagyok.. :)
Immáron egy hete dolgozom, szakmai gyakorlat keretében. Jól telnek a napok, az Ildikó tök kedves, bár gépem még mindig nincs, így sok hasznos dolgot nem csinálok, de azért igyekszem úgy tenni, mintha.. Bár ma tök kész voltam, hiába próbáltam rejtegetni, keveset aludtam.. :D

Mert hogy hétvégén medencés buli volt.. :D
De még milyen, juhúúú.. :D
Pénteken nekem elég zűrös napom volt, munka után kellett mennem haza, dög meleg volt, én hosszú farmerben. Mire hazaértem a sok cuccal, már eléggé elegem volt mindenből. Végül aztán elmentünk Janiért, utána és mentem otthon zuhanyozni meg ilyenek.. Nagy nehezen elzavartam Ádámékat boltba, utána aztán mikor már Brigiék ott vártak, mi is elindultunk. Bepakoltunk, aztán kicsit döcögve, de beindult a buli... Utána megjöttek Liliék is, kicsit nehéz volt összehozni a társaságot, de mikor már mindenki ivott kicsit, akkor már jobb volt. Lili totál fel volt pörögve, össze vissza ugrált meg pattogott, "néptáncolt" Janival, pumpáltunk együtt... :D Meg Brigit birizgálta, akit felébresztett vele, aztán jött utána hozzám h hát a Brigi nem szereti ha birizgálják..?! :D Vicces volt, ahogy pörgött ezerrel.. Hajnal 4 felé Ádám megcsinálta a rakott pennét, evett mindenki, kivéve Brigiéket, mert ők már aludtak. Meg Jani se evett asszem. Aztán evés után - mire Jani felébredt - mindenki zúzott aludni..
Másnap olyan 11 körül keltem, mire lemásztam a kertbe, Kopi már ott volt, bár ezt kicsit sok időbe tellett felfogni.. :] Liliék elég korán elmentek, de Nóri maradt.. Úgyhogy reggelivel, fürdéssel, napozással, zenehallgatással telt a nap.. Aztán lassan jöttek az emberek.. Menosz, késő délután Gabci, Tibcsi meg Dalmicsek, még később visszajöttek Liliék is. Mentem egy kört motorral Menosszal, meg egyet Tibivel, tök jó volt. Teljesen más élmény persze, mint Zsoltival. Teljesen más a motor is..meg az sem mindegy ki vezeti.. :]
Utána iszogattunk, pipázgattunk, Seviék elvonultak lelkizni, a fiúk főztek, játszottak, beszélgettünk, Ádám, Bence meg a Jani bealudtak. Aztán én valamikor éjfél körül felmentem és bealudtam.. Feljött Sevi meg Brigi minden áron le akart ráncigálni.. Nekem nem sok kedvem volt, de annyira erősködött meg nem hagyott békén, hogy jobbnak láttam engedelmeskedni.. Lementem és hát..tűzijáték, torta, éneklés, ajándék meg minden.. Olyan édes volt Brigi..és csak töredékét adtam neki ehhez képest.. Már nem ajándékban, hanem úgy ünneplésben.. De annyira hálás volt érte meg örült neki.. Én is örültem ennek, el is kezdtem sírni.. :] Kaptam tőle amúgy egy olasz-angol szótárat, egy tök király táskát meg egy porta fortuna chilis fülbevalót.. Nagyon nagyon jóóóóóók. :]
Aztán még egy darabig lenn voltunk, de mivel hideg lett, felmentünk.. Akkor mentek el Liliék meg Gabiék. Egy darabig fenn voltunk, aztán lementünk összeszedni a szemetet. Közben visszajött Nóri is. Mire mi lenn összeszedtük a terepet, Jani, Bence meg Sevi bealudtak fenn. Ja meg Ricsi is elment, hajnali 3 körül.
Úgyhogy szép lassan mi is elmentünk aludni. Másnap megint olyan 11 körül keltünk. Mármint mi.. Mert Jani pl korábban és reggelre rendet rakott lenn.
Utána a fiúk csináltak reggelit, olyan 2re.. Addigra Sevi meg a Bence lehúzott egy fél liter whisky-t... Jól be is rúgtak, főleg Sevi.
Utána már nagyjából csak romeltakarítás volt.. Elpakoltunk, összeraktuk az asztalt, ilyesmik.. Utána Nóri, Brigi, Sevi meg a Bence elmentek Kopival, Menosz motorral, Janiért meg anyu jött..
Mi még Ádival rendet raktunk, beágyaztam, összeszedtem a szennyest, ő porszívózott, én felmostam..
Nem végeztünk teljesen, de utána én hazamentem, egyrészt fáradt voltam, másrészt nem is nagyon volt értelme folytatni, mert mindketten eléggé paffok voltunk meg nekem is össze kellett még pakolnom..
Otthon meg beszéltem Zsoltival, szülinapom alkalmából együtt töltjük a hétvégét.. Legalább is egyelőre úgy néz ki.. Majd meglátjuk mi lesz belőle..
Amúgy most h nem kerestem meg semmi, tökre körülugrált.. Amit nem értek, de megállapítottam, hogy ez kell a férfiaknak, mert enélkül, ha kedves vagy velük, akkor le se sz*rják a fejed..
No mindegy..

Fura amúgy, idén alig ittam medencés bulin, valahogy nem kívántam a piát.. Így aztán emlékszem is majdnem mindenre, amire nem, arra is csak a fáradtság miatt nem. Első este igazából belekezdtem az ivásba eléggé, de nagyon hamar beütött, utána ledőltem kicsit, aztán mikor jobban lettem, felkeltem, de nem ittam sokat, nem akartam kiütni magam.
Tudom, ez most nem lett valami érzelemdús alkotás, de sajnos elég fáradt vagyok..
Úgyhogy megyek is zuhanyozni.. :]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat