Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-10-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-10-16

Úgy döntöttem, hogy ha már ilyen ügyesen eldöntöttem valamit, akkor le is írom. Még mielőtt meggondolom magam.
Szóval..október végéig nem találkozom Lalával.
Miért? Íme:
- egyrészt tökre nincs rá időm, ZH-im lesznek, leltár, sötöbö
- eleve volt egy gondolatom, hogy 3x találkozunk, aztán döntse el, mit akar. 4 lett belőle, de ebből egy nem számított igazán annak..
- összevesztem anyuval és ebben eléggé benne van ő is. vele voltam tegnap este, vasárnap este.. nem állítom, hogy ha nem leszek vele, jobb lesz a helyzet. bár akkor kb suliba meg dolgozni fogok járni, de mindez anyut nem különösebben hatja meg.

Van még néhány ok, de ennyi bőven elég. Ráadásul..tudom, hülye vagyok, de minden alkalommal szembesülök a Marci dologgal. Nem tudom, képes vagyok-e ezt felnőttként kezelni. Képes vagyok-e úgy kezelni ezt, mintha 30 éves lennék? És van-e értelme?
Hisz nem vagyok 30, nem is akarok az lenni. És igen, később ez már nem lenne baj, de most..most az. A helyzet adott, én csak magammal kapcsolatban vagyok bizonytalan. Hogy tudom-e kezelni? És akarom-e?

Ha most elengedem, sosem fogom visszakapni. Ezt tudom. Tovább fog lépni, ahogy én is. De most még felkavart, most még fáj..most még fájni fog..
Igazából nem fogok semmire rájönni október végéig, nem is akarok. Csak érzem, hogy megint haladok afelé, hogy megszűnjön a döntéshelyzetem. Hiányolom, hogyha nem beszélek vele meg ilyenek. Én akarom a döntéshelyzetem!!!
De ha így mennek a dolgok, el fogom veszíteni, méghozzá igen rövid időn belül. Miért épp akkor kellett visszatérnie az életembe, amikor kezdtem rendbe jönni? Amikor kezdtek helyreállni a dolgaim anyuval, az életem, elkezdtem nyitottabb lenni a világra, elkezdtem megismerkedni fiúkkal.. :D
Most már nem vagyok biztos abban, hogy a létező kínálatból ő a legjobb választás..
És..ha nem ő a legjobb, akinek még csak nem is tetszik mindenem..akkor..? Kétségeim vannak a testemmel kapcsolatban. Tudom, hogy vékony vagyok, hosszú lábaim vannak meg minden.. De képtelen vagyok kiverni a fejemből, amiket anno mondott. És hogy talán..az is belejátszott, hogy elhagyott. És hogy..nem is igazán tudom még mindig, miért lépett le..és lehet, nem akar megbántani, de így meg..nem őszinte..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat