Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-03-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-03-17

Na hát a minap nem jutottam túl messzire a naplózásban.
Aztán végül beszéltem anyuval.. Lalával kapcsolatban nem mondott semmit, amit végül is én sejtettem, hogy így lesz. Csak akkor meg miért rajta vezeti le a negatív dolgokat..?!
Minden rossz mintha rajta keresztül csapódna le..
Na mindegy, érzem én, hogy ez a vizsgaidőszak nem csak a vizsgákról fog szólni, hanem rólunk is.
Azon agyaltam, hogy jó lenne egy mikro tanár is, csak sanszos, hogy azt nem fizetné anyu. Csak úgy sz*r nekiállni a tételkidolgozásoknak, hogy nincs meg az elméleti anyag.. Viszont attól a csajtól meg nincs pofám elkérni. Majd megkérdem holnap Brigitől, hogy szerinte gáz lenne-é? :)

Na múlt hétről ez-az..
Szombaton voltunk síezni. Áá, tök korán keltem és igazából nem tom megérte-e ezt így szervezni, mert ha arra gondolok, hogy lehetett volna egy nyugodt reggelünk együtt, amikor van idő egymással foglalkozni meg lustálkodni.. hmmmmmm... :P
Na mert Donovaly azért nem volt annyira faszánkó. Kezdjük ott, hogy vizes volt a hó, úgyhogy tapadt. Már ahol volt egyáltalán. Fenn köd is volt, marhára megérte egy csomót gyalogolni.
Szilárd egész nap totál búvalb*szott fejet vágott. Tök zavaró volt, fogalmam nem volt mi baja. Aztán mikor átmentünk a piros pályákhoz, el is kaszált egyszer.. Vagy ahogy ő fogalmazott, levett a lábamról. Hálisten nem fájt, csak sikítottam egy nagyot aztán durr! :D
Egy ideig a kék pályákon voltunk, az nem volt rossz, de utána a fiúk kitalálták, hogy menjünk át a pirosakra. Na hát az.. Köd, szar pálya, meredek, nagyon buckás.. Nagyon nem tetszett nekem a dolog, mert igazából lehetőségem se volt gyakorolni, örültem ha egyben leértem.. Én meg igazából úgy gondoltam, arra szánom a napot, hogy gyakorlok.
Reggel jó volt, mentünk lefelé és tök jól ment a kanyarodás, Szilárd csak lesett, mondta, hogy nem akarta elhinni, hogy én vagyok. Meg mondta, hogy ha nem félnék, nemsokára tök profi lennék.. ^-^
Meg Brigi is mondta, hogy tök ügyes vagyok, csak látszik, hogy félek. Hát igen, amikor megindul a board, akkor van, hogy kicsit bef*sok, nem akarok nagyokat zakózni. Szegény Szilárd esett egy baromi nagyot, az is belejátszott a kedvébe.
Brigivel tippelgettük mi baja és ő azt mondta, biztos meghallotta mikor Laláról beszéltem.

Na aztán nap végére meguntam ezt marhára. Beszóltam neki, hogy nem értem, mi bajod, de mindegy is, csak egy bonyolult pasi vagy. Ezen meg tök fennakadt, vissza is kérdezett, én meg otthagytam. Onnantól egy fokkal jobb volt, ugrattuk egymást meg ilyenek..
Ebéd után amúgy visszamentünk a kék pályákra, Brigivel meg aztán Szilárddal mentünk, tök jól éreztem magam. Brigivel egymásra estünk a liftről lefelé, szegény beverte a hátát, de ahogy feküdtünk ott félig egymáson, nem voltam képes másra, csak röhögni. :) Mindenki ott nézett, volt aki még segíteni is odajött, de aztán nagy nehezen összeszedtük magunkat és feltápászkodtunk.. :)
(Most jöttem rá, a Lady Marmalade-et hallgatva, hogy honnan tudja Lala, hogy Voulez-vous coucher avec moi? És a választ is tudom. Egyértelmű oui!!! ) :)

Szal visszatérve a boardozáshoz..
Jó volt Brigivel, csomót nevettünk, már dög fáradtan bénáztunk. Valahogy ezzel a boarddal most más volt. Sokkal könnyebb volt az élén futtatni, volt hogy nem is fordultam meg rendesen, csak futtattam. Nem értettem, miért nem olyan, mint múltkor. Most ebben a pillanatban ugrott be, hogy a board miatt.. :) Ami hiba volt, az volt, hogy a balos fordulások után általában villámgyorsan csináltam egy jobbost is, aztán csúszkáltam kicsit, megint bal, gyors jobb és a balos kanyarok után nem mentem túl sokat, már fordultam. Mondjuk miután mondta Szilárd, igyekeztem odafigyelni.. Szóval..megyegetett.
Ebben a szezonban már biztos nem megyünk, de jövőre remélem fejlődöm tovább.

Másnap találkoztam Lalával. De őszintén szólva nem emlékszem, mit csináltunk vagy merre voltunk, úgyhogy majd megkérdezem..
Este meg beszéltem Szilárddal és elmondtam neki nagy nehezen, hogy nekem van valakim és hogy rá, mint barát gondolok. Ő meg olyanokat mondott, hogy szerinte ő elég egyértelmű volt meg hogy mennyire forrtak benne az érzelmek Stuhleck után.. Tök zavarba ejtő volt az egész, de nem tudtam mit mondani. Hülye helyzet volt, de végül arra jutottunk, hogy jobb volt tisztázni.

No, megkérdeztem Lalát, hogy mit csináltunk, aztán rájöttünk, hogy a Westendben voltunk egy kávézóban. Ettünk marlenkát meg beszélgettünk, jó volt. De vele mindig jó együtt lenni. Persze anyu hozta a formáját és azzal búcsúzott el, hogy haza se menjek meg hogyhogy nem viszek cuccot? Azóta azért már jobb a helyzet.
Síelés után tökre ki volt akadva, hogy itt volt Lala, pedig azt beszéltük, hogy ne. De hát basszus..
Jó, lehet nem hoztam életem legjobb döntését, de annyira jó volt vele. Az, hogy ültem, feküdt az ölemben és beszélgettünk, sangriáztunk és mindezt kettesben, nem úgy, hogy csomó ember van körülöttünk. Csak feküdni mellette is tök jó, megnyugtató meg minden.. :]

Másnap kezdődött az angol. Így most, egy hét után már tudom, hogy nagyon fárasztó, de azért ki lehet bírni. Akkor a legrosszabb, mikor nem tudok Brigi mellett ülni. Ha igen, akkor nem gáz, mikor unatkozom, elkezdem szegényt bökdösni, nagyon szokta élvezni.. :]
Utána Zolinál voltunk. Jó volt.
Aztán szerdáig nem történt semmi. Akkor délután visszamentem és találkoztam Lalával. Az Arénában voltunk, a Coffeeshop Company-ben. Megint. Jó volt, mert laktózmentes tejből meg koffeinmentes kávéból ittam kávét. Nézett a pincér, hogy egyéb bajom nincs..?! :)
Az Aréna a veszekedős helyünk lesz, már érzem.. :) Most is elkezdtünk vitatkozni a parkolóban. Tett egy megjegyzést, amin én felkaptam a vizet, aztán tök nehezen sikerült lenyugodni. Végül persze elkezdett visszakozni, hogy ne veszekedjünk, de aztán inkább megbeszéltük a dolgot. Végül egész kulturáltan sikerült lezárni a témát. :)
Az elválásaink viszont egyre rosszabbak. Full of passion. :]

Aztán másnap meg. Csütörtök volt és nagy nehezen Lala is elhatározta magát, hogy jön velünk este a Magyarba. Mondjuk én abszolút nem így terveztem el fejben az estét, de végül is jó volt így is. Végül Brigi, Máté, Gergő meg mi mentünk. Késett a vonatom 40 percet, befagyott váltó, úgyhogy fel alá tologattak minket. Végül Lala megvárt a Corvinnál. Pont úgy értünk a Magyarhoz, hogy Mátéék kinn álltak, mondom is Lalának, hogy ott van Máté. Erre kérdezi, hogy az a hegyomlás Máté? :) Nem tudom csak megszoktam már Máté méreteit és azért nem tűnik fel, de nekem nem tűnik olyan nagynak. Bár, ha jobban belegondolok, azért de.
Aztán pont mikor mentek be, rájuk köszöntem, elkezdtünk beszélgetni a pultnál picit a múltkoriról, mikor azzal viccelődtek mikor a Corvinhoz mentem, hogy utánam jönnek..
Aztán köszönés, puszi puszi, bemutatkozás. Utána meg iszogattunk. Ha jól emlékszem, 2 sört ittam, 1 jagert meg egy piszok rossz pálinka felét. De lehet, hogy több volt, ki emlékszik már? :D
Aztán csocsóztunk. Kiderült, hogy Lala igencsak ügyes. Nem így rémlett. Briginek se... :D Megvertük őket végül párszor. Aztán Lala meg Máté játszottak, ők is nyertek.
Amúgy tök jó volt, Lala mindenkivel jól kijött, bár Brigivel nem nagyon beszélgetett. Meg azt kérdezte, Mátéék összejöttek-e, de én tutira tudtam, hogy nem. Csak ez kívülállóknak nem olyan egyértelmű, mint azt Brigi gondolja..
Gergő is meg Máté is azt mondták nekem is meg Lalának is, hogy tök jó fej meg normális meg minden. Ja, azért poénkodtak csajokon, néha azért a biztonság kedvéért besértődtem egy kicsit. Máté mondta is, hogy azért olyan nőbe nem fut bele minden nap az ember, mint Brigi meg én. :)
Ja, jó volt, volt egy pasi, aki valamilyen oknál fogva, egyszer mikor mentem ki, megszólított h hello csinos lány v valami hasonlót.. De nagyon nem figyeltem rá, igazából azt se tudtam hozzám beszél-e vagy csak szimplán bolond.. Aztán egyszer mikor Lala odament a pulthoz, Brigi látta, hogy a hapsi elkezd beszélni hozzá és mondta nekem, hogy az a pasi megkérdezte tőle, hogy a csinos barátnője a barátjával van-e.. Gondolom megmondta neki, hogy igen, nem értem, miért kellett Lalát is megkérdezni. Meg eleve..
- A csinos lány a barátnőd?
- Melyik? Két csinos lány is van ott.
- Amelyikkel ölelkeztél..
Innentől kezdve no komment. Mit gondolt, hogy haverok vagyunk?! Hülye.

Na mindegy, valamikor kitaláltuk, hogy átmegyünk a Dobozba, amit meg is valósítottunk.
Hááát. Szokásos tömeg, Lala nagyrészt nem táncolt, hanem Gergővel volt. Amikor benn volt, akkor se volt helyünk táncolni, inkább csak - ahogy simsben mondanák - ölelkeztünk.. :] Aztán meg már hívogattam Istvánt. Meg ittunk Lalával teát asszem. Láttuk a Fluort.. :) Aztán leültünk egy kanapéra. Nem sokkal utána odajött Gergő is meg Brigiék is.
Kis huzavona után végül Gergő elvitt minket az Örsre. Okos Lala is kiszállt, minek következtében összefagyott hazafelé menet..
No mindegy, lényeg a lényeg, hogy jó volt, mindenki szimpi volt mindenkinek és nekem végeredményben csak ez számít.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat