Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-01-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-01-19

Áááá, kész vagyok.
Semmi sem alakult úgy, ahogy én elterveztem tegnap...
És ez nem :), hanem eléggé :(.

Persze..legalább itt ne hazudjak magamnak. Hibáztathatok bárkit, de én vagyok a fő hibaok. Igaz, egyik pillanatról a másikra szinte normálisból lettek a srácok hülyék, hangosak, erőszakosak és én meg csak..csak nem tettem semmit. Mert már én sem voltam szomjas és azt hittem, ideig eltart a dolog, de aztán majd megint jó fejek lesznek..
Ahogy beszélek egyre több emberrel, úgy látom egyre tisztábban, hol rontottam el. Miért nem tudok visszautasítani? Volt, hogy tudtam, tegnap is. Erre meg kaptam a lelki terror dumát, milyen gáz már.
A legnagyobb baj az volt, hogy igazából..egy kicsit..úgy építettem fel az estét, hogy..egy ember köré. És az nem az ünnepelt volt.. :P
És lehet, mindenkinek az jött le, hogy én mekkora k vagyok.. Bár, ha igaz Olivia gondolata, akkor velem senki sem törődött. De szóval a helyzetet én magam sem élveztem. Ugyanakkor viszont..tök bizonytalan voltam abból a szempontból is, hogy most hogy döntöm el egy piás pasiról, hogy tetszik-e, amit látok? Az nem az igazi énje és a mindennapokban valószínűleg eléggé más..
És..szerintem én nem vagyok egy k.. :D Micsoda meglepetés.. :D:D
De viszont szeretek beszélgetni másokkal. Ami az elején ment is, még a részeg-erőszakossal is.. És..hogy talán..ő lenne az én hercegem, komoly, normális, okos, jóképű.. De nem tudom, hogy felnőttem-e már a dologhoz. Mert talán ő a nagy ő.. És lehet, hogy még nem értem meg rá. Még kell...mi is? Állítólag gyerekes vagyok.. Hogy múlik ez el? Azt mondják, örüljek neki, mégis, ez minden pillanatban egy bírálat, egy negatívum.. És lehet, hogy most még nem is..lenne jó..elrontanám.. Lehet, hogy egy életre...
De Laci meg.. :s Egy darabig tök jó volt, kedves, aranyos, beszéltünk. Aztán meg átugrott vagy 4 lépést és elkezdett nyomulni. Akkor kellett volna megértetni vele, hogy üljön át velem szembe és beszélgessünk.. Mert így nekem nem tetszik. És hogy miért nem mondtam? Egyrészt, mert akkor, ittasan, ez nem kristályosodott ki bennem ennyire kristálytisztán..
Milyen fura, pénteken még minden bajom volt Lala miatt, most meg eszembe se jut..

Szóóóóval..Az bánt, hogy az, akit igazán szeretnék, most valószínűleg vagy azt hiszi, hogy egy k vagyok, vagy azt, hogy nem tetszik nekem vagy le sz*rja az egész dolgot..
Nem tudom eldönteni, hogy ha tudnám az álláspontját, melyik zavarna a legjobban.. :(
Viszont..a Laci dolog meg már nem aktuális. Az akkor lett volna jó. És a Laci akkor nem lépett. Most már..ha csak Lala nem dob a következő talinkon, nincs aktualitása.
Mert kb hasonló a dolog, mint Gáborral. Fúde odavan, fúde jó lenne, fúde csúnyán vége lenne, fúde rövid idő alatt..
Aminek meg ugye..nem sok értelme van.

Ő más. Miatta érdemes lenne felnőni. :)
Még Keresztanyu is azt mondogatta. Hogy milyen jóképű az a srác. Én meg mondtam, hogy a Laura is szép. Mire, hogy igen, igen, persze, de a srácnak nyomába se ér. Pedig a Laura tényleg szép szerintem. Olyan kis kedves mosolya van és hozzá annyira barátságos.. Cuki. :)
És ő sem érti, a magas fiúk miért járnak alacsony lányokkal. Élő példa..az öccse. Amúgy..látszik, hogy nagyon szeretik egymást, ami tök jó. Ez is tetszik benne. Hogy mennyire mély és őszinte a kapcsolatuk. Nekem mostanában kevés időm volt Ádira. Kevés a közös program is, mióta melózik. Nem tudom, jobban kihasználjuk-e az együtt töltött időt..
Szóval..még ha dob is Lala. Akkor is..lehet, hogy jobb lenne egyedül. Saját döntés alapján, kicsit sem szomorkodva utána, csak előre tekintve. Persze akkor se rossz..valaki, akivel eltöltöm a szabadidőm. De úúúúgyis belebonyolódom.. És akkor meg minek?!
Viszont ő meg..lehet, hogy túl jó hozzám, nekem. Ráadásul most már a családja se lehet valami nagy véleménnyel rólam.. Bár lehet eltúlzom, mert azért nem történt semmi a Lacival. Azon kívül, hogy állandóan hozzám akart bújni meg miegymás.. Jajj, a fiúk annyira nem értik a testbeszédet. Pedig az enyém aztán beszédesebb volt minden szónál. Szerintem.. Az a baj, hogy a Laci..egyszerű. Később se várhatnék tőle többet. Ez meg nekem csak ideiglenesen elég.. De szerintem tök jó vagyok, hogy az ilyenekbe már nem vágok bele. Bár Gábornál még volt némi hezitálás.. De aztán már ott is tudtam, hogy felesleges azt erőltetni, ami nem megy..

Arra gondoltam, hogy..még megkonzultálom Brigivel meg anyuval.. De szerintem írok neki péntek körül egy e-mailt, hogy hogy áll a vizsgákkal, meg hogy nekem meglett (muszáj tanulnom, azt mégse írhatom, hogy nem sikerült, mert az atomgáz..) :]. És elhívhatnám valamikor..valamire. De hogy mire..arról fogalmam sincs. Ja. A barátaim közé elhívhatnám, mert Máté, amikor normális, akkor jó..mondjuk nem mindig az. Na mindegy, szóval az a társaság szóba jöhet..de..ott meg nem ismer senkit. Annyira meg nem vagyunk nagy barátok... :/
Kettesben meg..hát, nem vagyok hülye, hogy ÉN hívjak el egy pasit egy randira... Az tök ciki. Meg nyomulós. Jaja, úgyhogy nem hívom én sehova.. :D
Nem is tudom, hogy az e-mail is belefér-e.. :S Az a baj, hogy most, hogy már tisztán tudom, hogy tetszik, hogy bejön és hogy..talán..vágyaim netovábbja (legalábbis a fejemben, aztán lehet a valóságban nem is lenne oké.Egyelőre a komolysága az egyetlen, ami kételyeket ébreszt bennem..).
Szóval így már nem tudom a dolgokat a helyükön értékelni. Lehet, hogy nem is kéne ezt most erőltetni. Hagyni kéne, hogy lenyugodjanak a kedélyek. Élni tovább az életem, mintha nem forgatta volna fel fenekestül.
Maradni egy olyan amilyen kapcsolatban..ami nem vezet sehova.. :/ Vagy nem, de ez részletkérdés.
Csak hogy nem ugrálni, nem nyitni..vagy nyomulni, ki minek veszi. Pláne mivel..nem sok jel mutat arra, hogy én tetszem neki..bár ennyi erővel..ez mellett és ellen érvnek is kitűnő azzal kapcsolatban, hogy keressem-e én az ő társaságát. Az a baj, hogy ahol igazán lehetne egymással beszélgetni, az kettesben van. Azt viszont..barátok..szokták ugyan, de nem tudom, hogy mi barátok vagyunk-e.. Szerintem nem.. :/ És így viszont..nyomulásnak venné. Gondolkodom, volt-e olyan, hogy valaki csak a barátom akart lenni és azért hívott el találkozni, hogy beszélgessünk. Egyáltalán, én hiszem, hogy van fiú-lány barátság, de nem biztos, hogy az emberiség minden tagja egyet ért velem, sőt... :/
Viszont anyu is azt mondta, hogy álljak hozzá barátként. De fogalmam sincs, hogy kéne azt csinálni. :/ Ha nincsenek családi események, nem fogunk találkozni. És mivel nincs facebook-om, így..elzárom magam tőle. Pedig lehet, hogy úgy amúgy... Végül is eléggé kérdezgette..

Váááá, belezavarodom a pro-k és kontrák hegyeibe. Csak azért nem érzem magam agyalágyultnak, mert tudom, hogy MINDEN NŐ ezt csinálja.. :D:D:D
Igazából az elfogult kereszt szüleim (akik nem is azok..:D) meg sem álltak azt ismételgetni, hogy én voltam a legszebb tegnap. De ez nem sokat nyom a latban.
Szóval..lehet, hogy nem vagyok teljesen közömbös számára. Bár, most hogy a Laci..most már nem tudom..
Meg hogy anyu hallotta azt a beszélgetést.. :/ Aminek a lényegét azóta se mondta el, csak annyit, hogy érdekes volt.. Amivel nem sokra megyek.. :S
Szóval..végül is..az összes dolognak, amit leírtam eddig és valszeg ez után is az, hogy fogalmam sincs, mit csináljak..:D:D:D
De képtelen vagyok abbahagyni az e témában történő értekezést. Még akkor se, ha tudom, semmi értelmeset nem tudok kitalálni. Még akkor is, ha értelmes lény vagyok, és tudom, korai még jóslásokba bocsátkozni.. :D:D És a többi, és a többi...

Minden esetre..beszélnem kell anyuval meg Istvánnal..de külön, külön.. Anyu elsősorban info szerzés céljából, míg István info adás miatt.. :)
Na most mentem tételt kidolgozni, mert még vasalnom is kéne ma és már háromnegyed 9 van..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat