Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-08-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-08-09

Elszánt vagyok, de 31 fokban könnyen elmúlik az elszántság. Egy ideje nem írtam értelmes naplót. Kimaradt a Brains koncert, a Marci órája, a Bikini koncert, a múlt hét vége mamáéknál, a Roland 2 órája meg a Szilvi mai órája. Bár utóbbi 3 az utolsó bejegyzésem óta történt, szóval az nem maradt ki, de meg egy szót se írtam róla.

Ma jön hozzánk Kati meg Gábor és ennek kapcsán megfogalmazódott bennem néhány magvas gondolat, melyeket lejegyzek majd lemegyek rendet vágni a konyhában meg ilyesmik.. A füvet is le kéne nyírnom, de k meleg van, nincs kedvem nekiállni se.
Szóval én szúrtam el, mert a férjemmel való pilates után elkísért a Nyugatiba én meg elfelejtettem, hogy Lacival kellett volna hazajönni. Pótolni pedig katasztrófa volt. Folyton nyávogott, úgy vezet, mint egy kerge, üvölt a zene, a huzat majdnem letépi a fejem, nincs nála elég pénz a tortára...estébé. A vele töltött 40 perc jobban lefárasztott, mint az egész napom addig. Jó, persze, a pilates nem egy állat óra, de azért volt, hogy izzadtam.. Legalább 3 percig. És ez a Szilvi irtó egy cuki lányka. Olyan kedvesen mosolyog.. Nem tudom, létezik-e az a férfi, aki ezt a helyes, csinos, szép és irtó cuki lányt megérdemli.. Szörnyű egy dolog ez..

Na szóval..utáni idegből felhívtam anyut, hogy ez a Laci milyen kibírhatatlan. Erre elkezdte mesélni, hogy István mit össze bénázik.. És rájöttem.. Hogy nem kell párkapcsolat. K*rvára egyszerű így az életem. Igen, nincs aki szeretgessem, megöleljen, megcsókoljon meg rosszalkodjon velem :D.. De olyan sincs (anyun kívül), aki beleugatna az életem rendezésébe, mit, mikor, kivel, hogy csináljak. Vagyis - többé kevésbé, jól rosszul, de a saját fejem után megyek, azt csinálok, ami akarok, anélkül, hogy bárki számon kérhetne. Szabad vagyok. Nem kell mások problémáin aggódnom, nem kell megfelelnem, sminkelnem, kiöltöznöm, tetszelegnem. Ez vagyok én, smink nélkül, edzőcuccban, a valódi én.
Kell vagy nem, a más dolga és döntése.

De tényleg. Nem rabolja senki az időm, nem fogok sírni senki miatt, nem fogom 1000x megbánni, a fejemet verni a falba, hogy hogy lehettem ekkora állat?!?! Nem.
Van időm magamra, a fontos dolgokra meg a kevésbé fontosakra is. :]
És ez most, perpillanat, jól esik. Arról nem is szólva, hogy nem kell, hogy folyton sima legyen a lábam, tiszta és illatos a hajam, szép a frizurám és jó a sminkem. Nem akarok senkinek megfelelni, nem akarok senkit meghódítani.
Jó, persze, Roland. De ő más tészta. Őt se akarom meghódítani mondjuk.. Nem lenne jó, se neki, se nekem. Csak hát baromi helyes. És igen, a hatása alatt vagyok. És gondolhat ő vagy bárki bármit, nem számít. Azt már most tudom, hogy nem vagyok az esete és kicsit sem vonzódik hozzám, de már csak azért sem, mert nem vagyok önmagam. Bizonyítani akarok, tetszeni, megfelelni.. És hát erőlködöm valószínűleg. Majd, majd, majd ez is elmúlik. Remélem. És akkor majd a valódi énem is előkerülhet, aki nem akar beleilleni egy képbe, ami nem is ő és ami nem is kell..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat