Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-03-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-03-02

Furi volt ez a két nap a régi világomban. De más volt úgy azt mondani valakinek, hogy persze, hívja holnap, hogy tudod, az már nem a te bajod. Holnap már nem neked kell kipakolni reggel a mosogatógépet, nem neked kell a hülye telefonálókkal rendesnek és normálisnak lenni, kísérgetni a jelölteket meg estébé..
Persze nem is rád mosolyognak az emberek kedvesen.. Mondjuk ez is olyan dolog, hogy Hetta nem tud úgy mosolyogni, hogy többre értékeljem, mint mondjuk a Csabi mosolyát. Meg eleve a Csabi olyan..nem is tudom. A Gyuri komoly, de közben tud vicces is lenni és van benne valami tartózkodás, de közben eszméletlenül szexi. Csabi más. Csabi nyitott, vicces, közvetlen, természetes. Csabi mindig viccel, imádja a csokit és nem szeret futni járni. Tök mások és míg Zsuzsi Gyurit választaná, én azt hiszem, inkább Csabit. Azért, mert én is épp olyan komolytalan vagyok, mint ő. A csokit is szeretem és nem vagyok egy élsportoló. :)

De azért ma - bevallom - Gyurit vártam jobban. Aztán az se úgy sült el, mint terveztem. Reggel beszáguldottam a konyhába, kipakoltam a mosogatógépet, kitéptem a felső fiókot, aztán meg álltam ott hülyén fél kézzel pakoltam, fél kézzel tartottam.. :D Közben azon stresszeltem, hogy vajon mikor lesz időm leszáguldani a DM-be harisnyát venni, amit szép nőies járásommal sikeresen kiszaggattam.. :D

Szóval gondoltam majd nagyon cukin mosolygok rá, mikor beérkezik, de ki tudja, hol jártam épp, mindenesetre nem a recin ültem.
Már csak azt vettem észre, hogy hallom a hangját és tudtam, hogy benn van. Egyszer azt is tudtam, hogy elmegy a reci mögött, még nézett is, de csakazértse néztem rá. :D Aztán legközelebb úgy döntöttem, hogy mégiscsak ránézek.. :D
Egyből cuki mosolyt villantott, kérdezte, hogyhogy itt és az a mosoly.. Komolyan mondom, azt éreztem, hogy ha szemmel simogatni lehetne, azt tenné..rém pajkosan.. :D

Na..eddig jutottam tegnap, aztán meguntam.. Ma meg már megint máshogy érzek a dolgokkal kapcsolatban..Akárhogy is..ez a Lala dolog megint felkavart. A múltkor azt mondta, eldöntötte, hogy nem fog Marciról mesélni nekem.. Illetve hát ezt csak így megemlítette, aztán elmesélt egy sztorit.. De valahogy ez a mondat úgy bennem maradt.. Hogy vajon ez jó-e így meg úgy általában..
Nem is tudom, miért gondolkodom ezen, hisz már nem az életem része, de képtelen vagyok ezeken a dolgokon átlépni. Valahol értem azokat a dolgokat, amiket mondott anno, hogy nem akar továbblépni, mert tényleg, egyszerűen nincs rá ideje. Annyira sokat dolgozik, amikor meg épp nem, akkor is mindig van neki valami, Marci, lakás, haverok.. De olyan rossz érzés, nem tehetek róla, bármikor belefuthat egy lányba, aki majd.. Én persze nagyon szeretném, ha ez velem történne meg, és tudom, hogy neki meg rossz, ha erről beszélek is neki, de nem kell félni, egyelőre esélyt se látok bármire bárkivel.. Ugyanakkor a logikátlan női agyammal, nem tudom megérteni ezt a helyzetet.. Olyan, mint egy drog, komolyan. És én meg a függő.. Lehet ez már csak a képzeletem, de úgy érzem, jobb a kedvem mióta itt volt. Újra életre keltem, újra érzem, hogy van miért harcolnom az életemben, újra tudom, hogy mennem kell előre, hogy olyan akarok lenni, amit ő akar. Ez amúgy gáz, mert többször azon kaptam magam, ha vettem valamit, hogy az ő szemével akartam látni, jól áll-e valami.. Cipő, hajfestés és még..be kell vallanom, az aesthetica is az ő hatására indult el. Az az érzésem, mintha olyanná akarnék válni, amilyet ő akar. Persze nem vesztem szem elől, hogy én azért alapvetően én vagyok és ezek a dolgok talán a javamra válnak. De mégis néha úgy gondolom, nem magam miatt csinálom. Miközben az, aki miatt a dolgok elindultak, talán már nem is kér belőle.. De ezt nem tudom eldönteni, hogy mennyire kötődik még hozzám. Most már csak azért sem, mert igazán rendes volt, nem ő kezdte.. Illetve ő volt, de csak egy semmiség amitől én meg..példa nélküli módon elvesztettem a fejem.. No persze, a hónapokig tartó jó ez így nekem életszemlélet.. Bár a vicces az, hogy ezzel meg kapásból kizárt a játékból mindenki mást. Szentségtörésnek éreztem, hogy Gábor itt aludjon.. És bármit is csinált tegnap este Gyuri, az is félig-meddig már a feledés homályába vész..

Vasárnap meg annyira azt éreztem, hogy nehogy már földhöz vágjon az, hogy elment, hogy elmentem találkozni Gáborral. Elkezdte ott nekem magyarázni a nagy elméletét arról, hogy ő érdekes akart maradni.. És így néztem, mert tudtam miről beszél, de ez max elméletbe helyezése a gyakorlatnak.. Gábornál ez szerintem nem tudatos, egyszerűen ő ilyen. Tudja, hogy ez mit jelent, mi az eredménye, de nem azért csinálja, hanem mert így szokta meg vagy így kényelmes. Nem gondolom, hogy ha belém szeretett volna, akkor is így ment volna neki ez az egész.. Aztán hétfőn az a furcsa gondolat is gyökeret vert a fejemben, hogy Gábor bejön másnak az irodában. Kittinek a jogról volt egy ominózus megmozdulása, ami másnak semmit se jelentett, de nekem sokat mondott. Gabikának hívta és nagyban nézegetett körbe, hogy hallja-e.. Én meg nevettem magamban és arra gondoltam, hogy bármit is próbált Gábor, már ő is zsebben van.. Nem úgy, mint mindenki más, akit szerettem volna, de akar engem. Csak nem úgy akar, mint ahogy én szeretném, de már bántja, hogy annyira sem akarom, mint korábban.. Na, ez felettébb körmönfont lett, de én értem.. :)
És bármit is akar más tőle, azért tenni kell, míg nekem csak kedvesnek és engedékenynek kéne lennem, de a szombati erkölcsi lazítás sem hozta el azt, hogy vele kapcsolatban engedjek az elveimből.. Valami vagy jó nekem vagy nem. És ez a nem kategóriába tartozik. Persze...Lala ittléte talán jó volt? Nem. Hosszú távon semmiképp, de ő feltölt, elindít, kiránt a sárból. Miközben SEMMIT sem tesz csak van. By the way, sokkal líraibb vagyok utána írásban, míg vele bármikor is.. :]
Azon meg már korábban is gondolkodtam, hogy Gábor olyan fiú, amilyenekre buktam tiniként. Olyan..menő. :D És azt hittem, az ilyenekkel milyen jó lehet, mert mindig jó nőjük volt, lazák voltak és hát..menők. Aztán felnő az ember, megismer egy ilyet és idővel félretolja, mert a fenébe is, hát én csak egy normális fiút keresek, nem egy ilyen ficsúrt, aki jobban szereti saját magát mindenkinél, esetleg még a kocsija jöhet számításba a második helyen..

Ja, amúgy Gyuriról akartam írni.. Nem mintha sok írnivaló lenne, mert azt a kacér tekintetet nem lehet leírni, ahogy bámulja a lábaim. Mondjuk egy ilyen pillantást még Csabinál is elkaptam, aki pedig nem csinál ilyet sose.. :) Azt mondta, keresni fog. Én nem tudom ez mit jelent időben és térben és azt sem tudom, várjam-e. Már nem úgy értem, hogy percenként nézegessem-e a telefonom, hátha kaptam e-mailt, hanem hogy ez egyáltalán bekövetkezik-e vajon és minek örüljek jobban, ha igen vagy ha nem... :D Úgysem lehet értelme annak, hogy köztünk bármi is legyen. Kapcsolatnak se, mást meg nem is akarok. Max a következetességem és erőm próbatételére jó, hogy ha már tudom, mit akar - amit amúgy szerintem már most tudok -, akkor mit reagálok. Azt aminek értelme van, vagy azt, ami rövid távon kellemes, hosszú távon meg nem? De annyira nem várom ezt a helyzetet, bőven elég nekem az az erőpróba, ami elé perpillanat állít néha a világ..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat