Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Újra itthon...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Újra itthon...

2015-09-25

Újra itthon. Újra magányosan. Sosem egyedül.

Egy lépés volna csak a boldogság. Egy lépés, amit egyszerű lenne meglépni, de nem megy. És a legrosszabb: Rajtam kívülálló okok miatt... Bassza meg! Feladjam? Puszta létemnek semmi értelme. Rendben... Vannak "súlyosabb" esetek nálam. Lásd:

https://www.youtube.com/watch?v=UDZBzXa6BUM

"Come on, and wake up! Open your eyes, and you'll be able to see your face again!"

De most látom igazán, hogy mivé lett a világom, amiben éltem. Az utolsó menedékeim is szépen lassan mérgező tüskéket növesztenek. Nem maradt semmim sem. Nem vagyok más, csak egy pont a végtelenben, amiből szeretnék legalább egy kis világot létrehozni. Újra. Mint akkor, amikor még nagyon fiatal voltam. Most ott ülök a sötétben, és törött üvegszilánkokat próbálok egymásba illeszteni - siker nélkül. A szilánkok elsiklanak a kezeim közül.

Volt egyszer egy lány is. Már rég nem voltam fiatal. Mikor jött, a reményt hozta el nekem, s mikor elment, a szívem felét vitte cserébe. Nem maradt másom, csak a reményem. Most komolyan! Van értelme tovább gyötörnöm magam, ha egyszer semmi nem lesz jobb? Hogy nem tudok megfelelő mennyiségűt elvonulni a világ elől? Hogy nem tudok megfelelő mennyiségűt a családommal lenni? Hogy nincsen olyan, akit tudnék úgy szeretni, mint egykor egy bizonyos lányt?

Az életem a sok kibaszott tetves emberből áll, meg abból, hogy hadakozzak velük. Hogy legyenek hajlandók viselkedni! Hogy ne tegyenek kárt semmiben, de főleg magukban ne! Hogy utána időről-időre azt kapjam "hálából", hogy "Azt hiszed olyan fontos, amit csinálsz?!" Tele a tököm az emberekkel...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat