Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-08-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-08-02

Mikor már azt hiszed, tudod, mit fogsz tenni, meggyőzted magad arról is, hogy ez így helyes, miért történik olyankor mindig valami olyasmi, ami miatt megborul az egész?!

Bár jelen esetben ez nem tudom, baj-e. Még nem döntöttem el, hogyan álljak a történtekhez..
Hétfő este odáig fajultak az SMS-ek Gáborral, hogy már tök ki volt akadva. Végül telefonon megbeszéltük a dolgot. Elmondtam, hogy engem mi minden zavar, ő pedig lereagálta a dolgokat. Ami pozitívumként elmondható, az az, hogy nem tagadott mindent, volt, amire azt mondta, hogy valóban, szerinte sem normális.. Ez biztató volt. Aztán végül mondtam neki, hogy lehet, hogy nem mindig könnyű velem, de elég rossz időszakom élem, folyton egyedül vagyok, a munkában sem érnek túl pozitív élmények, a tanulás miatt se (itt az olaszra gondoltam..) és hogy legyen kicsit türelmesebb velem és ne haragudjon. Azt hiszem, ez kicsit meglágyította még őt is.. :)

Végül másnap nála aludtam, onnan mentem dolgozni, onnan kozmetikushoz. Kicsit sűrű nap volt. De helyettesítenem kellett Zsuzsit.
Egyébként tök kedves volt. Megmérte ami az inghez kellett, nem nyomult, inkább beült a kanapé másik végére és beszélgettünk. Amikor látta, hogy zavar a TV, kikapcsolta. Így aztán eléggé meg is nyíltam, sok mindenről beszélgettünk. Jó volt vele. Jó, nem Lala, de figyelt, hallgatott, kommentált, kérdezett és érdekelték a dolgok, láttam rajta. És később is jó volt. Mindkettő. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat