Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-03-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-03-18

Azt szeretem a pörgős napokban, hogy minden nap másért lelkesedhetek, jelentsen ez pasit, dolgot, eseményt vagy bármi mást. Bár a koránkelésért valahogy még mindig nem tudok lelkesedni.

Tegnap Gyuriért lelkesedtem, mert szanaszét tudtam volna puszilni a fejét, bár ezen kissé talán meghökkent volna. :D Imádtam ahogy huncut mosollyal magyarázta, hogy neki milyen jó, hogy itt vagyok, bár persze nyilván bizonyos szempontból nem tudja eldönteni, hogy ez így van-e.. És közben beszélt..a szemével. És annyi mindent mondott... :)
Persze biztosan túl sok mindent képzelek bele, de hmm...érzéki volt. :] Gyuri úgy tud nézni rám, hogy zavarba jövök. Vagy elnevetem magam, mikor beszélek hozzá és ő a lábaim nézi.. :D
De most is csak zavartan nevetgéltem. Aztán mesélt arról, mit dolgozott diák korában Londonban. Asztalokat takarított két fogyatékossal..aztán már bejárhatott a hátsó konyhába..aztán meg felszolgálhatott. Átkoztam a telefont, ami ekkor megszólalt meg az időt, ami pedig ment és Gyurinak is dolga volt..
Aztán pedig már nem is tudtunk beszélni. Abban reménykedtem, mikor jöttem el, hogy egymásba futunk kifelé menet, de nem jött össze, bár nem sokon múlt..






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat