Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ismét otthon

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ismét otthon

2017-03-18

Tegnap jó későn értem haza a melóból. Nagyon nehezen haladtam, fájt a derekam, a lábam. Egyszóval szörnyű volt.

Kis híján haza lettem küldve. Valahogy azért kihúztam a napot, hétfőn nem megyek, a többit a dokik megmondják.

Beadtam az önéletrajzomat egy informatikai állásra. A többit meglátjuk.

Nem szívesen hagynám itt a helyemet. Mert a magam primitív módján szeretem ezt a munkakört. Annak viszont nincs értelme, hogy iszonyatos fájdalmak közepedte szenvedjek.

Váááhhhhh... Csak múlasszák már el ezt a szörnyű fájdalmat... Egyik kollégám riogatott a gerincbe adott injekcióval. Kissé megijedtem. Állítólag használ, úgyhogy ha nincsen más, akkor bevállalom. De kissé ideges vagyok. Amiatt is, ami tegnap történt (sikerült a lehetetlen: olyan is felfigyelt rám, akinek NAGYON nem kellett volna ). Amiatt is, hogy másoknak NAGYON sok el van nézve. Visszélnek a védettségükkel. És másokat szopatnak (nem engem, vagy legalább is nem olyan mértékben). Egyik ilyen ember összeszarta az emeleti klotyókat, és úgy hagyta, hogy volt feletteseimet besarazza (a szó "szaros" értelmében)...

Velük szemben valahogy elmaradnak a balhék. Jó. Engem sem lebasztak tegnap. Azt is mondták, hogy jóravaló srác vagyok. És most látom, hogy az illető EMBERBŐL van (ugyanúgy beszélt velem, mint annak idején -mintegy békítő jelleggel- a volt kollégáimmal. Éreztem benne a jóindulatot, és ez jó.

De az orvosok szarnak rám. Magasról. Most három levél Mydetonnal, egy doboz Aflaminnal, meg három bökésnyi Rheumonnal mi a faszom bojtját kezdjek? SZERETNÉK visszamenni dolgozni. Szeretnék a jelenlegi bruttó béremnél megmaradni (hacsak nincsen jobb). Úgyhogy igyekszem majd erőszakosabb lenni a dokiknál. Hogy végre kitaláljunk valami értelmeset. Ami TÉNYLEG segít.

Vízválasztó.

https://youtu.be/ztS1n1dvozM

"Bánatvirág nyílt a kertemben
Bánatvirágom megöntöztem
Bánatvirágom kihajlott
Tündérlány látta és magához hívott
Bánatvirágom elültette"

Remélem, legalább is...

UPDATE: A kibaszott telefonszámomat pedig felejtsék el! Egészen addig, amíg fel nem épülök. Mindenki elbagatellizálja az állapotomat. Gyere ide, gyere oda! Menjél ide, menjél oda! LEGYEN MÁR 24 ÓRA NYUGALMAM!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat