Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2016-01-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2016-01-03

Nah, dejó. Nem lesz olyan sok bejegyzés róla. :)

Nem is tudom, miről írjak..
Jah, boldog új évet! Amúgy.. :)

Ezt a mait leírjam? Azt a kemény félórát? Nem tudok változni, nem is akarok, mert nekem így jó, itt a cuccod, kifizetem a teát, szia. :)
Gyors volt.
Kicsit azért..furcsa is volt. Persze nevettem, de azért mégis szakítás.. Bár őszintén inkább az zavart, hogy úgy adta elő, nyilván a büszkesége érdekében, mintha ő lépne tovább, pedig én mondtam azt, hogy nem akarom és nem is látom értelmét így folytatni.
Mindegy, legyen boldog. Úgysem lesz...
De ez már -szerencsére - nem az én problémám.

Nem is akarok ezzel többet foglalkozni.
Pistit sajnáltam a szilveszter miatt. Kicsit. Brigi meg kifejtette, hogy nem kéne, de én nem láttam úgy viselkedni, ahogy ő elmondta, de így..már azt sem sajnálom. Jobb is, hogy nem kért el semmit, úgysem vagyunk egy szinten, akkor meg ugye eleve minek...
A másik Peti bezzeg elkérte a számom, de majd elintézem.. Valahogy. Annyiban igaza volt Pistinek, hogy aranyos vagyok. Ez lett volna a szerencséje, ha elkéri a számom. :) Meg a Peti elvesztése felett érzett néminemű negatív utóíz, ami kissé keserű. Nem sajnálom, hogy már nincs ő..nem a személye fog hiányozni, elég sok baromsága nélkül boldogan elvagyok, csak inkább a szokásos félelem az egyedül léttől. Nem akarok megint visszahullni a Lalázásba...
Azért, mert nem ismerek perpill nála jobbat, még nem jelenti azt, hogy nincs is..

És nem szabad elfelejtenem azt sem, hogy boldog vagyok! Független (többé kevésbé..), szép, okos, szingli és már munkám is van. :)
Tehát panaszra semmi okom. Plusz egy problémaforrást is kiiktattam az életemből, szóval..jó ez így. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat