Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-06-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-06-20

Múltkor milyen tartalmas bejegyzést alkottam..

Szégyellem magam, nem jutott eszembe a tevém szülinapja. Szégyellem magam, mert 2 éve mindig ugyanazokon a napokon írtam, most nem. De talán itt volt ideje megtörni a hagyományt, több szempontból is.
Más miatt is megtörtem, de azok miatt nem szégyellem magam.

18.án volt az államvizsgám.
Átmentem, ó jeee. :) Igaz, csak hármas lett és nem is szerepeltem túl jól, de nem érdekel, csak hogy meglett. Vikivel a vizsga után és az eredményhirdetés előtt a Grundon voltunk, bár beletelt némi időbe, mire megtaláltam, hol a bejárat.. :) Fröccsöt ittunk meg nézegettem, mennyire átalakult a hely. Igaz, nem sokszor voltam ott és ebből is benn csak egyszer..először. Még tudjuk kivel..

Hmm, na bazz már harmadszor állok neki, hogy befejezzem, de mindig közbejön valami, mert elég nehéz újra felvenni a fonalat, így hetek után. Meg úgy..nem is tudom..uncsi vagyok.
Na szóval..megvolt az eredményhirdetés, Viki mikor mentem ki mosolyogva odaszaladt és a nyakamba ugrott, tök cuki volt. Aztán csináltunk vicces képeket. Szeretem Vikit, mindig olyan szívből jövően kedves. És jól kijövünk. Valahogy a lányok, akikkel jóban vagyok, Brigi, Zsuzsi, Viki, Nóri, mind kiegészítenek valamilyen értelemben. Mind mások és mégis hasonlók. Bár talán Zsuzsi az, aki leginkább hasonlít rám, csak ő sokkal jobb, mint én. Nem mintha én olyan nagyon erkölcstelen lennék vagy ilyesmi, de én többször megyek a kehemm..ösztöneim után. Tudom, hogy hülyeség, tudom, hogy nem vezet sehova.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat