Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Most mégis mit mondjak?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Most mégis mit mondjak?

2024-02-17

Azt mondom: Gyertek! Lehet jönni, és utána lehet távozni - törött orral, meg végtagokkal. Egyesével leírom a véleményemet rólatok.

Elsőnek nyomorhozó. Az önmagában jelzésértékű volt, amikor a hájas gecivel jöttél össze. Ezután lehetett is tudni: melletted az életemnek nem én vagyok a főszereplője. A tulajdon életem nem rólam szól. Nem az a lényeg, hogy NEKEM mi és hogyan jó az életemben. Az a lényeg, hogy másoknak, akiknek semmi keresnivalója az életemben, mi a jó. Mi a jó az OVB-s köcsögöknek. Mi a jó külön kiemelve a Labundy disznónak. Vagy a galambarcú seggszívó ricsikének.
És akkor ezek után kellenék most?! Mire?! Hogy ismét én legyek a saját életem huszadrangú mellékszereplője? Egy darabig ismét én legyek a "király"? Aztán meg éles váltás keretében a nárcisztikus?! Nem, ezt többet nem kajálom be. Lehet, hogy két éve én lettem volna a világ legboldogabb embere, ha ez a lehetőség újra érvénybe lép. De úgy, hogy nem én voltam az első férjed, nem én voltam az első gyermeked apja, így nem érdekel. Egykor kurvára nem erről volt szó. A legkisebb empátiát nem tudom irántad érezni. Neked mindenki véleménye, jólléte fontosabb volt rajtam kívül. A tetteid tökéletesen megmutatták, hogy ki vagy, és hogy hova szánsz engem ebben az elbaszott rendszerben. Ússz ki, vagy fulladj meg, kispajtás. Nem vagyok az igáslovad.

Ricsike... Nem tudom őszintén, hogy honnan a faszból veszed a bátorságot, hogy BÁRMERRE is fenyegetőzzél. Sajnos megkéstem ezzel az egész reakcióval - már 2019-ben el kellett volna alaposan beszélgessek veled. Lenyomni a viperámat a torkodon, és a seggeden előhúzni. Sajnos nem voltam elég tökös, hogy VILÁGOSAN kijelöljem a határokat eléd, amit akkor sem léphetsz át, ha a kiskorú fajtád potyog az égből le - éppen ezért a reakcióm afféle üzenetnek lesz elég. De garantálom, kiskutya, hogy elég nagyot fog szólni ahhoz ez az üzenet, hogy az összes magadfajta csőlakó szigeti faszpatkány visszatakarodjon a csatornákba, ahonnan előözönlöttetek, és megfertőztétek az életemet. Sajnos túl sok mindent elnéztem nektek egy hang nélkül. De ezek az idők elmúltak. Erőfölényben vagyok. Számban, eszközben és tudásban is. Játszhatjuk ezt a szarságot - de ebben a háborúban CSAK VESZTESEK lehettek. Csak figyelemfelhívásként: Vagyunk egy páran, akik gyűlölünk. Vannak egy páran, akik eléggé szeretnek engem ahhoz, hogy elinduljanak egy hívó szavamra. Soroksár nincs messze. Nem szívesen megyek oda el - de ha muszáj, akkor megteszem/megtesszük a lépéseket. Ha kell, a puszta talaj égni fog a lábad alatt. Ha kell, a legmélyebb hasadékokba utánad megyünk. Ha kell, a legmagasabb hegytetőre is utánad megyünk. Nem hagyunk nektek nyugtot. Ha kell, vér fog folyni. Ha az kell: Apád-anyád-családot vére is. A moslék szemed láttára fog MINDENED elpusztulni. Tudd: Mi már készen állunk a harcra. Földön-vizen veletek megütközünk. Készüljetek a háborúra!

Petike. Te a szerencse fia vagy. Illetve VOLTÁL idáig. Az igazságérzetemet nem hagyja nyugton az, hogy megúszd a szarzuhanyt. Az, amit pistikével együtt leműveltetek az életemmel, az MEGBOCSÁTHATATLAN. Szigetszentmiklós égni fog alattatok. Fájdalmas tapasztalat lesz ez nektek - tegnap ti rúgtatok belém ok nélkül. Most rajtam a sor. Túl sokáig hagytam a kisded játékaitokat gyűrűzni. Ennek most vége. Bár kikerültem a látókörötökből, nem szűntem meg létezni... Készüljetek a háborúra!

Ritácska. Az a dolog, amit a drága testvéreddel együtt leműveltetek, az mélységesen felháborít. Meg nem akarom hallani, hogy ne szóljak bele, mert a világ egy veszélyes hely. Nagyon szép gyerekeid vannak. Nem venném a lelkemre, ha valami rossz dolog történne velük.
Mint nő, mint anya, mint feleség megbuktál. A szememben nem vagy más, mint egy parazita létforma. Ha megtudom, hogy megindultok... A legsötétebb rémálmaitokat váltom valóra. A testvéred, aki nagy gengszternek hiszi magát, az jobban teszi, ha kiszáll ebből a buliból. Ha nem, nemes egyszerűséggel kivégzem. Lassan és fájdalmasan, amíg be nem vallja, hogy kiknek dolgoztok. Úgy menjetek a második családom ellen, hogy nagyon ocsmány végetek lesz... Készüljetek a háborúra!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat