Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Megreccsentem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Megreccsentem

2019-11-20

Ez van.

Augusztusban volt egy olyan dolog, ami fájdalmat okozott. Talán leírtam, talán nem. Volt egy megoldatlan problémám, ami bár mostanra megoldódott, mégis ezer másikat hozott be. Együttélés. Sok meglepetés nem ért, de vannak/voltak csúnya emlékeim.

Előbb a kibaszott kurva kutya. Még ő is fontosabb volt, mint én. Mindenki ujjongott az örömtől, hogy van kutyánk! Senkit nem érdekelt, hogy ÉN mit szeretnék. Pihenni, elhozni a cuccaimat, és a többi szokásos dolog. Merő kötelességtudatból nem fogom még egyszer mélytorokra beszopni a faszt.

Azt hittem, ha ez a kurva kutya végre eltakarodik a háztól új gazdához, akkor végre lesz Kedvesemmel időnk egymásra... Nem ez lett. Jobban mondva: Időnk van, de azóta mintha minden, de nem feltétlenül pozitív irányba kezdene el változni. Tény, kevesebb a veszekedés, mint azelőtt. De ma pl. azon ment a balhé, hogy nem akart ölelkezni velem.
Miért nem tudja elfogadni, hogy igényem van rá? Oké, bocsánatot kért, mondta, majd ezen változtat. Másfeledik hónapja mondom, hogy szeretném ha többször is megölelne. Hogy végre tényleg legyünk egy pár. De ez a "folyamat" már másfél hónapja tart, szinte semmi nem változott. Ha nem történik újabb másfél hónapig érdemben változás, én leléptem. Talán egy kis távolság jót tesz majd. Vagy összehoz bennünket, vagy vége lesz. Utóbbit nagyon nem akarom. Ez nem megoldás. Tudom, hogy nem az.

Kezdek megint meginogni. Kiderült, sok kollégám, akit bajtársamnak hittem, semmire nem tart. Na, nem mintha ez újdonságnak hatna, csak furcsa. Nem bántok senkit sem, igyekszem elsimítani mindent. Igyekszem úgy dolgozni, hogy az jó legyen mindenkinek. Minden igyekezetem ellenére nem sikerült bajtársakat kovácsolni a kollégák nagy részéből.

Mindegy. Majd lesz valami. Összességében nem rossz nekem. Csak jól esett kiírni a negatív gondolataimat végre. Nem akartam hogy bennem maradjon ez a sok szarság. Visszatért a depresszióm. Nem tudom magam biztonságban érezni. Nekem nincsen többé otthonom. Fedél van a fejem fölött, és ez jó. De otthonom?! Az nincsen többé.

https://youtu.be/I6T1XX6Uk6w - ami most a legjobban kifejezi a hangulatomat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat