Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-01-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-01-26


Na, kialudtam magam, de nem teljesen sikerült kialudnom a tegnapi világvége hangulatot. Bezzeg mikor azt mondták, lesz, akkor nem volt olyan kedvem.
Tegnapelőtt, vagyis csütörtökön találkoztam Mátéval. Furcsa volt, mert itthon készülődtem, hajat mostam, sminkeltem és jól esett, hogy van időm magamra. Szabályosan jó érzés volt szépen kisminkelni magam meg ilyenek.
Máté meg is dicsért, hogy milyen kib*szott jól nézek ki. :] Ezen akár fenn is akadhattam volna, de ismerem Mátét.. :]
Na és jó volt. Sétáltunk egyet a Westendben, beszélgettünk, aztán elmentünk mekizni, utána meg sétáltunk a körúton meg az Andrássyn és beszélgettünk. Rinyáltam egy kicsit, ő arcoskodott, nézte a nőket.. :] Szóval olyan MátésVikis volt az egész. :Đ

Aztán tegnap estére hívott a Cheho-ba, ami egy kocsma a Ferenciek terén, hogy foglalt asztalt, leszünk páran, a kocsmában meg csomóan és menjek. Előre nem tudtuk hányan leszünk, de végül jött Dávid, Zsombor, Máté, Nóra meg Zsombor haverja, az a jóképű srác, Matyi. Mondjuk ő akkor jött, mikor én mentem, meg is jegyezte, hogy ez rövid volt, én meg bocsánatot kértem, de hát minek rontsam a levegőt?!
Miután a fiúknak fizettem egy kört, nem bánták, hogy megyek...
Na szóval egyszer csak megjött Nóra és Máté onnantól kezdve nem szólt hozzám, a fiúk meg eleve tök fáradtak voltak, szóval velük se nagyon lehetett beszélgetni. Érdekes amúgy, mostanában akárhányszor látom Zsombort, mindig az tűnik fel, hogy jól néz ki.. Ki érti ezt?!
Dávid meg mesélte, hogy szokott találkozni Emesével, megbeszélik és 2 hetente összefutnak. Tök fura.. :S Amúgy ők simán összeillenének, még el is tudom képzelni, hogy összejönnek. Vicces amúgy ez a Dávid téma is, kicsit bántott, mikor nagy élvezettel mesélte, hogy Emese így, meg Emese úgy. Pedig racionálisan felfogható, hogy ő meg én nem illünk össze és tuti nem működne. Sőt, igazából nekem nem olyan pasi kell, mint ő és nem is tetszik benne egy csomó dolog. Á, biztos én nem bírom elviselni, ha nem mindenki rám bukik vagy mit is mondott anno a kedves Niki..
E fajta érzésem amúgy a vízitúrán is volt. Meg olyasmi is, hogy felnőttek. :D Nem tudom mivel magyarázni, hogy az ideit miért élveztem jóval kevésbé. :s Lehet kezdek öregedni, mint a Nyuszi, hogy már kell evezni.. :D
A minap meg is fogalmaztam Máténak, hogy önző dög vagyok, lehet itt a titok. Vagy lehet ott, hogy dög fárasztó volt az egész. Vagy ott, hogy Zsoltival ez az egész kapcsolatnak nem nevezhető hercehurca kiszedett belőlem már mindent. Amit azóta sem kaptam vissza.

Na és a Chehoba visszakanyarodva egyszerre azon kaptam magam, hogy fancsali képet vágok mindenhez és nevettem ugyan, de belül sírtam. De hogy miért, nem tudnám megmondani.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat