Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-11-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-11-06

Mostantól majd nagyon fogok igyekezni, hogy egy önző dög legyek!
Nem számít az, akinek nem kéne számítania, hiszen én sem számítok neki. Nem lesz ő az első, hanem ÉN leszek a fontos. Meg a családom, a testvéreim, a barátaim, de mindenki előtt én. Ha majd azon fogok keseregni, mi mindent hagytam ki azért, mert azt gondoltam, kettőnk miatt nem kéne..akkor egy idő után talán rá is úgy fogok tekinteni, mint valaki, aki miatt én áldozatokat hoztam.
És akkor..majd vége lesz. És én ott fogok állni, egyedül, kihagyott lehetőségekkel a hátam mögött.
Hát nem. Ki szeret, így is szeret. Hát igen, szeressen így. Persze, tudom, nem jók a cipőim, a külsőm se tökéletes. Hát majd lesz, tegnap óta tudom, nem lehetetlen.

De nem is az, ha tényleg van köztünk valami különleges, akkor kibírja. De persze ez még nem is kérdés, de igenis, hinnem kell abban, hogy sikerülhet. Hogy elkezdhetem átírni a sorsom, az életem, a világom..
Miért is ne? A külsőm megvan, az eszem megvan. Tudok a fogaim összeszorítva küzdeni.

Na, picit lenyugodtam. :)
De annyira azért nem, hogy a történtek mellett szó nélkül elmenjek. Nem tudom, mi lesz így. De igazából tényleg arra fogok koncentrálni, hogy nekem mi lenne a legjobb. Mindig igyekszem simulékony lenni, igazodni hozzá, beleadni mindent és a válasz vége mindig egy pofon. Senki más nem számít, csak Marci.
Persze, ő az első. De valahol számít, hogy velünk mi van? És ha rákérdezek, akkor sincs egyenes válasz..
Jesszus, de rossz volt az a hallgatás. De most akarja vagy nem? Jó velem, oké. De akkor mi van a másik oldalon, amitől ez nem egyértelmű?!?!
Ugrálnia és tapsikolnia kéne örömében, hogy szóba áll vele egy ilyen nő, mint én. Pláne azok után, amik történtek..
Persze az örömkifejezés ezen módjától valószínűleg kissé meglepődnék, de akkor is! :]

Igen, mondhatnánk azt is, hogy nem ő tehet róla. Hiszen csak jött egy külső tényező, egy probléma, amit próbál épp orvosolni. Hogy megbolondult a kedves exe.
Na persze, mindenki azt kapja az élettől, amit megérdemel, cöcö...
Na és én? Én megérdemlem, hogy mindig beletiporjon a lelkembe?! Ja, és ez őt hogy zavarja, tartania kellett volna magát a hülye tervéhez.. Ja, mert akkor aztán másképp lenne?!
Ez azért hülyeség, mert jó, lehet megkattant a csaj, nem tudja, mi lesz Marcival, blabla, estébé..
De akkor is, a büdös francba, mi az, hogy nem vágja rá, hogy akar engem? Akkor minek találkozzak vele? Azt hiszi, ő a földkerekségen az egyetlen hímnemű, aki engem akar?! Hát nem. :] Szerencsére.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat