Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kivittem a szemetet Pt. 1

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kivittem a szemetet Pt. 1

2018-01-02

Hát ki. :D És még van többször annyi. Délelőtt óta pakolok, rendszerezek, egy óra múlva pedig elkezdek készülődni dolgozni.

Teljesen ki voltam akadva. Amikor előző munkahelyemről kipakoltam, azt hittem, sikerült otthagynom a poharamat. Most jutottam el odáig, hogy a pilótatáskámat kirámoljam - nem benne volt?! :D Vicces... XDDD

Igen. Módszeresen elkezdtem pusztítani a múltamat. Mindent, ami már régi cuccom volt, az most összetépve várja hogy kiürüljön a papíros szelektív kuka. Régi dolgozatok, régi írások, órarendek, rajzok, MINDEN. Az egykori rapszövegeim kinyomtatva szintén megsemmisítésre kerültek. Remélem, térkép lesz belőlük. Vagy valaki tud az abból készült famentes rajzlapokra alkotni valami szépet. :))) Csak ne rapszöveg kerüljön rájuk...

Anno a szobámban minden szekrényt összetag-eltem. Jó lenne valami cucc, ami letisztítja. Mert NAGYON nem aktuálisak az írások. Na jó. Meduna László megbaszhatja, meg a keresztény egyház is. :D Ha valaki tud olyan spray-t, ami lehozza a "tagmarker"-húzta vonalakat, akkor írjon! NAGYON megköszönném.

Igen. Már nem vagyok diák. Nem vagyok rapper. Nem vagyok bandatag. Ma már "csak" egyszerűen Ral OFF Riverwood vagyok, a gitáros Álomországból, Csudapestről. Burzsoá patkányoktól fojtogatva, akik elvárnák, hogy hozzájuk igazodjak. Nagy faszt!

Szegény íróasztalom, és környéke egy nagy szemétdomb. Igen: A kis "raktáramat" már évek óta(!!!!) nem takarítottam ki. Rengeteg cucc van még, amit ki kell dobni. Még több, amit - mondjon bárki bármit - a padlásra fogok felvinni. De még azokat is szét kell kapni, meg kell nézni. Mi van benne? Mi tartozik össze? Rendszerezni kell, a maradékot pedig ki kell baszni a híg picsába. Megsemmisítek mindent. Mindent, ami fogvatartott. Ha sikerül az Eszelős Terv, ha nem, nem szeretnék a továbbiakban mocsokban élni.

De már megtettem az első lépést. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat