Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-05-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-05-31


Hmmm, 2 napja még milyen jó kedvem volt..
Jó, rossz kedvű végül is most sem vagyok, csak totál használhatatlan. Tanulnom kéne, tételeket írni, de egyszerűen képtelen vagyok. Annyira fáj a fejem, hogy kész..
Szóval..a tegnap este. Amúgy jó volt. Csak ne ittam volna annyit..Vagy ettem volna előtte. Ha eszem, akkor semmi bajom.. Persze eleve szerettem volna kicsit leinni magam, de nem ennyire, csak hogy jól érezzem magam..
Hát, túllőttem a célon.. És persze, nem azt értem el, hogy jól érzem magam, nem hiányzik Lala, hanem épp az ellenkezőjét. Rosszul és hiányzik.
Eleve rosszul kezdődött a dolog, lekéstem a vonatot. Mert ugye a saját jegyem nem volt nálam, így haza kellett jönnöm, a vonat viszont addigra elment. Végül anyuék vittek be. Ahogy mentem a Magyar felé, kb az orrom előtt lépett ki az utcára a Simi az egyik kollégájával. Hmmm, nagyon jó érzés volt. Annyira zavarba jöttem tőle, hogy csak lehajtottam a fejem és elmentem mellette. Nem hiszem, hogy megismert. Végül is csak egyszer találkoztunk. Simán ráköszönhettem volna, bár talán kicsit furi lett volna, hogy jövök mögüle és ráköszönök. Na mindegy, még vagy fél óráig ezen paráztam.. De tulajdonképpen jobb, hogy akkor találkoztunk és mondjuk nem akkor, mikor jöttünk ki a Parkból. Bár amennyit én tudtam magamról, lehet akkor is ott volt...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat