Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2012-09-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2012-09-23

No így 20 nap után ismét itt vagyok, hogy valami maradandót alkossak..
Nem tudom mennyire fog menni.

Igyekszem kiegyensúlyozott életet élni és felejteni. Hm, ez elég letargikusan hangzik, pedig perpill jól érzem magam a bőrömben. A várttól rosszabb, de a korábbiakhoz képest jó eredményt értem el a mikro zh-n, voltam kettő azaz kettő db Bikini koncerten, családi hepajon, AUCHAN pénztár oktatáson, befejeztem a szkmai gyakorlatom, sikerült beszélgetnem 3 mondatnál többet a Tibivel. :D Ezek közül az utolsó a legnagyobb szó.. :] Volt triatlon, amire nem mentem. Beteg az én egyetlen Harcimarcim. :((( És nem eszik és nem gyógyul és ezen nem vidámkodom.

A szeptember 10.-ei hetem elég rémes volt. Zsolti lelépett, kiderült, hogy Marci el fog pusztulni és én mindezt egyedül igyekeztem túlélni. Nagyon rossz volt. De tényleg. Pocsék hét volt.
De mint a főnixmadár, újjászületek. :) Legalábbis úgy döntöttem. :]
Anyu a múlt hetet a kórházban töltötte, de most jobb volt, mert sokat voltam Ádámnál. Most már itthon van és kezd az agyamra menni, de eddig elég jól viselem. Meg aztán Zsolti se hiányzik már annyira.. Igaz, minden egyes motorosról ő jut eszembe, ma meg voltak rendesen az utakon, lassan nem lesz elég jó idő a motorozáshoz. És minden éjszaka vele álmodom. De már nem hiányzik amúgy..:D Hihető, mi? Egyébként ezek csak azt mutatják, hogy belül még nem sikerült lezárni a dolgot. De hogy is sikerült volna, amikor szó nélkül lelépett.
Amint elég erőt érzek magamban ahhoz, hogy összeszedett gondolatokkal beszéljek vele, fel fogom hívni. Legalább legyen már benne annyi, hogy megbeszéli velem. Én nem haragszom már, minek? Nem a döntés esik rosszul, hanem a mód. Egy gerinctelen emberhez illik ez, de őt nem annak ismertem. Nem mintha nem tévedhetnék, hiszen annyiszor volt már rá példa..
Találkoztam a héten Zotyával, hozott nekem virágot. Aranyos volt.:] Beültünk egy hylre, beszélgettünk. Jó volt.
Pénteken meg Bikinin voltunk a Parkban. Még talán jobb is volt, mint a ZP-s koncert. Előtte találkoztunk a Magyarban, Brigi, Dalma, Tibi, Gabi, Bence, tesóm, Sevi meg én. Ja meg ott volt Máté és Dávid is. Hamzi meg a Parkhoz jött.
Aztán átmentünk oda, jó volt a koncert, utána a buli se volt rossz, egy kicsit nem éreztem a boogie-t a lábamban, vagyis mostanság olyan egyhangúan táncolok. Szerintem.
Aztán megjött Máté, Bence rosszul lett. Lehányta magát, Máté kivitte, biztonságiak rosszalló pillantásai közt. Magadnál vagy te fasz? Kérdezte tőle az apja..
No comment. Fura volt. Meg majdnem bőgtem mikor berakták a kocsiba. Ki tudja miért, szenzitív vagyok. Mint a mosogatószerek..

Tegnap semmise volt, főztem. Meg voltunk vásárolni. Találkoztam az Attilával. Mivel ő nem nagyon vett észre én meg bunkó nem akartam lenni, ráköszöntem. Közölte, hogy el vagyok fogyva mondtam hogy igen, így alakult. Aztán jöttem is. Azóta kaptam levelet....
Szerintem tudnánk a Zsoltival barátok lenni. Kiábrándultam a férfiakból, eldöntöttem, hogy nekem NEM KELL EGY SE! Ez az én életem, nem kell nekem probléma. Ha akarok, majd megoldom magam. Ha buli kell, vannak barátaim. Ha izgalom kell, csinálok.
Csak szex nem kell! :D Azt nehéz megoldani. :]

De tényleg, egyedül is fullossá tudom tenni az életem. A Csernus könyv sok mindent mondott nekem, többek közt látom a hibáim, de a férfiakét is. És egy kicsit kevesebb reménnyel közlekedem. Mert nagyon nehéz normális egyedet találni. Pénteken is a buliban. Pasizhattam volna miért ne? Szép vagyok, okos és szingli. De most őszintén.. Színvonalon alulival én már nem érem be. :D

Nem fogok magamnak egy problémahalmazt csinálni, amikor nincs értelme. Egy férfival sokkal több a baj, mint a "haszon". És mivel tökéletesen megvagyok egyedül is, ezért nem szükséges hogy problmákat oldjak meg cserébe, azért, hogy szeretnek. Majd idővel lehet, hogy belebotlok valakibe. Vagy nem. De hogy én keressem, erőlködjek, kompromisszumokat kössek egy rakás problémáért?!?!
Hülye azért nem vagyok.. :Đ

Meg aztán
no boyfriend, no problems. :)

Azéééért.
Van itt egy dalszöveg. Néha, gynegébb pillanataimban az érzékelésem azt súgja, rólam írták.

Knew the signs
Wasn't right
I was stupid for a while
Swept away by you
And now I feel like a fool
So confused,
My heart's bruised
Was I ever loved by you?

Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach,
Couldn't see
We were never
Meant to be

Catch myself
From despair
I could drown
If I stay here
Keeping busy everyday
I know I will be OK

But I was
So confused,
My heart's bruised
Was I ever loved by you?

Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach,
Couldn't see
We were never
Meant to be

So much hurt,
So much pain
Takes a while
To regain
What is lost inside
And I hope that in time,
You'll be out of my mind
And I'll be over you

But now I'm
So confused,
My heart's bruised
Was I ever loved by you?

Out of reach,
So far
I never had your heart
Out of reach,
Couldn't see
We were never
Meant to be

Out of reach,
So far
You never gave your heart
In my reach, I can see
There's a life out there
For me



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat