Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
A gyerek elhozta a pusztulást XD

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
A gyerek elhozta a pusztulást XD

2016-11-14

https://www.youtube.com/watch?v=ODTv9Lt5WYs

Yeah, I want to travel south this year
Aaah, Woah, Woah
Won't prevent safe passage here

Why you act crazy
Not an act maybe
So close a lady
Shifty eyes shady

Yeah, hey Yeah, tears that soak
A callous heart

Why you act frightened
I am enlightened
Your weakness builds me
So someday you'll see

I stay away

Why you act crazy
Not an act maybe
So close a lady
Shifty eyes shady

Csak mert vicces a klip. :D És mert a gyerek tényleg elhozta a pusztulást... XDDD (Továbbra is elvagyok az AIC-szel. :D Még a végén kiderül, hogy szeretem a grunge-ot mint műfajt? :D)

Amúgy? Kemény két hétnek nézek elébe. Lehet hogy mégis fogok tudni túlórázni (Ó je! :))) ). Jó lenne, mert akkor ki tudnám egybe fizetni a tanfolyam díját. Egyszóval remélem a legjobbakat. Állítólag nem kellek túlórára, mert nem elég ügyesek a kezeim. XDDD De tudom, hogy a főnökék akarják lenyúlni a teljes túlórapénzt. XDDD Elhiszem, hogy nincs adekvát szakmám, de azért tanultam egyet, s mást. Ha nagyon akarnának tudnának nekem találni valami elfoglaltságot. De nem. :D Na mindegy! :))) Nem durrogás van.

Ja! Hogy el ne feledjem! La Donnát ismét dobta a kispöcs. Május óta először. Agárd után kicsit benéztem a dolgokat, még akkor együtt voltak, amikor csúnyán kiröhögtem. Tőlem kér segítséget. Na, majd kíváncsi leszek... Lényeg, hogy egy próbát megér a helyzet. Aztán max. marad minden úgy, mint eddig. Időnként hülye picsa módjára viselkedik, meg "bealszik", én meg itt köszörülöm rajta a nyelvemet... XDDD Csak mert nem tudok mit kezdeni a hitvány életemmel, és mert irigy és féltékeny vagyok mindenkire aki bármiben is jobb nálam... (Bla...bla...bla...)

Jó látni amúgy bánathozó varangyivadéknak is rút párját. De most komolyan! Én 176 centi magas vagyok. Az arcom mindössze szőrös - de legalább nem ragyás. Nem mondom azt, hogy vészesen csúnya vagyok. Igaz, kifejezetten szép sem. Nem vagyok törpe. És nem nézek azért úgy ki, mint egy szarrakás. De mégis! Nem én vagyok abban a bizonyos ágyban. Józan eszem azt mondja: bánathozó ízlésficamos. Szívem, és a háttértáram azt mondja: VOLT oka. De ebbe nem szeretnék belegondolni.

All-in-all: Voltak emberek, akiknek felolvastam a levelemet, amit szeretnék bánathozónak elküldeni. Az egyik lány sírva fakadt, egy srác pedig azt mondta: "Még nem léptél túl rajta, igaz?" A válaszom értelemszerűen "nem" volt. Javallotta, hogy zárjam le és engedjem el. Megteszem. De csak ha a levelet sikerült elküldenem. :)))

Egy dologtól azonban félek. Nem az elutasítás ténye. Azt már volt alkalmam megszokni, illetve hozzászokni a gondolathoz, hogy az ő szájából halljam. Attól félek, hogy a következők válaszok egyikének "boldog tulajdonosa" leszek:
1. "Látod? Már megint magadat hergeled!" (ami azért esne rosszul, mert kiderülne, halvány fogalma nincsen arról, hogy mi történik körülötte)
2. "Szerintem itt az ideje pszichológussal beszélned. Anyuci ismer egy jót. És nem is olyan drága." (Nem kell tőled semmi! Illetve... De hát tudod...)
3. (Gyakorlatilag a legszarabb eset) "Tavalyelőttig meggondoltam volna, de most már van valakim, akit szeretek. Fölösleges vagy. (Fölösleges vagy. Fölösleges vagy. Fölösleges vagy. Fölösleges vagy. Fölösleges vagy.) Nem kellesz a világra. (Nem kellesz a világra. Nem kellesz a világra. Nem kellesz a világra.) Minek élsz? Nem okoztál még elég szenvedést? (Morbid, de ez esne a legkevésbé szarul...)"
4. "Nekem sem volt könnyű..." (Erre mondjuk pont van épkézláb válaszom: "Mert nekem OLYAN könnyű volt minden másnap/harmadnap megküzdenem az öngyilkosság gondolatával, meg az arra ösztönző depresszióval!" Ha meg azt mondja, hogy ő is szenvedett ezektől, akkor a válaszom egyszerű: "Nem szóltál. Nem mutattad. Ha mégis észrevettem, és rákérdeztem, az egyetemnek tulajdonítottad, vagy elütötted a jól ismert "Á! Semmi!"-formulával. Ezek után mit vársz? Legyek megértő? Amikor ott voltam neked, akkor ezekről érdekes módon soha egy szó sem esett! Ehhez igazítsd a sirámaidat." Nem akarom lelkileg zsarolni. De hagyni magamat nem fogom.)

Ezekre a válaszokra nem vagyok felkészülve lélekben (leszámítva a legutolsót)...

Mobilom kikódolás okán szervizben van. Tök érdekes a régi mobilomat használni, amiben még benne vannak öcsém fapicsa ikonikussá vált SMS-ei. :D Amikor szombaton visszaolvastam az SMS-eket, hangosan felröhögtem. Már nem éreztem keserűséget, vagy haragot. Egyszerűen szánalmasan viccesnek találtam. Mint amikor egy igazi, velejéig ripacs, nyomorék, zs-kategóriás színész megjátssza a Terence Hill-t... XDDD)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat