Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-01-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-01-15

Hát, ez szánalmas. Itt van általában az egész napom rá, de nem tudok egy értelmes bejegyzést megalkotni. Mert nincs is miről írnom..
Rémes.

Nem jutottam előrébb az olasz tanfolyammal kapcsolatban.. Nem tudom a Studio Italia mennyire szigorú ezzel kapcsolatban, de nekem talán az lenne a legjobb, ha egy tanárral nagy siettében átvennénk az első pár leckét. Lévén hogy kb tippem szerint egy hónap múlva indul kezdő 2-es tanfolyam, nekem meg időm, mint a tenger, szerintem meg lehetne oldani. Ha anyu kifizeti.. Máskülönben esélyem sincs, mert a bőrgyógyászt meg ezt is nem fogom tudni.. :/

Viszont azt eldöntöttem, hogy ha nem lesz munkám nyárig..akkor bejárok órákra, olaszt tanulok és aztán nyárra kihúzok Mátéval. Mert egyedül úgyse merek elindulni a nagyvilágba.. De jó lenne valahol elkezdeni. Aztán meglátjuk.. Azt mondtam, hogy ha nem kapok munkát suli után vagy 2 hónapig, akkor feladom és kihúzom külföldre. De az angolomon amúgy is van felturbózni, viszont az olasszal ellentétben, azon legalább tudok beszélni..és meg tudom értetni magam akárhol. Míg az olasz..hát azt inkább hagyjuk.

Gondolkodom ezen a pénteken is..hogy mit csináljak. Mikivel kéne beszélnem, de pókerezni tök béna vagyok, minek menjek és fizessek azért, hogy kiessek és közben lerészegedő pasikat hallgassak káromkodni?! Ráadásul az emberek egy része..pölö a Zsiga..tök unszimpi, mert folyton ordibál. Peti se lesz ott, pedig vele legalább úgy-ahogy jóban vagyok.. A múltkor István azt mondta, hogy kár, hogy a Petivel nem jöttünk össze, de hát alacsony.. És így néztem megkövülve, mert hát na.. A Petivel miért jönnénk össze? Mintha bárminemű vonzalom lenne köztünk. Én emlékszem arra a bejegyzésre, hogy végre nőnek éreztem magam és nem egy hülye kis recepciósnak, de nem azért, mert olyan hejj, de vonzódom hozzá, hanem csak mert ő pasi, én csaj vagyok és együtt aludtunk. De ennyi, neki nem jövök be én, én se nagyon tudok rá úgy férfiként gondolni, mert egy barátnak tekintem és..ennyi.
Szóval ő se lesz ott, a Laci viszont igen.. És míg a Petivel szívesen találkozom, addig a Lacival nem.. Mindig csak a Bálint fiaskó jut eszembe, ami még akkor is kudarc, ha nem is ez volt az igazi baj.. Persze ki tudja, mi az igazi baj.. Lehet Laura is ezért utál. Mondjuk Laura még anyu szerint egy rosszindulatú beképzelt kis hülye.. Bár tudnám, miért utál. De tulajdonképp nem érdekel, úgyse találkozgatunk 2 hetente vagy ilyesmi. Persze azt se értem, a Tomi Zsófija miért utál, mégis zavar. Pedig vele se találkozom túl sokat. Az a fura, hogy mindkét lányról úgy tűnt, kedvel. Beszélgettem velük, kimondottan jól kijöttünk, aztán egyszer csak átváltoztak ilyen hülyékké. A Gabi szerint Zsófi azért utál, mert engem jobban szeretett a Tomi, de basszus..ez baromság, évek óta együtt vannak, miért féltékeny a múltjára, mikor kb évente ha összefutunk, bár most pl nem is emlékszem, mikor találkoztunk utoljára..
Hülyeség.
Laura meg..nem is tudom, neki mi baja velem. Félti Bálintot vagy tudom is én.. Bár ha teljesen őszinte akarok lenni, tökre lesz*rom mindkettőt. Utáljanak, ha ez nekik jobb így. Igazából Zsófiban az zavar, hogy másoknak is be akarja ezt beszélni, Laurában meg az, hogy Bálint, akárhányszor odajött hozzám a nyáron, mindig olyan kedves volt, Laura meg folyton odatolta az arcát és nem hagyott minket beszélgetni. Pedig..ki tudja mi lehetett volna.
Na mindegy, majd az idő kiforogja azt, hogy ő és én..mi együtt..az mit jelent.. :)

Honnan is indultam el? Ja igen, a póker és Laci. Akivel btw beszélnem kéne, így egy év után. Semmi kedvem hogy ha esetleg összefutunk kikerüljük egymást rossz szájízzel. De az is felmerült bennem, hogy minek bolygassam a dolgot. Egy éve történt, kit érdekel már. Azóta nem is találkoztunk.. Áhm, nem tudom. Elmondhatnám neki az igazságot, de szerintem tökre nem érdekli, asszem én is csak könnyíteni akarok a lelkemen, hogy nem bántottam meg őt nagyon és nem tart-e egy hülye szemétnek, de valszeg neki az lenne jobb, ha tökre nem szólnék semmit..

Vicces, mert amúgy..mennyire szeretnék egy párt és bármikor lehetne, felsorolni sincs kedvem, hány lehetőség lenne nyitva. Most is ez a levél dolog Sevi haverjától. Vele se tudom, mit kezdjek.. Jobb, ha nem jelentkezem, vagy írjam meg, hogy a leveleket megkaptam, de.. És itt jön az, hogy hogyan kell kifejezni azt kíméletesen, hogy nem az esetem?!?! Semmi kedvem behazudni valami kamu pasit vagy efféle.. De ha meg vár szegény és nem is tudja, megkaptam-e vagy reménykedik vagy mittomén..én már csak tudom, milyen rossz. Igaz én sose írtam szerelmes levelet.. De legalábbis nem emlékszem volt-e hasonló esetem..
Visszagondolva amúgy..annyira ég a pofám, amit anno leműveltem a gimiben. Az Ádámmal.. Tudjuk melyikkel. Atyaég, totál idiótának tarthatott ás jogosan, elképesztő kis gyökér voltam, nem kellett volna..semmit se tennem. Akkor nem lenne még mindig akkora mellénye, akárhányszor véletlenül egymásba botlunk. Azért egyszer szívesen belebotlanék mondjuk úgy, hogy a Bálint a párom. Talán leesne neki, hogy nem ő a világ közepe és sokkal jobb pasim is lehet, mint ő. Na de persze ez már megint nem az én problémám. És őszintén az se zavar, hogy általában úgy botlok bele, hogy szingli vagyok. Időm nagy részében úgyis az vagyok.. :D:D
De annyira már nem zavar, mivel tudom, lehetne pasim, csak épp nem olyan, mint amilyet szeretnék. De majd egyszer..idővel..lesz olyan is..gondolom..remélem.. :]

Meg amúgy..nem is voltak olyan rémesek a gimis éveim még így se. Igaz, olyan jó barátot talán egyet találtam, mivel hogy Niki meg Eszti eltűntek.. De talán jobb is így. Nórit pedig már ismertem előtte is. Amúgy jó volt vele beszélgetni, örültem, hogy jól mennek a dolgai.
Elmeséltem neki a Gergős találkozót és így visszatekintve amúgy még gázabb.. Mitől voltam úgy oda, nincs az az isten, hogy Gergő nem ismer meg.. De most már mindegy.. :]
Ilyenkor azt mondom, úgyse lett volna jó meg értelme meg ilyesmik. Pedig lehet, hogy marhaság.. De jobb így lenni Gergővel, Ákossal meg mindenkivel, akivel lett volna esély, de én elbaltáztam..
De őszintén..annyira egyiket se bánom. Még talán Gergőt igen..mert ugyan ott volt a Barbi..de ki tudja..olyan kevés barátom meg ismerősöm maradt, ha más nem, elkérhettem volna a számát, aztán egyszer összeszedni magam egyszer és indítványozni, hogy találkozzunk. Semmi különös, csak beszélgetni. Lehet rájönnék, hogy már nem érdekel, de nem is ez a lényege. Nem pasit akarok, hanem barátokat. De facebook-ra akkor se akarok felmenni.

Így van ez a táncos dologgal is. Csak ezt a Kincsőt nem is ismerem..meg nem hiszek magamban, hogy jó lennék. Meg öregnek érzem magam elkezdeni. Ez a durva..hogy itt vagyok én, ugyan kissé botlábú vagyok, de azért annyira talán nem vagyok csúnya meg ilyesmik, mégse merek belevágni dolgokba, eleve a kudarcot látom benne, míg gyerekes anyukák röcögő hájjal mutogatják magukat hastáncon, úgy, hogy az ember már a látványtól zavarba jön.. Persze nem akarok olyan lenni.. :D Se röcögő hájat nem akarok, se ilyen magamutogató lenni, de azért mennyivel jobb nekik, hogy fele ennyi gátlásuk sincs, mint nekem..
Na szóval amúgy..írnom kéne a Kincsőnek, magam se tudom, miért húzódozom ettől. Látom, hogy nyertek valami versenyen, 11.-ek lettek. Bár nem tudom hány indulóból, de biztos ő tök ügyes, én meg egyből bénának érzem magam. Nem tudom, valahol el kéne indulnom, azt hiszem, ha valamibe belekezdenék, akkor hozná a dolgokat. Illetve nem..csak ezt várom, mert nyuszi vagyok lépéseket tenni. Pedig valszeg ugyanúgy emberek vannak ott is és különben sem érdekelne senkit, béna vagyok-e vagy sem, ha amúgy szimpi vagyok nekik. Mint ahogy olaszon se érdekelte pl a Gittát, hogy tudok-e ragozni passé composé-ba vagy minek hívták azt, mert tökre bírtuk egymást, olasz tudástól függetlenül. Na ja. Ennyi. :]
Kicsit az is bennem van, hogy amúgy tökre nem is tudom, hol kezdjem el a levelet, mit is akarok kérdezni? Azt mondja, vissza akar menni ő is. Kérdezzem meg, hogy mikor? Elmegyek én nélküle is..igazából...asszem. De azért jobb lenne mégis úgy, hogy van velem valaki, aki ismeri a dörgést.

Na jó, majd írok. Ha kitaláltam, mit is akarok. :)
Épp visszaolvastam egy tavaly ilyenkori naplót. Bálint. Az a gáz, hogy bár én még mindig nem tettem le mindenről vele kapcsolatban, anyu már tök ellene van. Neki úgy tűnik, jobban megmaradt, ahogy sírva kérem, hogy többet ne hívjuk ide őket.. :D De igazából csak a Laurát utálom meg a Katit. Bálintot meg Jenőt nem. :D Az máris 50%. Tök jó, nemdebár? :D (A nemdebárt mégis hogy kell leírni, ha nem egybe?! Nem de bár? Ez olyan, mint egy Ady vers, egymás után dobált szavak, értelmet nem nyerve. Úgy viszont, hogy nemdebár, mindenki tudja, miről van szó, nemdebár?) :D:D
Hm, mekkora Humor Herold vagyok ma (is..)..

Közben ahogy itt alkotgatok, besötétedett. Még mindig nem tudom, mit csináljak holnap. Menjek át Mátéhoz? Vagy intézzem el az olaszt? Vagy menjek este pókerezni? Hmm, feljöttek papáék Skype-ra. Lehet beszélek velük. Addig léptem..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat