Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Baráti jótanács NEKTEK...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Baráti jótanács NEKTEK...

2018-08-03

Ha már gyenge idegzetűnek születtél, és végletesek az érzelmeid, akkor tanulj meg néma kussban maradni, illetve hazudni amikor kell.

Igen... Tegnap beszéltünk egy szigorúan titkos okból kifolyólagos szakítás lehetőségéről Kedvesemmel. Megkérdezte, mit szólnék hozzá... Megesküdtem neki, az istenekre, hogy nem hagynám annyiban. Megkérdezte, mit tennék. Megerőszakolnám, megverném? Mondtam neki, hogy nem, nem bántanám. De nem tudom mit tennék. Pedig de. Sajnos pontosan tudom...

Nem akartam neki mondani, hogy barátságot színlelnék, hogy tudjam, mikor van együtt az új partnerével, aztán odamenjek egy pokolgéppel a testemre erősítve, és vinném magunkkal a másik srácot. Vagy kideríteném hol lakik a srác, és agyonlőném. (Fegyvert szereznék - akárhonnan)

És már megint hülye vagyok. Szóljon már rám valaki! De mit tegyek, ha egyszer mindig helyettem akarnak dönteni? Mit tegyek, ha megint kész tények elé akarnak állítani?

És hogy kezeljem önmagam sötét oldalát - amiről évek óta azt hittem, tudom kontrollálni? Tegnap kiderült, hogy nem tudom kontrollálni. Nyűgös vagyok, fáradt vagyok. Ideges vagyok. És félek egy dologtól, amiről még itt sincs engedélyem írni. Kedvesemnek segíteni fogok, hogy rátaláljon a blogomra. Már tudja, hogy a Stellaro cukorka különleges helyet foglal el az életemben. Idő kérdése, hogy utánanézzen magának a cukorkának. És akkor rám talál.

Tudja, hogy miért áll a vasút, ha szépet mond, miért csokiszín a csokiszín. XD Elég segítséget adtam neki. És látta féltve őrzött kincsemet is - a Stellaro cukorkás papírt. :))) Ha ebből nem találja meg a blogomat, akkor semmiből.

És csak remélem, hogy nem undorodik meg a mélyebb, sötétebb gondolataimtól sem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat