Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-04-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-04-20

Rohadjmeg, rohadjmeg, rohadjmeg...

Ez a rövid véleményem. :D
Lényegre törő, rövid és kifejező.

Most csak azért írok, mert a napló hátha segít. Nem akarok én egy rendes fiút elüldözni, de nem tudom eldönteni, D az-e. Ez is csak egy csajozógép. Nem tudom, miért sokalltam be attól, amit írt, hogy mikor volt csajjal. Épp hogy ismertük vagy nem ismertük egymást. De mégis olyan rosszul esett. Tudom, hogy azóta nem, de tök az van a fejemben, hogy azért nem sűrűsödnek meg sürgetődnek a találkozók, mert nem vagyok fontos, mert ráér, mert lehet addig is más csajokkal szórakozni, mert én..ehh.. :(:(:(
Lehet csak az én fejemben születnek baromságok, de valahogy úgy érzem, ezt nem nekem találták ki, ebben a tempóban. Amikor vele vagyok, semmi baj, süt a nap, mosolygok. Amikor ketten vagyunk. Amikor olaszon ülünk, akkor néha meg tudnám ütni.

És arról még nem beszéltem, mikor nem vagyok vele egyáltalán, pedig a napjaim nagy részét ez teszi ki. Akkor meg aztán... Nem jelentkezik egész hétvégén és hiába ő mondta előbb, ez baromság. Nem érdeklem, ilyen egyszerű. Persze ennyi erővel ő is mondhatná ezt, de mégis ő a fiú. Én fussak utána? Jó, persze, már volt egy randink, de..nem tudom. Még mindig nem érzem azt, hogy érdekelném. Annyiból jó, hogy ő se érzi..állítólag.
De mégis..én úgy érzem, sokkal jobban kiadom magam, sokkal őszintébb és szívhez szólóbb vagyok, mint ő.
bwqkhcaeglbérvzglheskrhvuogé

Kis ideglevezetés a billentyűzeten... :]
Áh, amúgy kivagyok. Kicsinál ez az egész, tökre a szakdogámra kéne fókuszálnom, erre azon töröm a buksim, mikor fog már elhívni randizni. Élnem kéne tovább az életem, mintha mi sem történt volna, de nem tudom.. Milyen élet ez? Üres f*s az egész már jó ideje. Nem érzem jól magam a barátaimmal, nem érzem jól magam sehol sem. Mintha nem is itt lenne a helyem.. Azt nem tudom, helyette hol kéne lennem, de már jó ideje olyan űr van bennem. Amit persze hogy megpróbálok kitölteni az első szembe jövő arra érdemesnek ítéltetett emberrel. Csak addigra már az arra nem érdemesek is olyannak ítéltetnek.
És perpill a kérdés az, hogy ő érdemes-e rá.
De valójában nem adhatok választ a kérdésre. Mert még nem tudom. Csak az eddigi pozitív elemekhez jött jó pár negatív, de..még árnyalódik..
Megyek vissza, hátha ki tudok még hozni pozitívumokat ma este.. :]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat