Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Majdnemcigi, és Grumman X-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Majdnemcigi, és Grumman X-29

2014-03-14

Faja. :))) Kora reggel ordításra keltem. :D Olyan hepaj volt itthon, mintha a légtérbe legalább is 12 kötelék berkut lépett volna be. Úgyhogy átéltem a zulu riadót, noha egy Berkut sem lépett be a légtérbe. :D Pedig már kaptam volna a sisakom után, és rohantam volna az X-29-es grumman repülőmhöz, hogy légelhárítsak. :D Mint említettem, utólag kiderült, hogy egy idegen gép sem tartózkodott a légtérben, mindössze eltűnt egy doboz. XDXDXDXDXDXDXDXDXD Mindenesetre elemi erővel kívántam meg egy doboz szivart. MAJDNEM meg is vettem. DE nem tettem. :))) Meg tudtam állni. Igaz: Ez egy kóla árába került, de legalább nem dohányoztam. :D Keresnem kell valami kevésbé káros szenvedélyt, amivel a kólázást is kiváltom. :))) És akkor vége a cigizésnek. Végleg. :)))

És hogy miért Grumman? Azért mert elővettem a régi DOS-os gyöngyszemeket, és megtaláltam az 1989-es F-29 Retaliator című repcsiszimulátort. XDXDXDXDXD És jó volt újra azt a nagyon szomorú gyászinduló-szerű zenét hallgatni. XDXDXDXDXDXD Mindenesetre a ruszkik szívtak, mert ahol megjelenek (feltéve hogy EGYÁLTALÁN felszállok a géppel baleset nélkül), ott baj van. XD Éljen a kényszerleszállás egy ruszki épületimitációba! XDXDXDXDXD De sebaj! Spoilerezni fogok: Ha végigtolod a játékot kapsz egy képet: A moszkvai bazilika lángokban áll a nukleáris tél kellős közepén, és kiderül, hogy a nyertünk. Mármint tapasztalatot: "A háborút megnyertük, de az emberiség vesztett..." Mindehhez még a szokottnál is gyászosabb zene szól, teljes 12 másodpercig, vagy amíg el nem unod a gyászindulót. :D

Ma kerekeztem egy kurva nagyot. :))) Kb. 14-20 Km-t tekertem le. :))) Egyik jóbarátomhoz is csatlakoztam Cinkotán, onnantól Vele mentem hazafelé. :))) Holnap is drótszamárra kapok. :))) Adok a kilométerhiánynak. :))) De ezúttal végig lesz társaságom. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat