Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-10-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-10-02

Már megint más.
Talán Z-nek van igaza, nekem tényleg percenként változik a véleményem.
Holnap találkozunk, de majd még hív. Vasárnapról volt szó, de inkább lemondta a kollégáját, mert velem szeretne találkozni..
Meg kell beszélnünk ezt, azt.. :)
Bár félek, nagy részét nem akarom hallani és tudni.. De jobb lesz hallani az igazságot az elmúlt 2 hónapról. És most perpill nem tudom, melyikünk függ jobban. Mindig attól félek, Lala csak egy töredékét érzi annak, amit én és megint csak én fogok sérülni. Ami eleve gáz, hogy azt mondta, az is benne volt a szakításunkban, hogy félt, én megbántom őt. Ezért inkább ő hagy el... Logikus..
Hülyeség, amit mondott, ki is nevettem. Hogy ő félt, milyen impulzusok fognak engem érni, ha elkezdek dolgozni meg hány pasi fog rám hajtani meg ilyen marhaságok. Ez leghamarabb egy év múlva fog bekövetkezni, amikor már másfél éve együtt lettünk volna. Azalatt 1000 más dolog is lehetett volna, igazi és reális problémák, amik miatt tényleg megértem, hogy szakítunk. Bár..reálisan..néha annyira elszállt az agyam, hogy olyasmiket mondtam, amiken nem csodálom, hogy leakadt. Ezen jó lenne javítani.
És nem csak vele kapcsolatban. De még az is lehet, hogy csak vele kapcsolatban nem, mert holnap látom utoljára és megérdemli, hogy a fejéhez vagdossak mindent.. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat