Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-08-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-08-22

Á, tök gáz, már a harmadik bejegyzést próbálom megírni a Szigettel kapcsolatban, de nem nagyon tudom összefoglalni meg már annyira máson pörög az agyam..

Hozzá kell tennem: jól van így, tetszik így és nem is lenne jó másképp.
Örülök, hogy csak 2 napnyi keserédes gondolatot pazaroltam Danny-re. Kár, hogy nem tudtunk elbúcsúzni meg sok minden más is kár, de eleve sok hendikepje van mással, másokkal szemben, így jobb is, hogy elment, hogy csak annyi lett, amennyi. Lehet Vikinek jó lesz úgy a Marcal-lal, ahogy, de neki kaland kell, izgalom, szenvedély, pörgés. Én viszont szeretnék már kicsit lenyugodni. Vagyis hát..élvezem és imádom az éjszakai életet, de jó ideje nem volt olyan srác az életemben, mint aki most belesétált. Évek óta mindig a balhés, a hülye, az extrém, a vagány, a rossz kellett és hát persze, adott esetben meg is kaptam. Minden velejárójával együtt.

És amellett, hogy szerettem azt az érzést, hogy egy énekesnek szexi vagyok, jó csaj vagyok és bejövök, utáltam azt, hogy mégis csak valami hülye kis rajongónak éreztem magam, ahogy jártam a koncertjeikre és agyba-főbe dicsértem őket. Persze, ami igaz, az igaz, tök jók voltak és imádtam a koncertjeiket. Kivéve az utolsót. Azzal egy csapásra messze lettek tőlem és pont ettől lett a hülye kis fanatikus p*csa érzésem.. Miközben meg..mikor még ott sem voltam, mégis csak nekem panaszkodott Danny, hogy nincs ott senki meg hogy tart tőle, hogy senki nem is lesz és rossz lesz és blabla.. Én meg próbálkoztam vicces és bátorító és minden lenni, hogy jobb kedve legyen és legyen meg az önbizalma, amivel többek közt engem is levett a lábamról. De persze nem csak engem.. Levette a riporter csajt, levett egy csomó csajszit.. És én meg az ominózus este után hülyén pöffeszkedtem magamban, hogy persze, teszi nektek a szépet, de aztán este velem lesz.. Pedig nem is lett.. :D:D

Azért az utolsó 2 estét leszámítva tök sokat kaptam tőle, nem is fizikailag, hanem érzelmileg. Jó dolog mikor az embernek azt mondják, hogy gyönyörű. Igaz, Marcal is mondta, amire akár büszke is lehetnék, de hát..inkább furcsa volt. Meg hogy már a reptéren is észrevett magának. :)
És szerettem vele táncolni. Főleg nem is vele, mert az sose ment igazán, hanem úgy, hogy lásson. Mert tudtam, hogy az tetszik neki, ahogy én csinálom.
Aznap este..a világzenei színpad előtt..pillanatnyi rossz érzésem volt, mikor Viki a fülembe súgta, hogy Marcal megcsókolta.. Nem is rossz érzés volt, hanem mit tagadjam, valami irigység-féle. Neki sikerült, nekem nem. Aztán odébb mentek romantikázni, mi meg táncoltunk, aztán elmentünk leültünk, beszélgettünk, de semmi olyasmi nem történt. Nem tudtam, bánom-e..persze úgy beszélsz a másikkal, hogy szinte érzed a leheletét, az se semmi..de akkor az olyan természetesnek tűnt, mintha cinkostársak lennénk valamiben, ami a mi titkunk, a kettőnk dolga. Pedig nem volt semmi ilyesmi..

Aztán visszamentünk, táncoltunk, egymáshoz közel meg távol is és egyszer csak..megcsókolt. Nem is értettem először, hogy mi van. Mármint úgy szerettem volna meg örültem is neki, de azt is nagyon jól tudtam, hogy az sokkal több problémát okozna, mint ha csak táncolnánk így egész este, amit végül is ugyanúgy élveztem..
Aztán persze jó volt így, leültünk, beszélgettünk, bókolt meg olyan kis kedves és gondoskodó volt velem, hogy egész elérzékenyültem és nagyon nagyon örültem neki. :] Aztán még táncolgattunk, megvitattuk, hogy helytelenül étkeztem, végül meg elkísértük őket a buszhoz. Vicces volt ahogy már Carlos felszállt, én néztem Juli jön-e már vissza, ő pedig odajött, hogy ne aggódjak. Aztán meg álltunk egymáshoz tök közel és nem tudtam, mit csináljak. Aztán valahogy nagy nehezen kinyögtem, mit szeretnék és tök kedves volt..és aztán megcsókolt. :)

Másnap persze kicsit furcsa volt..igyekeztem levegőnek nézni, ami elég jól sikerült.. :D
Akkor még nem sejtettem, hogy az, hogy előző este hogy táncoltam elég mély benyomást tett rá. Persze Carlos is eléggé odavolt, tökre mondta, hogy így ő is akar tudni és mutassam meg, hogy kell, de hát ez csak úgy jön, szeretem rázni a fenekem.. Ennyi. :)
Egyébként..gondolkodtam. És talán beképzelten hangzik, de biztos vagyok benne, hogy Danny-nek is eszébe szoktam jutni. Biztos, hogy néha bevillan neki ez vagy az, eszébe jutnak dolgok.. Nem mintha ez már számítana és azt mondta, ő külön szedte az érzelmeit meg a kettőnk dolgát, de én akkor is biztos vagyok ebben. Lehet naiv vagyok, lehet csak jobb ez a tudat és úgysincs senki, aki megcáfolja, de én így gondolom..

Szóval másnap..pénteken. Mentem este koncertre. Mennyit kaptam azóta, hogy mi az, hogy Avicii helyett a Parkba mentem, de amúgy se lettünk volna Avicii-n. Egyrészt Danny-ék miatt nem, másrészt mert biztos lett volna valami más.. Persze vicces, hogy nem vagyok egy hú de nagy arc mégis így, hogy nem voltam ott, eléggé szétszakadtak, egész este nem voltak szinte együtt.. Mármint Vikiék meg a spancik.

Szóval aznap..befonattuk a hajunkat. Mondtam Blankának, hogy akkor annyival többet maradok kulcsot őrizni. De minek? Na mindegy, így utólag könnyen vagyok okos. Az idő lejárta után elmentem ebédelni, aztán meg Danny-ék koncertjére. Ott kissé meglepett, hogy Blanka is ott van. Kiderült, hogy azt kamuzta, rosszul van és eljött. De aztán meg nem ment el a 10 órás előadásra se, közben meg én ugye elkéredzkedtem, Briginek nem szólt.. Így aztán tök ciki volt az egész, ráadásul mivel nekem tökre nem tetszett, hogy nem végzi el a rábízott melót, amivel persze én is szívok, ezért leálltam egy kicsit vitatkozni vele. Ő meg süketelt össze vissza, hogy ő mennyivel felelősségteljesebb munkákat szokott végezni meg itt nem lehet senkivel kommunikálni, stb.. Mindegy, ezekkel így utólag sem tudok mit kezdeni, megértettem, amit mondott, de én ugyanazt zokszó nélkül elvégeztem, ha ennyit nem lehet rábízni, miért bíznának rá fontosabb munkákat..?
Mindegy, ez kicsit rányomta a bélyegét a hangulatunkra, de aztán mikor elment igyekeztem élvezni a dolgot. Persze ennek érdekében Danny is megtette a magáét..
Nagyban ment a koncert és épp az a szám ment, mikor mindenki mutat valami táncot, mikor Danny kijelentette, hogy itt van köztünk Magyarország/Budapest (már nem emlékszem melyik..) legjobb hastáncosa, majd ő mutat nekünk valamit.. És felém tartott..
Hát, fél mp alatt leizzadtam, de persze nem volt hova meneküljek, már fogta is a kezem és vitt a "színpadra".. :D Mondta a srácoknak, hogy adjanak nekem zenét és kérdezte, hogy are u ready? Mire persze rávágtam, hogy no! :D De nem volt mese, lehunytam a szemem és ahelyett, hogy valami egyszerű kombinációt mutattam volna, én nekiláttam táncolni. Azt, ami úgy tetszett nekik, riszáltam a derekam, a fenekem meg ilyesmik.. Hát, jó volt 10 mp-re kizárni a világot, csukott szemmel inkább arra koncentráltam, hogy ha már ez van, csináljam jól. Aztán még egy kicsit táncikáltam Danny-vel nyitott szemmel és végül lemenekültem.. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat