Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2012-10-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2012-10-06

Majd akkor fog elmúlni a nosztalgiám, ha találok mást, aki kitölti az űrt, ami - akár elismerjük, akár nem - van.
Lassan amúgy elmegyek aludni, mert eléggé fáradt vagyok. Anyu elment IKEA-ba, én meg megnéztem itthon a Piedone Afrikában-t. :)))
Azt szerettem régen, mert az a kisfiú, a Bodo olyan aranyos volt.
Úgy hallom, most jött haza anyu.Remélem nem égettem le a karfiol levest. :s

Szóval fáradt vagyok. Tegnap ilyenkor még javában számoltam szerintem. Végül ismét az 5 órási vonattal jöttem haza, így már fél 6-kor itthon voltam. Dőltem is be az ágyba egyből.
Nem hittem volna, hogy elérem a vonatot, pláne azok után, hogy az a srác leájult a székről és megállt a villamos, hogy a sofőr megnézze, él-e még... Elég kemény volt a gyerek, elfeküdt a földön és aludt tovább..
De végül a lényeg, hogy elértem a vonatot és egyben hazaértem.

Így utólag.. jó volt ez a munka.
Újpestet jobban élveztem, mert nem voltam annyira fáradt, mint Budaörsön. Meg valahogy kedvesebbek voltak az emberek is. Maga az áruház is jobban tetszett. Meg a végén az alvás is.. :)
Budaörsön ráadásul miután leszámoltam 2 helyet, le MDE-ztem vagy 4-et és ellenőriztem meg szuperellenőriztem is, fel kellett mennem az irodába, ami tökre nem tetszett és ezt kifejezésre is jutattam. Úgy tűnt, a csajok nem veszik az adást, de aztán végül mégis..
Igaz, mire lementem, már majdnem indultunk, úgyhogy sokat nem értem vele.. :(

Újpesten amúgy fura volt, mert a srácok úgy poénkodtak meg minden.. Főleg a Bandi. Mondjuk az már kicsit gáz is volt..
De a Döme meg a Norbi, na ők abszolút nem. Jó persze, rajtuk azért jóval nagyobb felelősség volt, bár nem tudom, ők kapnak-e, ha nem tökéletes a leltár. Ők végül is nem tehetnek róla..
Szerintem jól betanítottak minket, az, hgy ki hogy végezte a dolgát, innentől már nem az ő felelősségük. Papíron. Aztán persze ki tudja a valóságban hogy megy ez...

De a Norbi.. Au. Nagyon jó pasi. :)
Ahogy észrevettem nem csak nekem volt több, mint szimpatikus.. :)
Már a betanításon is tetszett. Csomószor rám nézett, úgyhogy szerintem neki se voltam teljesen közömbös..
Igaz, Újpest után kiderült, hogy felesége van.. :D
De attól még jól nézett ki. Amúgy sajnálom egy kicsit, mert tényleg tetszett meg értelmes srácnak nézett ki.
Újpesten persze elég semmilyen volt.
De vagy nekem nagyon élénk a fantáziám..de ez nem valószínű. :D Szóval vagy beképzelem vagy Budaörsön már teljesen más volt.
Igaz, ott már mindenki kicsit lazább volt. Már a Dömét is láttam mosolyogni meg viccelődni, pedig ő alapból is olyan komoly pasinak tűnt.
De a Norbi..kész. :] Ahogy én észrevettem, akárhányszor elment mellettem, hozzám szólt. Épp a csillárokat számoltam, mikor arra jött, megkérdezte minden rendben-e, mondtam, hogy igen, továbbment. Kerestem valamit a térképen, arra jött és anélkül, hogy én tanácstalanul néztem volna vagy akármi, odajött, megkérdezte mit keresek, megkereste és megmutatta merre menjek. Én már akkor tudtam, hogy hol van a hely, mikor odajött, csak álldogáltam mert addig is megy a munkaidő no meg a szemem sarkából láttam, hogy közelít. Egyszer még az irodába is feljött, átpakolta a székeinket a másik szobába, aranyoskodott.. :) Amikor meg leküldtek az irodából - ami egyébként azért nem jött be, mert hülye tyúkokkal kellett együtt dolgoznom meg nem bámulhattam őt kedvemre:D - megkérdezte, hogy mi az, nincs már fenn munka? Így utólag kicsit bánom, hogy magasra tartott fejjel jöttem el, legalább elköszönhettem volna.. :( :D
No már mindegy. Nem mintha számítana, mint említettem házas emberről beszélek.. :D
De akkor is nagyon bejött. :)

Más nincs nagyon. Túl kedves vagyok. :]
Ma - már 7.-e van, még kb 18 percig.. - volt itt Jani, aranyos volt. Mondta, hogy menjünk valahova pénteken, mert aranyünnep vagy mi lesz. Nem emlékszem mit mondott, majd megkérdem Ádit. Lényeg, hogy nagyot nevettünk, mert az Arany Péntekre gondolt.. :)
Na most mentem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat