Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Érdekesen érzem magam

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Érdekesen érzem magam

2021-08-16

Egyre többször jut eszembe az a rohadék ház, ami sosem volt az enyém. Egyre többször jut eszembe minden. De minden, ami azzal a házzal kapcsolatos.
Eszembe jut a nap, amikor lázas betegen elmentem a családommal oda megnézni. A hideg, a hűvös. A boldogság, amit a ház bejárása okozott. Úgy éreztem: Végre van valami az életemben, ami értelmes. Kapitális hiba volt. Borzalmas tévedés...
Emlékszem az első napra, amikor elmentünk oda. Amikor már a miénk volt. Aznap abba a tévhitbe ringattam magam, hogy annyira, de annyira jó lesz. Hiba volt.
Rosszul vagyok, ha arra gondolok: Mennyi minden NEM történt meg ott. Mennyi örömöm lehetett volna abban a házban - ha VAGY TELJESEN EGYEDÜL, vagy TÁRSSAL, nem pedig kolonccal vágok bele a fészekrakásba.
Most értettem meg, milyen különbségeket tesz egy rossz, vagy jó döntés. Lehetett volna ez egy boldog időszak kezdete. Lehetett volna ez egy nagy kaland. Nem értem, miért a társas magány, illetve az egyedüllét jut nekem osztályrészül. De kb folyton. Miért nem találom meg AZT a valakit, aki ad is, nem csak vesz. Aki velem épít, nem direkt szabotál, ahol csak tud. Kertiszutyok nővérééknél voltunk még karácsonykor. Emlékszem, írtam egy bejegyzést ide, hogy olyan, minthavalami nagyon fontosból készülnék kiszakíttatni. Nővére, és majdnem sógorom elnevezése ezután összefoglaló néven: Csillagvándorok. Őróluk lehetetlen külön-külön beszélni. A szívem a mai napig sajog aziránt, hogy nem láttam őket régóta. A környék iránt, ahol laknak... Ez egy erőszakos húzás volt: Késsel kitrancsírozni belőlem egy hatalmas részt. Nemsokára el kell oda menjek. El akarok oda menni. Meg akarom őket keresni, és... Ki akarom beszélni magamból ezt az ocsmányságot. Vajon várnának-e engem? Vajon AKARNAK-E még találkozni velem? Én akarok velük. Valamiért ebben a dologban még van erő. Nekem ez az érzésem. És mert így érzem: Így van.
Érdekes módon beszűkült a fantáziavilágom. De teljesen. Nincs erőm a random kis történeteimet leírni. Cserben hagyott a fantáziám. Elszállt az erő a világomból... Kicsit ilyen Ayleid-fílingje van a dolognak. Nincsen egységes állam. Kiskirályok vannak, és rivalizáló városállamok. Saját zászlót akarok majd tervezni. Ilyen fantasy-fílingűt. :))) Ha megvan a terv, akkor itt, a TC-n közzéteszem.
Mindennél jobban vágyom a saját életre, a saját döntésekre. A privát szférára. Anélkül, hogy BÁRKI baszogatna. Most ez a cél. Ez a végállomás. Meg az, hogy anyagilag durván bebiztosítsam magam. Meg hogy ALKOTHASSAK. Hogy legyen valami, amit hátrahagyhatok.
Hogy valaha képes leszek-e újra HINNI abban, hogy tudok anélkül felelősséget vállalni valakikért? Nem tudom. Vágyom ugyan párkapcsolatra, de viszolygok a kötöttségektől, amiket egy párkapcsolat magával von. Ki érti ezt? :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat