Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-04-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-04-19

Helloka!

Hááát, nem jönnek épp úgy össze a dolgok, mint én szeretném meg elgondolom.
Ami őszintén szólva, jelen esetben nem túl nagy baj. :)

Éppen ma egy hete volt a Magyar-beli este, amit már korábban le akartam írni, de aztán jött a rosszkedv meg a rossz napok meg minden és nem volt kedvem azt ecsetelni, mert jó volt, nekem meg annyira rossz kedvem volt, hogy bizonyára a bejegyzést is a hangulatomhoz formáltam volna. Elrontani meg nem akartam..

Szóval pénteken reggel Zolinál voltunk. Utána volt, hogy mesélt kicsit magáról. Nem semmi egy hapsi, de ezt nem pozitívumként mondom vagyis írom..
Aztán megvettem apu ajándékát.

Végül fél 10-re foglaltam asztalt, mert Mátéék 10-re ígérték magukat, Brigi érkezése meg nem is volt biztos. Aztán biztos volt, hogy nem.
Átmentem Lalához, lepakoltam a cuccaim, vacsiztunk, aztán meg mentünk a Magyarba. Kettesben voltunk egészen fél11-ig, pedig ő már nagyon be volt zsongva, hogy csocsózni akar. Találkoztunk a Dávid haverjával, aki szintén Dávid, beszélgettünk pár szót..
Aztán megjöttek a többiek. Máté, Gergő, Dávid, Anita, Zsombor. Mondjuk úgy volt, hogy csak az első 3 jön, de örültem a többieknek is.
Aztán már eléggé felgyorsultak az események, így az időrendhez nem alkalmazkodva nagyjából ezek történtek:
Dávid 2x bemutatkozott Lalának, beszélgettem Zsomborral a Lalával kapcsolatos dolgokról, Lala vagy 20-30 percet kinn volt a fiúkkal beszélgetni. Elindultam, hogy lassan talán bejöhetne, de talán Máté rendre utasított, hogy ne legyek már ilyen, miért akarom így kisajátítani? Meg hogy ez nem szép. De lehet nem Máté volt, már nem tudom.
Igazából nem esett valami jól, mivelhogy Lala még az én testem egyes részeit is az övének vallja, de ezt mégsem köthettem az illető orrára no meg kicsit igaza is volt, úgyhogy végül maradtam a seggemen..
Aztán csocsóztunk is. Megvertük Dávidot meg Zsombort. Aztán kihívtak minket valami seggfejek.. Még poénkodtak is valamit, hogy velem lennének vagy nem tudom.. Lala meg beszólt, hogy hát annak igen kicsi az esélye én meg buzgón bólogattam, mert abszolút igaz volt..
De olyanokat csináltak.. Lala épp trükközött a csatáraival, mikor megemelték az asztalt és odébb gurult a labda. Ezen eleve kiakadtunk.. Aztán mikor az egyik lőni akart, mondta a másik, hogy oké, meglesz és mikor a másik ellőtte, lábbal odébb lökte a védősorom.. Szóval miután 2x laposra vertük őket, inkább el is jöttünk. Akkor már vagy fél órája ott álltunk, untuk is kicsit meg ilyen f*szarcokkal nem akartunk játszani. Lalának ezt az odébb lökős dolgot csak később mondtam, ki is akadt rendesen, mert ő nem is látta..
Na szóval Lala elég sokat volt kinn a többiekkel, de egy idő után már nem zavart. Viszont pl Dávid tök gáz volt. Mikor megjöttek, már tök kész volt, nagyon hülyén beszélt, nem is tudom mikor láttam előtte ennyire részegnek. Aztán meg a válla miatt rinyált, szóval elég gáz volt.
Zsombor viszont jó fej volt, bár ő is erősen italos, ami eléggé látszott is, mikor beszélgettünk. De azért mondott jó dolgokat is, mint pl hogy ő hajlamos első benyomás alapján ítélni és neki szimpatikus Lala. Ez tetszett. :)

Szóval annyit megint leszűrhettem, hogy Lala mindenkinek szimpi. Az is tetszett mikor múltkor Gergő felhívott és közölte hogy én vagyok a második, akinek szól. Erre persze én egyből kérdeztem h csak a második? Mire jött a válasz, hogy ne haragudj Viki, de miután pasid van, aki még jó fej is, csak a második lehetsz. :D
Aztáán..csocsóztunk Anita meg Gergő ellen is. Lala mondta, hogy Anita milyen jól játszik, de szerintem azért annyira nem, csak erőseket lő, viszont az engem is meglepett, hogy mennyire. Ezalatt előadtam egy kisebb hisztit (amit már a többiek untak....no komment), mert nem akartam elől lenni, Lala meg gyakorlatilag önkényesen odaküldött. Hát én nem bánom, ha Jocóval játszik, lehet hátul, de én nem vagyok Jocó. Nagyon nagyon nagyon nem. Bár ezt - feltételezem - ő is észrevette.
Aztán amikor WC-n voltam, megtárgyalták, hogy Dávid hogy kopaszodik és Gergő közölte Lalával, hogy ő is. Épp Gergő... Pedig szerintem nem kopaszodik, de ő eléggé a szívére vette a dolgot.
Az ő kérésére fontos kiemelnem, hogy ezt épp Gergő mondta neki, akinek már eléggé magasan van a homloka. :)
Hiú fiúk... :)

Őőőőőő. Őőőőőő. Nem is tudom mi volt még. Pedig nem ittam túl sokat. Mikor csocsóztunk, Máté odajött, hogy megyünk-e vele tovább bulizni, de mondtuk, hogy tuti nem. Mással szerettük volna tölteni az időnk. :P
Így aztán Máté előbb lelépett, a többiek még maradtak, de nem túl sokáig. Aztán végül mi maradtunk még egy fél órát, megvártuk az éjszakai buszt, amin elaludtam. Utána hazamentünk és ... :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat