Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-03-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-03-14

Jajj, de jó, hogy naplózásban sem tudom utolérni magam. Bár mostanában ez az életem elég sok területére igaz..
Holnap pl délelőtt lesz jó idő, de mi meg elvben du találkoznánk, sétálnánk és aztán meg nála aludnék..
Hát ez szerintem nem jó ötlet. Mármint szeretnék vele lenni, az oké, sétálni is, de az alvás.. :/ Tudom, hogy nem alvás lenne és basszus, az anyukája még arról se tud, hogy a színen vagyok. Én a barátnőjének akarom érezni magam és egyelőre nem így van. Tudom, hogy ehhez idő kell, de épp ezért nem értem, hogy miért megy a dolog ilyen gyorsan. Még a Danival se így volt. Jó, hülye példa, de ez jutott eszembe. És azért nem ismerjük egymást sokkal jobban. Folyton az van a fejemben, hogy mi van, ha utána pattint le... Persze ezt munkatárssal csinálni elég nagy baromság, de hát.. Jó,egyébként nem állnak így a dolgok, rendesen viselkedik, csak ezt nem így kéne csinálni. Minimum egy hónap.. És akárhogy nézem épp ma tartunk 2 hétnél.. Pffff, ez nagyon kevés. Még meg se ismertem igazán, máris... Jó, legalább a kézfogás már megy, de azt is mondanom kellett.. Meg tényleg aranyos, mindig kikísér a vonathoz, de én megszoktam azt az összhangot, ami Lalával volt, hogy jó volt napjában többször érintkezni, hogy ölelgetett, hogy az elején minden olyan álomba illő volt..
Gabi meg..ma pl egész nap annyit szóltuk egymáshoz, hogy szia, de ez őt szemlátomást nem zavarja. Nem dicsér meg ha jól nézek ki. Igaz, nem is szól be, ha nem annyira, de olyan nincs is... :D Nem érti úgy a dolgaim, a legfontosabb téma az, hogy lefekszem-e már vele.. :/
Tegnap este megpróbáltam elmagyarázni, hogy mit akarok, egész jól sikerült kifejezni, hogy előbb a barátnője szeretnék lenni és majd utána jöhet minden, ami ezzel jár. Igaz, nem épp így mondtam, de mindegy.

Ajjmáááááár. Anyu most szólt be, hogy nem örül, hogy felmegyek a Gabihoz meg hogy mit csinálunk meg kori meg mittomén. Jóvanmá.
Nem történt semmi különös. Eddig.... De nem tudom eldönteni, ott aludjak-e. Jó lesz hazajönni és arra gondolni, hogy vele is lehetnék. De akkor meg tuti..Ehhh..
Bár amúgy jobban belegondolva, Lalával is hamarabb lett volna az első, ha van rá lehetőség, de nem volt.. Nem a vágy volt a hiánycikk, hanem az alkalom, a hely..
Tök jó, hogy fél 9 van és Gabival tényleg egész nap nem beszéltünk... :(
Nem tudom, 2 hét után nem ez szokott lenni az ábra. Hát még meg kéne vesszen értem, de ezt egyelőre csak akkor érzem, mikor nála vagyunk..
Na szóval, úgy határoztam, hogy egy ideig most nem fogunk nála találkozni, mert annak úgyis tudjuk, mi a vége.. Nem érdekel, hogy fáradt, miért nekem kell kibumliznom hozzá 50 percet, ahelyett, hogy bejönne a városba, találkoznánk valahol a Nyugatiban, elkísérne a vonthoz, aztán hazamenne? Mert ő fáradt. Mert én nem vagyok fáradt 8 óra munka és 2 órás konzultáció után, ugyan dehogy, miért lennék?!

Na, ennek nem így kéne lennie.. Miért engedek én mindig? Ahelyett, hogy elvárnám, hogy körülugráljanak én kedves vagyok, fáradozom és az a válasz, hogy kicsit sem értékelnek. Írtam ma Lalának, hogy a tegnapi beszélgetésünk után még mindig nem érzem lezártnak a dolgokat. Erre meg írta, hogy szerinte akkor fogom, ha találok valaki jobbat. Következtetés: Gabi nem jobb... :/
Jó, ez Lala szavaiból következik, nem az enyémekből.

Amúgy csak tök más, és zavar, hogy van, amit neki mondanom kell, többször is, míg Lala szó nélkül tudta, értette, érezte. Gabi meg persze másban jobb. Meg ugye, van köztük 6 év...
Én korábban nem vártam, hogy dicsérjen a barátom, ha csinos vagyok, de mióta Lala volt, várom. Igenis vegye észre, tegye szóvá.. De Gabi aztán nem.. Még miniszoknyában és totál alakot kiadó body-ban sem.. Pedig abban még a börzés szervező pasi is megnézett.. Ami a vicces, hogy a több lány is így volt öltözve, de őket meg nem... :]

Az a furcsa, hogy ugyanakkor Gabin érzem, hogy akar. Nagyon kérdezgette, hogy mit kéne tennie, de azt is érzem, hogy nem nagyon tudom mással motiválni, mint azzal, hogy megkaphat. És aztán meg kiakad, hogy más lesz és akkor mi van meg miegymás.. Jó, én elhiszem, hogy rossz, de azért mégis...
Eddig arra hajlottam, hogy nála alszom, de egyre inkább haladok a nem felé. Illetve most már úgy gondolom, hogy nem...
De ha nem hív fel este, nem teszi zsebre, amit kapni fog. Mondjuk ha felhív, akkor se fog örülni.

Nem tudom, mi lenne, ha kicsit beijeszteném. Kibújna a szög a zsákból? És mi van, h tényleg csak azt akarja és..elveszítem? Olyan törékeny a boldogságom. De persze ha így van, akkor jobb is, de biztos kiborulnék.
Most hívott. Most dőlt el, hogy nem alszom holnap nála. Jajj, mert felhív mielőtt indulna, meg miegymás. Hagyjuk már, egész nap nem folytattunk egy normális kommunikációt, ezért most felhív 10 percre.. Hmm, az meg tök jó, hogy elmegy bulizni és a céges telefonját nem viszi, aminek én tudom a számát, úgyhogy még csak el se rontom az estéjét. Így kevésbé csábító a gondolat, hogy írjak neki.. :] De persze azért fogok.

Mekkora egy balf*sz vagyok... Én beleélem magam meg minden, ez meg telibesz*rja az egészet.. Nem az zavar, hogy elmegy bulizni, menjen. Végül is nekem is úgy volt, hogy Viktorral leszek. Csak hogy így egész nap sz*rik a fejemre, hozzám se szól, egy üzenetet írt csak az időjárásról. Komolyan ki vagyok akadva.
Azt fontolgatom, hogy abbahagyom az egészet. Kieszelek valami fondorlatos tervet arra, hogyan kergethetem az őrületbe és akkor..
Áh, k*rvára nincs hozzá kedvem. Én csak egy rendes fiút és egy normális kapcsolatot szeretnék, olyan nagyot kérek? Nem, nem lett a munkahelyemen egy normális srác az életembe, mert Gabi életében ő a főszereplő. Mert egyke. Én maximum egy háttérszínész lehetek.
Utálom a fiúkat. Még a romantikus film megnézése előtt elküldöm a jó büdös francba, de nem küldöm el. Majd a film után átolvasom, nyugodtabb fejjel..

Áh, menjen a francba. Minden és mindenki fontosabb, mint én. Alig tud rólam valaki. Ez is zavar.
Nem, ez így nem oké. Oké, elkísér a vonathoz. Oké, egy helyen dolgozunk, de mit árthatok én neki ha jól pofára ejt, ki vagyok én? Egy senki, egy csicska...

Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem.... És nem.
Most meg itt bőgök... Szakítottunk Lalával, kb egy hónapja. És mégis, neki szeretnék üzenetet írni, hogy ha megbánt más, majd megvigasztal ugye? Majd átölel és azt mondja, hogy minden rendben lesz és rendbe jön ez az elcseszett, sz*ros életem... De hát nem lesz így, mert Lala már nem része az életemnek... :(

Anyuval veszekszem, de lehet, hogy megint neki van igaza..
Na jó, nem haladok semerre. A lényeg már úgyis itt van. A tegnap esti beszélgetésem Lalával úgyis leírhatatlan és katartikus volt, mert először mondtuk ki egymásnak, hogy szeretlek. Egy hónappal a második szakításunk után, ez ugyebár elég érdekes...
Na jól van, mentem..

Mai horoszkóp:
Szeretne több szeretetet és figyelmet kapni a magánéletében. Ha azonban ennek elsősorban fizikai akadályai vannak, mondjuk azért, mert a kedvese távol dolgozik, és csak ritkán jut haza, akkor ne tegyen neki szemrehányást ezért.
Végezetül a mai nap tanulsága: Köcsög Gábor.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat