Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kellemetlen flessek...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kellemetlen flessek...

2024-02-21

https://youtu.be/1_Bm5TAqCiQ?si=VfWpOAnF9m5yKJb7

Kicsit úgy érzem most magam, mint 2021-ben. Most nem ANNYIRA szorító a fenyegetés, mint anno, de a DEFCON 3 továbbra is érvényben van.

De mi történt? Nos... Úgy néz ki, hogy végre alkalmam lesz rendet vágni, és elvarrni az elvarratlan szálakat. Meguntam a folytonos menekülést. A folytonos "defenzívát". Katonai doktrínám ezentúl az offenzív berendezkedés lesz: Nem fognak érdekelni dolgok. Lesznek túlkapások - annak érdekében, hogy ezek a taknyos nyálkák megtanulják végre hol a helyük.

Nem vagyok kíváncsi a moralizálásra. Nem vagyok hajlandó engedni, hogy mások csak úgy mindig mindent mindenféle következmények nélkül csak úgy belerondítsanak az életembe.

Valahol vártam is azt a pillanatot, amikor a bennem lévő PTSD-t szabadjára engedhetem. Most úgy néz ki, ez végre megvalósul. Fizu után garantáltan beruházok tartalék tárakra, meg megfelelő mennyiségű lőszerre. Utána? Ha akarnak valamit, akkor jöhet ellenem 0-tól 100 éves korig minden kedves résztvevő. Eljáratom velük a kutyaropogóst, és még meg is köszönik.

A kérdésem: Hogy jön fel az én nevem egy olyan helyzetben, amiben nem voltam érintett? Frusztrál, hogy megint félinformációkból dolgozom - nem ismeretes előttem az egész rendszernek a mozgatórugója, motívuma. Nem tudok semmi konkrétat. De ami késik, nem múlik. Jövök én - és a tré jön velem. Kellene beszélgessek az érintettekkel, hogy valami "solid intel" is a rendelkezésemre álljon. Megelőző csapást kell mérni az ellenséges erőkre: Elég ártatlant ahhoz hogy nagy baj ne legyen belőle, de elég látványosat ahhoz, hogy hasson a pszichéjükre. És a folyamatos bizonytalanság légköre kialakuljon bennük. Komoly géppark nem áll a rendelkezésemre, ez tény. De legalább nem kell rejtegetni sem ezeket az eszközöket. Addig is: Figyelek, megkeresem a legfájóbb pontot, és ODA fogok ütni. Ami meg a célpontokat illeti: MINDENKI célpont, aki korra-nemre való tekintet nélkül ellenem vonul.

Igen. A tűzzel játszom. De ezúttal nem fogom magam hagyni. Azok az idők elmúltak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat