Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-12-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-12-05

Csak húztam, halogattam a dolgot, ráfogva a tanulásra, ami jogos is volt. Még most is jogos, de most már muszáj leírni ezt azt..
Annyi minden történt azóta..
Dióhéjban..találkoztam párszor Lalával, aki időközben megjárta Isztambult és Athént, találkoztam jóval többször Gáborral, aki még anyuékat is megismerte..
Írtam ZH-kat, de azokat inkább hagyjuk..
Elhoztam a nyelvvizsgám, tök büszke vagyok rá.. :)
Volt DWS záróbuli, Gábor nélkül. De így is élveztem, sőt..talán nem is baj, hogy így alakult.
Előtte voltam Lalával a Vörösmarty téren. Vettünk neki kesztyűt. Lehet őt kéne elcipelnem kabátot venni, adna tippeket, foghatná a cuccom és elég türelmes is...általában. :) És szeret shoppingolni. Csak általában nem mindenben egyezik az ízlésünk.. Szóval vettünk neki kesztyűt, aztán elsétáltunk a Deákig a forralt borunkat iszogatva. Jó volt vele. Szeretem fogni a kezét, feszíteni mellette, önfeledten nevetni, mert ő képes úgy megnevettetni.. A múltkor is az az oops-os sztori, hát kész.. :)
A Deáktól elsétáltunk a Nyugatiig, a Westendbe, enni. Kaptam tőle Isztambulból egy tök szép piros karkötőt, nekem nagyon tetszik. Azóta már szerencsehozó szereppel is felruháztam. :) Lehet ma is kellett volna.. Csak az a baj, hogy ha nincs tudás, szerencse hiába van.
Na szóval ettünk, mondta, hogy milyen gazella lábaim vannak. Hogy ahogy jött, annyira feltűnő. Érdekes, nekem előtte sose tűnt fel, hogy olyan különösebben hosszú lenne, de ő annyit mondja, hogy már elhiszem.. :)
Utána kisétáltunk a Nyugatihoz, ott felvett Brigi és mentünk a leltárzáróra..

Ami amúgy érdekesre sikeredett..
Bandi adott nekünk Lacikat, azokat iszogattuk le, de maradt egy rakás. Nem voltunk sokan Pestről, Zsoca, Peti, Dávid, Zsolt, Judit meg Tamás, de ők egy másik asztalnál ültek. Azért jó volt látni újra az embereket, de egy kicsit furcsa is volt..
Iszogattunk, beszélgettünk, Dávid lökte a rizsát, hogy menjek velük tovább bulizni. Kicsit sajnálom, hogy Gáborral ez így alakult, mert el fogom veszíteni, mint barátot. :( De Dávidot bírom, totál hülye néha, rizsázik, de bírom a szövegét. A szexista dumáját, a mesét, hogy ő micsoda király.. (mert neki ugye behúzott a biztonsági őr, de a Zsoltot nem bántották, ő a saját lábában esett el..:D)
Két hülye, de jó fejek. Főleg a Dávid a maga néha zavarba ejtő egyértelműségével..
De hogy lehet az, hogy egy ilyen gyönyörű nő, mint a Viki egy ilyen szerencsétlennel van, mint te? :D Tudom, hogy nem nekem szólt, de mi tagadás, jól esett, hogy egy férfi, aki nem is a barátom, szóval nem kell így gondolnia, de gyönyörűnek tart és ki is mondja. Még ha ittas is.. :)
Dávidék aztán elég hamar továbbálltak, igazából kicsit sajnáltam, mert szívesen mentem volna..talán..asszem. Rolanddal se lett volna rossz találkozni kicsit.

De aztán maradtam.
Előtte amúgy, mikor Judit már elment és Kardos-Horváth is befejezte, Norbi leült közénk beszélgetni. Egyből odaült a Tamás is, körbevette Norbit a pesti brancs. Nem is tudom ki, talán Döme mondta neki, hogy valaki hogy egyben tartja a csapatot. Norbi meg mesélte, hogy milyen jó lett volna a pesti csapattal csinálni Romániát, sokkal jobban ment volna és hogy előtte is mindenki kérdezte, hogy tudunk mindig időre és pontosan végezni.
Szeretem Norbit. Jó vezető. Tud inspirálni, dicsérni, egy pillantással magyarázni és nem szokása ok nélkül letolni. Döme nem ilyen, fele annyira sem. Másokról, mint a Bakos meg pl Endre már pláne ne beszéljünk. Szerintem az együtt végzett csapatból (Döme, Norbi, Andris, Balázs), ő a legjobb. És Andrist is szeretem, mert rendes meg jófej. Meg persze Lacit is, akivel született amúgy egy hátulról átölelős kép, érdekes képaláírás lenne, hogy a "főnököm".. :D
Zsocával is lett érdekes képek, vigyorgós meg csípőt összetolós.. :s Zsoca furi tud lenni, de bírom. Mármint tőlem azokat szereti, akiket akar, nekem vele semmi bajom. Olyan, amilyen, de rendes srác.
Peti pl sokkal rosszabb. Az csak egy dolog, hogy sötét és hülyeségeket beszél, de hát.. na mindegy.
Táncoltam Zsocával, úgy hátra tudott dönteni, amit még nem csináltak velem, az tetszett.
Addigra már Brigi lelépett.
Igazából a tánc után nagyrészt a Tamással beszélgettem, kicsit félrevonulva. Mesélt a barátnőjéről meg csomó mindenről és jó volt vele dumcsizni. Végre egy értelmes ember, aki nincs is bepiálva, nem akar meghúzni se, csak beszélgetni. Jó volt, határozottan élveztem.
Ominózusan negatív pillanatok voltak, mikor a fiúk csikiztek, én meg visítottam. Ominózusan pozitív volt az Ákossal beszélgetni az internetről és a joutube pont comról.. :D Vicces az a srác és mi tagadás, nem nézett ki rosszul öltönyben. Jól is állt neki, de nem is értem, sok pasi miért nem hord elegánsabb ruhákat, olyan vadító szerintem például egy öltönyös pasi... :) Jó, nem 0-24-ben, én se veszem fel a suliba a magas derekú szoknyám, de néha azért jó.. Szerintem.
Ominózus volt még, amikor Peti felkapott és felemelt. Utána Zsoca is. Utána meg fogtak a karjukba és elkezdtek dobálni. Na velem ezt még életemben nem csinálta senki. Jó, na, élveztem, nem tagadom le. :) De azért mégis kicsit felemás érzéseim voltak a dologgal kapcsolatban.
Hogy azért..mégse kéne. De volt egyfajta jó érzés benne mégis. Aztán mikor mentem el..elköszönni Norbitól..aki mondott valamit, amit nem értettem..de mintha valami olyasmi lett volna, hogy engedjem el jobban magam.. Hát, nem ártana, ha lecsúszna egy sörnél több, de nem kívánom.. Tudja a fene, miért, de az ominózus Park-beli este óta nem csúszik a sör.. Meg más se nagyon..
Az pedig nyár elején volt..azóta alig fogyasztok alkoholt, ami persze nem baj, de azért néha jó lenne..
Kint meg ott állt Zsoca, Peti, Ági az újdonsült barátjával.. :) És Zsocáék nem akartak elengedni.. Ott ölelgettek meg puszilgattak mindketten, mintha kb verseny ment volna értem.. Pedig Zsoca nem is igazi résztvevő... :s
Aztán végül nagy nehezen sikerült elszabadulnom, anyuékkal jöttem haza, akik Gáboréknál voltak..

Vasárnap nem volt semmi.
Hétfőn Gábor meglátogatott megint.. Aztán együtt mentünk be piaci szerkezetek konzultációra.. Ami egy jó nagy f*s volt, ma írtuk meg a ZH-t, kba azt se tudtam, mi van... Fogalmam sincs a többiek hogy tudták megoldani a feladatokat.. És próbálkoztam, de lövésem nem volt némelyikről..Nagy részéről.. Szinte az összesről..
Aztán onnan hazafelé találkoztam a villamoson öko Zolival. Megállt nekem háttal, de felismertem a táskáját, aztán őt és rámosolyogtam az üvegben. Ő meg elkezdte nézegetni magát. Aztán mikor félig hátrafordult, integettem neki és megismert. Mondta, hogy nem értette miért mosolyog így rá egy lány, valami hülyén áll rajta? :D Én meg mondtam, hogy megismertem a táskájáról. Mire így elkezdi: még mindig jobb, mint ha mondjuk a seggemről ismertél volna meg. Pff.. A velem szemben ülő elég fura fejjel nézett Zolira, én meg nevettem.. :D
Aztán beszélgettünk, mondta, hogy alig van kiscsoportos órája, mégis alig alszik, folyton fáradt, mint régen. Most nagyon ráment a brand építésre és folyton jegyzetet gyárt. Na mondjuk tény, hogy Zoli profi. Nagyon pro volt ahogy tolta az ökot. Milyen jó lenne, ha mondjuk piaci szerkezeteket is tanítana.. Bár ha alig van kiscsoportos órája, nem hiszem, hogy vállalna.
No mindegy, beszéltük, hogy velünk mi van, aztán mondta hogy leszáll. Mondta, hogy örül, hogy találkoztunk, mire mondtam, hogy én is. Erre mg mondta, hogy nem kell azért mondani, mert ezt várja. De nem is azért mondtam. Felállt, megállt előttem és ilyen tök komoly arccal mondta hogy hát akkor nyugodt és jó éjszakát.. Este 7-kor. :D:D Én mondtam, hogy köszönöm, neki is, de még odébb van, mert tanulnom kell.
Összességében..örültem neki. Még mindig van egy kisugárzása. De azt szeretem legjobban benne, hogy néha ilyen tök spontán válaszol, anélkül, hogy átgondolná. Most is olyan volt néha, mintha részeg lenne. De lehet csak a fáradtság.. De jó, bírom mikor ilyen. Amikor nem kigondolt, hanem önmaga, spontán, egyszerű, cuki, jófej. És áhh. jól néz ki, na. Egyszer beszéltük is, hogy Roland vagy Zoli. De Roland nyert. Hiába, az a test..tömör gyönyör.. És a feneke...óóóó. És a múltkor látszott a hasa..pff, azért akárhány órát végigcsinálnék, hogy lássam, pláne mert élvezem az óráit.. :)
Na, szóval, mielőtt lefolyok a székről, térjünk át valami más témára..
Kedd-szerdán nem volt semmi. Szerdán külgazdpol-t írtam, ma meg piaci szerkezetekből.

Aztán..ma itt volt Gábor.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat