Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-05-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-05-27

Tegnap este megint megnéztem a BL döntő végét.. :D Ez a Bale fiú még magas is.. :)
Eszembe jutott amúgy valami, ami elgondolkodtatott, de egy kicsit szégyelltem magam miatta. Hogy a Gáborral való..dolgok, nos..nem jók. Mármint ésszel felérem, hogy ez van, ez nem párkapcsolat, csak valami.. És hogy nekem nem az kell..vagy nem ez kéne..
De..aztán az is eszembe jutott, hogy Brigi ebben él, 3 éve. :/ Persze ott voltak/vannak érzelmek, Ricsi sokkal többet tesz Brigiért, mint Gabi értem..de akkor is, valahol..mégse jó így. Nem kéne, hogy Briginek ez elég jó legyen..

És az is eszembe jutott..hogy..a másik Gábor. Hogy mennyire próbáltam az elejétől megmagyarázni neki, hogy ne legyen ennyire oda értem, ne legyen ennyire cuki, ennyire nyálas, ennyire..kölyökkutyás.. Mert egy idő után félre fogom tolni. És nem értette. Vagy értette, de nem tudta megtenni, mert nem az jött belőle. Mert igenis szeretett..vagy valami olyasmi. De miért vagyok én ennyire kis gyökérgumó?! Aki igazán ad, szeret, kiteszi a lelkét, nem kell.. Aki bezzeg tesz rám..az igen..
Foghatnám a helyzetre, hogy de most nekem kell a Gábor, mert Lala meg a munka meg nincs más.. De néha erősen megkérdőjelezem, hogy ha ezek nem lennének, akkor is nyitott lennék másra és nem lennék vele? Vagy ezek csak kifogások? Szerintem igen..
Gergővel beszéltünk erről és elég velősen kifejezte hogy a lányoknak tényleg a szemét srácok kellenek.. De szerintem nem ennyire egyszerű. Azért is jó, ha valaki már túl van egy csalódáson, mert egy kicsit önzővé lesz, egy kicsit védi magát..és ezzel akarva akaratlanul nem adja bele szívét-lelkét a dologba.. Illetve igen, de valahogy mégse úgy.. És ettől az ember jobban akarja.. Meg akarja kapni, meg akarja hódítani, pedig valójában sosem fogja teljesen és épp ettől olyan jó. Persze ez valszeg nem ilyen egyszerű, típus kérdése is.
Bár tudnék jobb példát, mint Lala.. De nem tudok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat