Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-07-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-07-26

Nos hát eljött ez a rossz hétvége is, ami miatt előre sajnáltam magam..
És ugyan napjában kb 50x jut eszembe, hogy mégis csak kéne találkoznom Lalával, eddig nem változtattam az elképzeléseimen..
Igen, igen, igyekszem, de az előző mondatot akkor is az eddig szóval érzem teljesnek..

Szóval múlt hét végén ugye anyuék Szegeden voltak. Szombaton Ádámmal itthon tettük a semmit, nagyrészt kialudtuk Ricsi buliját. Nem volt rossz, de úgy annyira jó se. Utána az alvást se nevezném épp kényelmesnek. Jó lenne amúgy a dolog, István megígérte, hogy szívesen hagy ott nekünk matracot meg párnát meg stb, csak az a baj, hogy utálok az Örsről besétálni, most is ott üvöltözött valami tök részeg cigány nő meg két csöves is volt.. Jó, relatíve veszélytelenek, de egyedül, valami csinosabb ruhában, magassarkúban nem szívesen sétálgatok ott hajnal 2-kor. Így Ádámmal azért jó volt, de hát nem vagyok mindig vele..
Bár amennyit mostanában eljárok otthonról esténként..afelől tök mindegy. Koncertekre elmegyünk néha a Parkba, de Dávidékkal semmi programot nem lehet csinálni, Brigi most elutazott majdnem 3 hétre.. :/ Zsuzsival szívesen mennék bulizni meg ilyesmi, de ő meg hétvégente hazamegy, nekem viszont hét közben az olasz mellett nem nagyon fog menni a bulizás. Úgy meg - tapasztalatból tudom - nincs értelme elmenni, hogy hulla fáradt vagyok, mert úgyse lesz jó.. Hamar kiüt a pia és nem felengedek, hanem vagy leeresztek és semmit nem csinálok vagy berúgok, ami meg még rosszabb.. :/

Na, mik voltak a héten?
Voltam bőrgyógyásznál. Felírt 9 szert, már minden kiváltottam, de eddig csak egyet szedek.. Összesen 25000 volt, brutális.. :/
Na mondjuk ha hatni fog, akkor nem baj. Jó persze, nem én fizettem, ha nekem kellett volna, az durva lett volna. De akkor is, szerintem anyu is így vélekedik. Most már csak egy jó gasztroenterológus kéne. De valami normális és jó szakorvos..
Bár mostanában már nem iszom tejet, mert hátha tényleg az is volt a baja a bőrömnek. Ezek a teák nem tudom mennyit segítenek, én inkább a bevitt táplálékok miatt gondolom a problémákat. Persze eddig még egy olyan nap se volt, mikor rendesen ittam volna őket, de az milyen már, hogy igyak meg minden étkezés előtt 7 dl teát.. Ízesítetlenül, melegen, stb... Mint kiderült, cukrot se szabad tenni bele, bár ez szerintem hülyeség. A csaj úgy nézett rám, mikor kérdeztem, mintha most szabadultam volna a diliházból. Mégis rajta van 10 kiló felesleg, nem rajtam.. :S Jó lehet rosszindulatú vagyok, de szerintem hülyeség teljesen kizárni akár a cukrot, akár a szénhidrátot az étkezésből. Én azt gondolom többé-kevésbé egészségesen táplálkozom, ilyenkor sok zöldséget eszünk..aránylag..:D De szóval..szerintem nekem jók így a dolgok, ahogy vannak. Persze volt már, hogy tévedtem.. :D

Szerda reggel elutaztak anyuék. Este mentünk Brains-re. Én értem oda elsőnek, aztán Sevi, Brigi, tesóm és Ricsi. Egy darabig ketten söröztünk a Sevivel egy kő virágládán üldögélve a retkes HÉV megállóban. Romantikus... :D Amúgy jól elvagyok vele, de már nem kelt bennem érzéseket vagy vágyakat. Mint barát vagy haver vagy mi, Sevi tökéletes. Csak mint már említettem, azon tulajdonságai, amiket haverként az ember menőnek és jónak tart, egy kapcsolatban hibák. No mindegy, ez már a múlt..
A Brains viszont jó volt. Nagy zúzás volt megint, a vége felé már nem bírtam felemelni a jobb karom, mert totál elfáradt. Az éjszakát végig ugráltam, Hősökkel elég brutál jó volt. A Kállay-Saunders már nem tudom melyik számra jött be, utána még előadta a Runnin'-t, jó volt, de valahogy nem akkorra való. Úgy egy Brains koncert közepén nem annyira adta. Visszataps után jött a Superheroes, azt se tudtam már végigtombolni, totál elfáradtam basszus. :D Utána meg Budapest Tours, váúúúáááá! Nagyon ütött, de Superheroes után már tényleg alig bírtam ugrándozni. :D Valamitől belilult elől a derekam amúgy, szerintem a gatyám szorította, lett rajta egy csúnya lila csík. Most csekkoltam, már mulandóban van.. :)
Utána Brigiék tipliztek, Ádám hisztije után nem sokkal mi is..

Éjjel 4-kor Lala SMS, ami nem igazán hiányzott... :/
Délelőtt el is kezdtem válaszolni neki, egy olyan elbúcsúzósat, de aztán lett benne minden, kis beszólás, nosztalgiázás, lelkizés, viccelődés.. Katyvasz. :) (ez a szó létezik magyarul? a brutál meg nem? furi. hmm..a furi se létezik. fura. ez igen. :D)
Aztán nem sikerült befejezni. Munka után Zsuzsival találkoztunk, koktéloztunk meg kb kiabálva beszélgettünk, mert ott nem lehetett másként. De tök jó volt. Zsuzsival néha úgy érzem, mintha a saját gondolataim, világlátásom meg mindenem belehelyezték volna egy másik testbe és tök durva. :)
Megmutattam neki Lala képét meg meséltem neki a Gáboros dolgokról. De még mindig nem merem elmondani, hogy mi is van tulajdonképpen, mert én magam sem tartom helyesnek, valszeg ő se tartaná annak és igaza is lenne. :/:/
Még mindig nem tudom amúgy, mi legyen. Gábor kivárt és helyesnek bizonyult a dolog, mert olyan vagyok, mint aki elfelejtette, mit is akart tenni, mikor hazajött. Ugyan el nem felejtettem, de olyan egyedül vagyok.. :( Közben azon is elgondolkodtam a Kelemen kabátbant hallgatva, hogy mindjárt itt a július vége, augusztust gyakorlatilag nyelvtanfolyamon meg munkában fogom tölteni, milyen nyár ez?!?! Le kéne menni egyik hétvégére a Balatonra, bulizni egy nagyot, aztán hazajönni. Ez a nyár lényege, nem? Ehelyett itthon gubbasztok egyedül, tegnap még a vízilabda meccsről is lemaradtam.. :/:/ De döntősök vagyunk, szóval hurrá. Uhh, a szerbek ellen. Pont azt mondta az egyik srác még anno a meccsük után, hogy ennél szebb csak az lenne, ha a döntőben is megvernék őket. Úgy legyen! :)

Na szóval..ott tartottam, hogy koktéloztunk Zsuzsival. A Summer fresh finom volt. :) Valamiért vodkás koktélokat ittunk, pedig rum párti vagyok. :)
Utána hazajöttem és majdnem másfél óráig takarítottam a téli kertet, de én tehetek róla.. :/ Szegényem bennmaradt, de jól viselte. :) Azóta kétszer lemostam a szőnyegeket, most már egész kulturáltan néznek ki..
Utána befejeztem a Lalának írt e-mailt, megvártam, míg lejár a mosás, a vége felé már automatára állítva bámultam, hogy fenn van gmailen és egy idő után valószínűsítettem, választ is ír, mivel a levél maga kb 5 perc alatt elolvasható, annál meg jóval többet volt fenn.
Most visszaolvastam a sajátom, hát azért volt benne egy két nem túl kedves dolog is. Az övé meg..besz*rás, gyakorlatilag mint egy szerelmes levél. Annyira szépeket írt, hogy majdnem lefolytam a székről. Kár, hogy így állnak a dolgok.
Az a legfőbb baj, hogy mióta nem vagyunk együtt, úgy viselkedünk, úgy beszélünk, mintha létezne számomra olyan választás, hogy Lala. De nem létezik, mert van egy grátisz mellé. Nem számít, hogy kéred-e, ajándék, tartozék, hozzá van.. Nincs olyan választás, hogy Lala. Olyan van csak, hogy Lala+Marci.
Én beérném eggyel is.de olyan nincs. Aztán beszélgetünk és néha előjön. Nem tudunk miatta találkozni, végre nála lesz, vele tud a legjobban aludni, stb, stb.. Tök jó, hogy ilyen jó szülő. Imádnám, ha az én gyerekemről lenne szó. Egyértelmű, hogy a volt felesége abnormális, de mindegy.. De én ezt így és most..nem megy, na.
Csak közben folyamatosan van egy olyan érzésem, hogy mégis ő az, baszki, 22 évesen megtaláltam életem szerelmét, atyaég..
Csak épp 2x szakított velem, hát ehgen..semmi sem lehet tökéletes, nem igaz..? :D
De így meg nem lehet továbblépni. Közben meg..olvasom ezt a zsidós könyvet és néha csak fejbe csapom magam, hogy tényleg, mennyire kézenfekvő, hogyhogy én erre nem jöttem rá?
Persze mindenki tudja, hogy egy szakítás nagy trauma, de írt egy csajról, aki azt mondta, 5 éves kapcsolat után szakításnál, hogy még egy ilyen nem lesz. És aztán a következő pasija fél év után elhagyta, mert képtelenség boldoggá tenni. Durva. Lehet egy életre összetört. És tényleg, ha így nézem, milyen jól csinálja Brigi, 2 intenzív kapcsolat után most meg van nyugodva és jól elvan..
Á, azért ez kemény. Még jó, hogy mi nem voltunk együtt 5 évig.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat