Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-06-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-06-22

Megállapítom, hogy sekélyesek mostanában a naplóim. Vagy ha úgy tetszik: unalmasak.
Persze kérdés, hogy jobb lenne-e, ha mondjuk szakításról sírdogálnék. Se átélni, se visszaolvasni nem lenne nagy élmény..
Szóval elég rémálom volt ez a hét, folyamatosan 30 fok volt, rám nem jó egyik rövidnadrágom se, de odáig nem jutottam, hogy elmenjek venni egyet.
Csütörtökön volt anyu szülinapja. Megkapta a bárszettet, tökre örült neki. Istvántól meg kapott fülbevalót Fülessel. :] Ötletes volt.
Utána elmentünk vacsorázni a Kastély Étterembe. Én pisztrángot ettem, a szúnyogok meg engem,úgyhogy viszonylag hamar hazajöttünk.
Pénteken meg, vagyis tegnap, jól elkéstem angolról, de nem magam miatt. Aztán meg anyu hozott haza, rendeltünk kaját meg ilyesmik, úgyhogy én olyan fél 9 felé indultam el az osztálytalira, abszolút olyan cuccokban, amikben egyáltalán nem éreztem úgy, hogy jól nézek ki.
És kedvem se nagyon volt hozzá. S láss csodát: jó volt, határozottan jó. Legalábbis én jól éreztem magam.
Eleinte kicsit nehezen indult be a dolog.. Legtöbbet Zsúval voltam, meg Kissel, Tamással beszélgettünk. De igazából mindenki ide-oda csapódott, Évivel is dumcsiztam meg Tündivel, Nórival, Csongorral, Lilivel.. Szóval aránylag sok mindenkivel.
Mikor 4en beszélgettünk, Zsú, Kiss, Tamás meg én, a Tamás tökre izzadt, a Kiss meg azt hitte, hogy locsolják a virágokat és mondta, hogy akkor ő alááll. Na persze, majd pont ő, aki senkinek nem engedi, hogy a hajához nyúljon. :D
Aztán egy játékot játszottunk, mindenki leírt valami rá jellemzőt és bedobta é fel kellett olvasni. Hát, elég jellemző volt. Vica azt írta, hogy Tündi beszólása jobb emberré tette. Az, hogy a Tündi szűzk*rvának hívta..
Kiss: a csajom Olaszországban modellkedett meg blabla, de nekem nem volt elég jó..
Zsú: 26 hónapig nem ittam alkoholt.. :P
Anikó: nov 2., második születésnap, szén monoxid mérgezés..
Gyuszi: pénz.. :D
Ákos: munkásököl.. :D
Én azt írtam, hogy matekot tanítok. És persze senki nem tippelt volna rám, de Évi meg Nóri tudta.. :D
Aztán még iszogattunk meg beszélgettünk, utána, szerintem olyan 11 körül elindultunk a Holle Anyóba.
Amúgy azt nézegettem, hogy kb én vagyok az egyetlen, aki fogyott, legtöbben maradtak a súlyuknál, de csomóan híztak. Tamás egyértelmű, van szerintem inkább 140 mint 130 kiló, de Kiss is meg Csongor is, a cigiről való leszokása miatt.
Amúgy durva, hogy Tamásnak még mindig mekkora az arca. Úgy értem, persze van 2 gyereke, barátnője, munkája, de kb 2x-esére dagadt és még mindig végzi az egyetemet..fizetősön.. És mégis annyira el van szállva magától, mint anno. Tök jó egyeseknek, hogy még ha nem is tettek le szinte semmit az asztalra, mégis dagadnak az önbizalomtól. Lehet a Tamás is attól hízott meg ennyire, hogy dagad... :D
Szóval furcsa volt. Ő is. Zsú anyukás lett, ami tök jó. És ő mindig is karakán csaj volt, szerencsére az is maradt.
Kiss még mindig olyan, mintha 17 éves lenne. És megelőzi a híre.. :D Annyira röhejes volt. Szokás szerint bedobta, hogy aludjak nála, de szokás szerint leráztam. A Holle Anyóból hamar el is tűnt, ment a Fosba...
Erika nem jött velünk inni, bezzeg a férje ott volt, már erősen elázva. :( Mire mi jöttünk ki, jött velünk, de már azt se tudta, mi van..
Aztán..a Holléban Boti, Ákos, Zoli, Pető, Lili, Zsú, Gyuszi, Évi meg Nóri ültek velem egy asztalnál. Néha még odacsapódtak emberek random időközönként..
Anikó mondott nekem egy furát.. Hogy Viki, te olyan szép vagy, nem akarsz adni belőle? Olyan furcsa volt..
Anikót sose tudtam hova tenni, mindig tudta, mi merre, de legalább is úgy tűnt és mindenkivel jóban volt. Én gyökeres ellentéte vagyok. Eléggé szürke egér voltam már a gimiben is, szerintem az is maradtam. Sose tartottam valami nagyra magam..talán majd idővel, ha többet leteszek az asztalra, elégedett leszek, de minthogy alapvetően nem vagyok az a típus, így nem valószínű, hogy valaha is büszke leszek magamra.. :) Persze ki tudja, érhetnek még meglepetések magammal kapcsolatban is. Sőt, érnek is néha és érjenek is.. :] Erről jut eszembe, írhattam volna a papíromra a tetős kalandomról is.. :D De talán jobb, hogy nem, csak erősítettem volna az emberekben a rólam kialakult lúzer képet.
Szóval Anikó furcsa volt, mert egyrészt mindig olyan magabiztos, másrészt sose gondoltam volna, hogy szépnek tart engem. Mondtam is neki, hogy én nem értek egyet vele, de azért köszönöm.. :/
A fiúk tök érdekes dolgokat meséltek meg úgy általában jót beszélgettünk. Kicsit öregnek éreztem magam ahogy nézegettem magam körül a 20 év alatti törzsközönséget..
De az jó volt, hogy társaság vett körül, egy olyan, amiben nem kellett senkinek megfelelni, mert ők velem nőttek fel, noha nem mindenkivel voltam közeli viszonyban, de együtt formálódtunk, alakultunk és nem kell semmit tennem, hogy benne legyek a csapatban.
Azért az fura volt, hogy akik korábban nem voltak benne igazán az osztályban, azok most is kicsit kívülállók voltak. Bár például a Klárin mindig egyfajta lenézést érzek, mintha ő lenne az egyetlen zseni és mindenki idióta hülye lenne, csak azért mert hát..nem is tudom miért. De nem nagyon értem ezt a hozzáállást..

Szóval dumcsiztunk, meg valaki elkezdett valakit masszírozni, aztán egyszer csak a Pető közölte velem, hogy masszírozzam meg. Aztán meg ő masszírozta az én hátam és magyarázta, hogy mennyire be van állva, de én nem tudom, nem értek hozzá. Katinak még el is hinném, ő mégiscsak tanulta ezt, de vele meg már ezer éve nem találkoztam..
Szóval megmasszírozott, bár néha eléggé fájt, de jól esett. Kicsit furcsán viselkedett, de szavak nélkül mondtam a nemet és ő szavak nélkül értette. Ami azért jó volt.
Aztán szép lassan kezdett fogyni a nép, én is kicsit fáradt voltam meg nem ittam annyit, hogy jó bulinak tűnjön beszökni a járműjavítóba vagy más hasonlót csinálni.. :D
Tamással dumáltam amúgy, hogy Zitát nem zavarja-e, hogy ilyen kövér és hogy őt nem zavarja-e? Hát, elég zavarosan magyarázott, próbált nagyon magabiztosnak tűnni, de közben úgy tűnt, bizonytalan, csak próbál kompenzálni, de ki tudja.. Talán ő sem olyan hű, de magabiztos, csak azt mutatja, de összességében nem fest magáról pozitív képet, mert a magabiztosságához némi arrogancia és lenézés is párosul..
Végül 2-kor, zárórakor kijöttünk, Nóri, Lili, Zoli, Gyuszi, Boti, Ákos, Tamás, Gábor, Erika férje meg jómagam.
Ákosék egy darabig mondogatták, hogy hova sietek, de bennem nem volt elég pia, de nem is kívántam. Aztán még beszélgettünk Ákossal meg Petővel, az jó volt. Milyen fura, nem tudom Ádámnak írni, pedig az sokkal..másabb..jobb lenne.
Mondtam Ákosnak, hogy a Kiss mennyire nem nőtt fel. Mire ő azt mondta, hogy hát nem ő csinálja jól? Nem a gondtalanság a legjobb? Nem a gimis éveink voltak a legjobbak? És hogy a Kiss meg tudta ezt tartani és szerinte ez jó. Ezen igazából kicsit elgondolkodtam, hogy igaza is van meg nem is. És LEHET, hogy a Kiss nem is olyan egyszerű ember, mint gondoltam. De nem valószínű.. :D:D
Aztán meg azt is mondta Ákos, hogy ő mennyire örülne, ha még a BA-ját csinálná és ezen ne parázzak, élvezzem ki, csináljam és kész. Ez meg egy tök pozitív löket volt.
Az is, hogy bár a Kiss megint elkezdett oltani érte, senki nem nevetett, senki nem reagált semmit, nem lettem tőle se több, se kevesebb. Amikor meg szembesítettem a Kisst azzal, hogy még nem nőtt fel, azt mondta, hogy látnám őt egy tárgyaláson. De ezt valahogy mostanáig nem nagyon tudom elképzelni. A Kisst a belőtt hajával, bármilyen elegáns cuccban, komolyan. Weird. :)
A Tamás meg kontrázott, hogy jaja, ő is öltönyben mászkál meg minden. Azt meg nem is akarom elképzelni.. Számomra eddig se volt egy vonzó valaki, de így meg pláne. Mindazonáltal tényleg remélem, hogy sikerül lefogynia. Neki is jobb lenne meg másoknak is.

Na szóval a Holle Anyó után még vagy egy 3negyed órát dumcsiztunk mindenféléről, aztán Nórival elszivárogtunk. Hazafelé meg még náluk is sokat beszélgettünk. Szeretem ezeket az estéket. És annak meg külön örültem, hogy ő is jól érezte magát. :]

Na csók!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat