Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-03-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-03-18

Na, akkor folytatom.
Pénteken itthon voltam, nothing special, nagyrészt vasaltam.
Aztáááán... Szombaton mentem Laláékhoz.
Huhh, tök ideges voltam. Először azt se tudtam, mit vegyek fel. Aztán végül szoknyában mentem és Lalának tetszett, más meg nem nagyon számított.
Mindegy, Kökin találkoztunk, aztán még bementünk cukrászdába, pogácsát vettünk. Aztán már akárhogy féltem, nem lehetett tovább húzni, de még a parkolóban is majdnem visszafordultam. :) Lala édes volt még rátett egy lapáttal, hogy a szülei ilyenek meg olyanok.. :)
Na hát megérkeztem, bemutatkoztam, aztán meg leültünk beszélgetni. Én eleinte kicsit ideges voltam, Lala nem is titkolta el, de aztán a végére már jobb lett a dolog egy fokkal. Meg aztán tök kedvesek voltak, meséltek az ő találkozásaikról meg mikor bemutatták egymást a szülőknek. :) Lényeg, hogy a végére feloldódtam és akkor már tudtam nagyokat nevetgélni meg jól éreztem magam. Aztán elbúcsúztunk és jöttünk.
Amúgy tök furi, nem tudom, hogy én vagyok csak ilyen puszizkodós, de én mindenkit megpuszilnék már első alkalommal. Ricsi anyukáját meg a tesóját is.
Jó, Lala szüleinek nem adtam puszit, látszott, hogy fura lenne nekik, de fogalmam sincs, hogy ez mikor jó. Anyunál nincs ilyesmi, ő mindenkit puszilgat, a barátnőim, a barátaim.. Persze általában senki nem bánja. Na mindegy, majd ahogy jön..
Pont ma mondta Lala, hogy a nővéréék tökre sajnálták, hogy nem találkoztak velem. Mondjuk nem is voltak itthon meg mondta Lala, hogy nem is hívta volna át őket.

Na szóval eljöttünk, azt terveztük, hogy moziba megyünk, csak életemben talán először totál időpazarlásnak érzem a mozizást, mert nem tudom őt nézni, hozzábújni, beszélgetni vele. Mozi alatt meg nem is nagyon lehet bármi fizikai kapcsolatot létesíteni, mert azokban a nagy fotelekben nem tudok hozzábújni.. Meg aztán mindig annyira átélem a filmeket, hogy szétkaparom a kezem meg tökre beleélem magam. Én csak arra jönnék rá a végén, hogy lement a film én meg már mióta nem öleltem meg őt.. :]
Szóóval, nem találtunk semmi jó filmet vagy olyat, amit mindketten szívesen megnéztünk volna. Lassan neki kéne állnom és megnézni a Vasembert, mert ma néztem, április 25.-én lesz a mozikban. Láttam a Sanyit. Fújj, még mindig csúnya, nem is értem, hogy én hogy találkozhattam vele.. Jó ilyenkor odabújni Lalához. Mondjuk nem csak ilyenkor.. :]
Bírom amúgy Lalát. Megyünk a Westendben és kb fél percenként ki akarja nyomni az emberek szemét, mert hogy képzelik, hogy néznek engem.:D Mentünk és én észre se vettem, de szerinte folyamatosan megbámulnak a pasik és aztán meg őt is megnézik.:] Nem tudom képzelődik-e vagy igaza van, nekem nem tűnt fel, hogy bárki is megnézett volna.
Na mindegy, végül ettünk is a Westendben, én gyros tálat, Lala burger king-es cuccot. Tök jó, hogy ki lehet vele beszélni az embereket. Mindketten észrevesszük a furcsa párokat, a vicces öltözékű embereket meg ilyeneket és tök jókat nevetgélünk.. :)
Végül aztán nem tudtunk mit kitalálni, elindultunk Keszire biliárdozni. Mikor odaértünk, egy asztal volt szabad, azt mondták, fél órára. Mindegy, elkezdtünk játszani. Lala tök jól játszik, általában 2-3 kör alatt elrakta a golyókat, kivéve mikor kiszúrtam vele, mert jól tereltem, igaz, akaratomon kívül. :] Szóval tök ügyes volt, én általában kevésbé. Ő kétszer nyert, én egyszer, akkor is csak azért, mert rossz helyre ment a fekete vagy lement a fehér is.. Már nem tudom melyik volt.
Aztán nem tudtuk, mi legyen, végül kihívtunk HMCS-ket csocsózni. Mikor Lala odament, mondta hogy épp akkora gólt lőttek, hogy elgondolkodott, jó ötlet-e kihívni őket, de akkor már mindegy volt, igent mondtak.
Na, vártunk míg befejezik, aztán én a magam részéről az esélytelenek nyugalmával álltam neki. Persze aztán nem lett igazam. Én tök ideges voltam, de Lala persze ügyes volt, folyton dicsérgetett, egy gólt még lőttem is.
Aztán a másodikra kicsit lenyugodtam, azt mondta, azt a meccset én hoztam, mert csomó gólt lőttem. A srác aki hátul volt, már kezdett ideges lenni. Aztán játszottunk még egyet, de azt már nem vettem komolyan, mert egy tök béna sráccal volt, de persze azt is megnyertük.
Aztán eljöttünk.
Tök jó volt, élveztem a biliárdot is meg a csocsót is. Lala tök ügyes mindkettőben, de ha nem lenne, az se nagyon számítana, olyan jól érzem magam vele minden pillanatban.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat