Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2012-11-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2012-11-09

Na hello!

Jó kedvemban vagyok, hát írok pár sort..
Bár nem sikerült a gazdstat ZHm elsőre, de a mikróm jó lett és tegnap este jó kis gondűzőt találtunk.
Az úgy kezdődött, hogy Brigivel kedden a ZHm után elmentünk enni, utána meg az E épületben vártuk, hogy Misiék végezzenek. Ott nézegettem a leveleim és kaptam egyet Viktortól is, benne egy csütörtöki szülinapra való meghívással. Akkor még csak annyit tudtunk, hogy karaoke lesz és megbeszéltük Brigivel, hogy megyünk. Vissza is írtam Viktornak, hogy majd pontosítsunk helyszínt meg estébét..
Szerdán voltunk Dettinél, kicsit rövidebbre vágta a hajam meg vágott frufrut, de egyébként nem feltűnő a változás... Aztán meg itt aludt az István, volt finom vacsi, ő is hozott minden féle husikat mi meg salit csináltunk.

Aztán tegnap végül vagy 15 perces beszélgetés alatt sikerült Viktorral leegyeztetnem a nagy semmit.. :) Hihetetlen mi' sokat beszél.. :)
Mi minden esetre nagy nehezen megtaláltuk az Óbort, beültünk oda fél 9 után. Leraktuk a kabátunkat a szerencsétlen 56-ra :D aztán vettünk sört meg óhazai pálinkát, amit senkinek nem ajánlok, mert szappanízű és lehet attól voltunk ma olyan tréül Brigivel..
No mindegy, iszogattunk, vártuk Viktorékat, beszélgettünk meg kihívtunk csocsózni 2 srácot, akik megvertek minket.. :)
Így negyed 11 felé már erősen gyanús volt, hogy Viktorék késnek, így 22:50-kor felhívtam, azt mondta 5 perc múlva jönnek. Ehhez képest fél 12-re estek be, vagyis nekem kb már indulnom kellett volna a vonatomhoz. De persze akkor nem mehetek. Erre megfogadtattam Viktorral, hogy minimum fél4-ig marad, amikor el kell indulnom a vonatomhoz.
Aztán csocsóztunk, megvertük őt meg a Rolit. :) Akitől amúgy bocsánatot kértem, hogy a múltkor bunkó voltam, de szerintem csak azért emlékezett rá, mert felhoztam.. :) Utána meg már volt minden..ittunk, beszélgettünk, hülyéskedtünk.. Valahogy összeismerkedtünk egy sráccal, Istvánnal, akivel énekeltük volna a részegen ki visz majd haza c számot, végül a fagyit "adtuk elő".. :D Később elénekeltük még jobbára ketten a Neotontól a Nyár van-t, Viktorékkal meg a Ladánybene Ha van még a világon-t. Az mondjuk elég szarul ment.. :D
Mi volt még? Agyunkra ment a Kristóf, Brigi szanaszéjjel oltotta az Enikőt a fülembe...:D Imádom mikor így belelendül és olyan válogatott dolgokat mond, kész :D Imádom! :D
Nagyrészt Viktorral, Rolanddal meg a Kristóffal ültünk, bár ez utóbbi társaságát szívesen nélkülöztük volna. Meg ott volt Mili is néha.
Ja azt el is felejtettem, hogy még mielőtt Viktorék megjöttek, szerelemvonatoztunk.. :D A srácok akik berángattak minket, utána oda akartak ülni, meg is tették, de aztán valahogy leéptek.
Volt olyan is, hogy berángattak csocsózni, 3 pasi, de persze tök béna voltam. Aztán ezek egyszer csak fogták magukat, elindult valami szám és elhúztak, szó nélkül. Úgyhogy végül Viktorékkal eljátszottuk a hátralévő labdákat. :)
Aaaaztán..tök sokat táncoltam, főleg Rolanddal meg Viktorral meg egyszer még talán Kristóffal is, aki tök gáz volt, mivel kb a mellemig ért....
De Viktorral tök jó volt táncolni. Nem is gondoltam volna róluk, hogy ilyen jól mozognak. Jó, nem volt túl változatos a dolog, de nem is baj, amilyen botlábú vagyok, biztos nem is ment volna, de ezt viszont nagyon nagyon élveztem.
De tényleg..olyan nem is tudom. Együtt mozogni, rábízni magad a másikra, aki érzi ezt :D, hozzábújni, pörögni, énekelni, simulni... :) Jó dolog. Talán csak Dáviddal volt hasonlóan pozitív élmény táncolni, még Tiszalökön, Kozsóra.. :D:D De akkor meg lecsúszott a pólóm.. :)

Mikor aztán bezárt a hely, kimentünk, Viktorék ettek, mi meg egy rocker szerelmi életét hallgattuk egy ideig, aztán én az Istvánnal beszélgettem, de egyszer csak arra jöttek Viktorék, hogy menjünk és akkor hozzájuk kezdtem el beszélni, erre az István eltűnt.. Utána el akartam köszönni, de nem volt sehol, aztán megint előkerült.. Végül megmondtam a nevem, mert nagyon nyomatta, hogy gyönyörű vagyok meg ilyen helyeken nem is látni ilyen szép lányokat blabla.. :D Úgyhogy most hála a közösségi portáloknak, tartjuk a kapcsolatot.. De nem tudom, nem tervezgetek semmitse.
Végül tényleg elbúcsúztunk, poénkodtak a Podin, vicces volt. Szeretem a srácok humorát.
Nem jutottunk messzire, szembejöttek Roliék, előkerült a házipálinka meg Viktor laposüvege.. Ezek mindenre fel vannak készülve.. :D Én nem ittam, Brigi is csak picit.
Végül aztán csak eljutottunk az Oktogonra. Bírom a fiúkat, ők tök lazán tájékozódnak ittasan, fáradtan meg mindenesen.. Én is tudtam volna talán h merre kell menni, de biztos beletelt volna kis időbe..
Az Oktogonon kettéváltunk, könnyes búcsú után..nem mondom, hogy nem voltam meglepve, mikor az a tök részeg srác, Zsolt odajött hozzám és csücsörített..elég bizarr látvány volt.. :D Brigi mondta h később már alig állt a lábán..
Mi Rolival elsétáltunk a Nyugatihoz, beszélgettünk, tök aranyos volt. Vettem szendvicset, megvárt, utána elkísért egészen a vonatig, olyan kedves volt tőle...
Ezt szeretem bennük a legjobban..hogy nem pestiek, nem flancolnak, normálisak, kedvesek, tisztelik a lányokat..mind olyan dolog, amit már alig találok meg a férfiakban.. Viktor is olyan kedves meg normális..
Örülök h megismertem őket! :)
És annak is, hogy elmentem tegnap.. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat